Background adbanner
calendar

Ponedeljak 21. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
KRICI U SUDNICI! Brat ubijenog se direktno obratio Urošu Blažiću, pa hitno izveden iz sale: “Majmune, smrade jedan zapamti me dobro…” “POJEŠĆE TE MRAK! Moram da zatvorim firmu, plašim se za sebe i svoju porodicu” Nakon diskvalifikacije, rijaliti učesnik progovorio o PRETNJAMA (VIDEO) 3 ZNAKA OČEKUJU VELIKE PROMENE! Uspeh u karijeri i poslovni uspeh, ali to nije sve! VELIKA TRAGEDIJA! Umro mladi muzičar nakon ulične pljačke VUČIĆ SA MSVANTIJEM OBIŠAO VOJNOTEHNIČKI INSTITUT: “Sa ponosom sam upoznao Njegovo Veličanstvo sa najnovijim dostignućima srpske vojne industrije UJNA UROŠA BLAŽIĆA IZJAVILA SAUČEŠĆE OŽALOŠĆENIM RODITELJIMA! “Pitala sam njegovu majku zašto je pobio decu i odakle toliko oružje u kući?” CITY HYPE! Saša Mirković obišao “Imanje”! Mahrina otkrila sve o odnosu sa Henijem! Amar Gile iskreno o vezi sa Prijovićkom! (VIDEO) “TI SI ODRON OD MAJKE! PRODALA SI PORODICU!” Žestoka PLJUVAČINA po Aneli! Otkriveno sa kim je bila u Beogradu DRAMA NA SUĐENJU UROŠU BLAŽIĆU! Svedočio deda optuženog ANITA UHVATILA ANĐELA SA DRUGOM?! Svi detalji drame o kojoj se priča!? SKANDALOZNO U nedelju se završava letnje računanje vremena! Spavaćemo sat duže! NOVI AMBASADOR HOLANDIJE PREDAO AKREDITACIJU Vučić: Poznata po inovacijama i naprednim tehnologijama, Holandija može da nam ponudi dragocena iskustva SLAVLJE U DOMU ANE SEVIĆ! UTEGLA SE SVA U BELOM, NE SKIDA OSMEH SA LICA! Čestitke stižu sa svih strana (FOTO) PREDSEDNIK DOČEKAO NOVU AMBASADORKU KANADE Vučić: Brojna dijaspora srpskog porekla, kao jedinstveni most između naše dve zemlje KONAČNO JE SVE OTKRIVENO! Evo šta se dešava i gde se nalazi Đanijevo četvrto dete! Ali i zašto ga folker nikada ne spominje PRONAĐENI CRVI U “KRAŠOVOJ” BAJADERI: Fabrika za to okrivila uslove skladištenja

DANAS NASTAVAK SUĐENJA UROŠU BLAŽIĆU! Evo ko će sve svedočiti

Objavio: RHT
21/10/2024 9:05 AM

DANAS NASTAVAK SUĐENJA UROŠU BLAŽIĆU!

Suđenje Urošu Blažiću i njegovom ocu Radiši, nastavlja se danas u zgradi Specijalnog suda u Beogradu. Za danas je planirano saslušanje oštećene Andrijane Mitrović, svedoka koji još nisu saslušani. Biće i dopunski saslušan oštećeni Milosav Todorović, otac ubijenog Dalibora Todorovića iz Dubone. Takođe, pozvani su i veštaci.

foto: Tanjug/video/prinscreen

Na prošlom ročištu koje je održano 27. septembra, Urošev deda, odnosno otac Radiše Blažića. Uroševa majka Biljana, brat Marko i snajka Željana iskoristili su svoje zakonsko pravo. Oni nisu svedočili jer su okrivljeni Uroš i Radiša njihovi najbliži srodnici.

DANAS NASTAVAK SUĐENJA UROŠU BLAŽIĆU!

Glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, Ivan Konatar, rekao je da je Uroševa porodica iskoristila pravo da ne svedoči. Međutim, kako je istakao, “sva četiri svedoka su pokazala stav o tragediji i nedostatak bilo kakvog saosećanja prema žrtvama i njihovim porodicama”.

Svedok Anastasija Đorđević, Uroševa bivša devojka, na prošlom ročištu, rekla je da je ispod jastuka u njegovoj kući pronašla pištolj, ali da joj je on rekao da ima dozvolu. Svedok, Anja Talić sa kojom se Uroš, neposredno pred masakr, posvađao u grupnom četu na Vocapu. Rekla je da je Uroš vređao nju, njenu majku i sestru i da je na društvenim mrežama veličao kriminal.

Optužnicom Višeg javnog tužilaštva u Smederevu Uroš Blažić se tereti da je u selima Dubona i Malo Orašje, ubio devetoro mladih. A ranio 12 osoba. Njemu se na teret stavljaju krivična dela. Teško ubistvo u sticaju sa krivičnim delima nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja. Ali i eksplozivnih materija, kao i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila. Na optužnici se, osim Uroša, nalazi i Radiša Blažić. Kojem se na teret stavlja da je izvršio krivično delo – nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Hypetv.rs/alo/J.V.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner