Background adbanner
calendar

Nedelja 20. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
TAJNA AKCIJA ANELI I TERZE! Sofija će doživeti NERVNI SLOM, mislili da ih kamere ne snimaju! “BRAK SA DARKOM JE BIO SAMO PROBA” Šok priznanje Ane Sević, ovo niko nije očekivao EVO KAKO IZGLEDA KUĆA ANELI AHMIĆ! Pričalo se da nema vodu i grejanje, sada isplivala realna slika! (FOTO) SUTRA SE SLAVI VELIKA SVETITELJKA! Obogatila se na nečastan način, pa grehe okajala postom do smrti SKANDALOZNE FOTKE JELENE ILIĆ! Evo kako je izgledala pre operacija, niko je ne bi prepoznao! (FOTO) NOVI NAPAD NA RUSIJU! Na meti vojni kompleks, ima ranjenih TRUDNA POZNATA GLUMICA! Potvrdila srećne vesti u 34. godini! “DŽABA TI SVE KADA SI ZLO” Anelina majka brutalno napala učesnicu rijalitija, ona joj uzvratila: “Nisi vaspitala ćerku da ne širi noge kome stigne” SKANDAL! MORAO NA HITNU OPERACIJU! Peja za dlaku izbegao smrt, ovo su šok detalji “IVAN STALNO NEGDE ŽURI, JELENA JE NEKAKO…” Komšije RAZOTKRILE pravo lice Bosiljčića i pevačice, sve javno izneli “DOKTORE, ŽELIM DA ŽIVIM! Secite mi nogu odmah!” Potresna ispovest rijaliti zvezde koja cepa srca! “Probudila sam se dok su mi amputirali nogu” Njena borba i dalje traje (PROMO) EVO OD KADA SE OČEKUJE POGORŠANJE VREMENA! Poznato i kada kreću prvi znaci zime BEOGRAD SLAVI 80 GODINA SLOBODE! Impresivni vatromet i dronovi na Sava promenadi (FOTO) ERA OJDANIĆ SE ONESVESTIO U PROGRAMU! Pevač pao kao pokošen, hitno mu ukazana lekarska pomoć, voditeljka van sebe “NJEN ŠVALER, PRENOSILI JEDNOM DRUGOM…” Asmin javno objavio Ahmićkinu fotku sa muškarcem, raskrinkao šok detalje iz njenog života “KOD NAS NEMA BEŽANJA, KAO U DRUGIM RIJALITIJIMA” Saša Mirković objasnio kakav će rijaliti “IMANJE” biti! Učesnici će imati slobodu! (VIDEO)

ANELINA MAJKA NAPALA STANIJU I ASMINA! Jasmina van sebe zbog njihovog VENČANJA, ne može da se smiri!

Objavio: RHT
20/10/2024 7:10 PM

Anelina majka napala Staniju i Asmina

Photo: Printscreen Youtube/zadrugaofficial/Instagram/stanijadobrojevic

Anelina majka napala Staniju i Asmina

Mesecima je trajao žestoki medijski rat Jasmine Ahmić, majke aktuelne učesnice rijalitija Aneli Ahmić, i njenog bivšeg zeta, Anelinog nekadašnjeg partnera, Asmina Durdžića.

Ipak, veliki su izgledi da će se njihov sukob ponovo intenzivirati.

Naime, Alibaba je privukao veliku pažnju kada je pre nekoliko dana obelodanio da staje na ludi kamen sa Stanijom Dobrojević.

– Mislim da je vreme da spakujem kofere i da odem malo do Majamija, da uzmem ženu koju volim za ruku i odvedem pred matičara i da kažemo DA – napisao je Asmin na Instagramu, što je do suza nasmejalo njegovu bivšu taštu Jasminu Ahmić.

Photo: Hype TV/Printscreen Instagram/aneliahmic_lavica/Ilustracija

– Na ludi kamen staje? Do sada ima kamenolom ludih kamenja, koliko već staje na ludi kamen s njom. Gde je porše, gde je vila? Ona da se uda za njega bez poršea i vile?! Eno ga po Lincu, bednik, kod mame spava, a gde bi drugo spavao? – prokomentarisala je ona i dodala:

– Ako pošalje Staniji, pošalje joj par hiljada evra, odakle izmuze. Kakav ludi kamen, on ima ludi kamen u svom mozgu – zaključila je Anelina majka.

Foto:pixabay/instagram/stanijadobrojevic

ASMIN JOJ ZA HYPE TV ŽESTOKO ODGOVORIO

– Krezava baba, i sin je se stidi. Kači se ponovo na mene pošto nisu ni u kakvoj priči. Ludača jedna, ne diram ih, ne zna šta će. Šalje mi zahteve na Instagramu, šta hoće?! Da isprosi od mene pare, babetina. Baba stavi zilet na uho, šrafciger u kosu umesto šnale i utripuje se da je zvezda. Pametnije bi joj bilo da ide skidati kamenac sa ona 3 zubića što ima u glavi. Ne znam šta hoće više od mene, nek me ostave na miru, ludaci – poručio je Asmin za Hype TV.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

POCINJE RIJALITI “IMANJE”! Sasa Mirkovic i Dejan Dragojevic obisli imanje u Lisovicu!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner