Background adbanner
calendar

Subota 19. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
“DABOGDA TO STRAŠILO NAPUNILI SLAMOM” Majka Aneli Ahmić iznela stravične uvrede na račun Ene Čolić, SKANDALČINA! “6 MESECI SAM MOLILA ZA LEKARA U RIJALITIJU” Tara Simov progovorila: “Od mojih srčanih problema sam padala u NESVEST, a oni su pravili SPRDNJU” EMOTIVNE NOVAKOVE REČI NAKON POBEDE! Đoković se obratio Nadalu nakon finalnog okršaja: “Nemoj da napustiš tenis, ostani još malo” NAŠA PEVAČICA SE PREPOLOVILA I SMRŠALA 52 KILOGRAMA! Šokantna transformacija ostavila sve bez teksta, a evo zašto se povukla sa javne scene ĐOKOVIĆ ISPRATIO NADALA U PENZIJU! Novak u još jednom antologijskom meču srušio Rafaela SAOBRAĆAJNA NESREĆA U NOVOM PAZARU! Prevrnuo se traktor, vozač hitno transportovan sa teškim telesnim povredama ŠA DOŽIVEO NERVNI SLOM, OTKRIO ZAŠTO JE MORAO DA UĐE U RIJALITI! Miona ga dovela do ludila, reperu sledi DISKVALIFIKACIJA?! SUTRA IZMENE U GRADSKOM PREVOZU! Obeležava se 80. godišnjica oslabađanja Beograda “ZAŠTO SMO LOJALNI TOKSIČNIM ODNOSIMA?” Stefan Radović odgovara na ovo pitanje EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde” ĐOKOVIĆ MAESTRALNO DOBIO PRVI SET! Nole gazi ekspresno ka pobedi protiv Nadala “DOBIĆEŠ PAR ŠAMARA OD DRUGOVA NAŠIH DOLE” Rijaliti učesnik dobija pretnje zbog Aneli Ahmić! (FOTO) Aleksandar Vučić povodom 80 godina oslobođenja Beograda polaže venac na spomenik Neznanom junaku ŠOK FOTKE ENE ČOLIĆ I MAJE MARINKOVIĆ! Isplivala burna prošlost rijaliti učesnice, ovo je krila od svih?! (FOTO) POČEO MEČ NOVAKA I NADALA! Poslednji čin epskog rivalstva MILICA NAKON POROĐAJA ULAZI SA BEBOM U RIJALITI?! Procurile šok informacije, javnost u zanemela nakon njenog priznanja! UMRO MIROSLAV ĆURGUZ! Tuga u Partizanu

KAKO DETE POSTAJE RODITELJ SVOM RODITELJU? Stefan Radović odgovara na ovo pitanje EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde”!

Objavio: RHT
19/10/2024 2:30 PM

KAKO DETE POSTAJE RODITELJ SVOM RODITELJU? Stefan Radović odgovara na ovo pitanje EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde”!

photo: Hype TV

U novom izdanju podksata koji volite, “Sada i ovde”, gostuje Stefan Radović, terapeut porodičnih i sistemskih konstelacija, motivacijski govornik i pisac. Gledajte nas u subotu od 15 sati.

Voditeljka Snežana Dakić vodila je jedan inspirativni razgovor sa Radovićem, koji je pričao o temama koje mnoge zanimaju.

Objasnio je kako izgleda pravilan porodični poredak. Dešava se da dete uđe u ulogu roditelja svom roditelju, pa kako to sprečiti, odnosno da takvih situacija bude manje?

KAKO DETE POSTAJE RODITELJ SVOM RODITELJU? Stefan Radović odgovara na ovo pitanje EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde”!

– Moja majka je izgubila oca. I kada dete odrasta, u ovom slučaju ja, dete se iz jedne nesvesne lojalnosti koju oseća da majka nije izrazila svu svoju tugu i nije imala svog roditelja stavlja u ulogu lojalnosti i odgovornosti. Preuzima ulogu roditelja nad svojim roditeljem. Šta se onda dešava? Vi niste na svom mestu deteta nego ste roditelj svom roditelju. Vi zapravo živite život koji nije vaš. Dok ne dožu stvari po onom lošem, kada shvatite da više ne možete da nosite terete koji nisu vaši i ja uvek volim da kažem da se mi ne menjamo, mi se oslobađamo svega onoga što nije naše da bi postali ono što, zaista i jesmo – rekao je Stefan Radović u podkastu “Sada i ovde”.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner