Background adbanner
calendar

Subota 19. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
LEPI MIĆA NAPUSTIO RIJALITI! Ne može da dođe sebi, rijaliti učesnik u suzama! SUTRA POČINJE 3. MUNDIJAL PRIJATELJSTVA Pavle Pepđonović za Hype TV: “Ovo je izuzetna priča, koja je otišla mnogo daleko” POZNATU INFLUENSERKU UBILA SABLJARKA! JEZIVI DETALJI! Dozivala pomoć ali uzalud, svedoci su je jedva izvukli iz vode! EVO KAKO IZGLEDA PIKSIJEV STAN U PARIZU! Sve odiše suvim luksuzom, pogled sa terase je na Ajfelov toranj, a evo šta sin selektora Srbije radi sa ovim stanom i mlati pare! (FOTO) “RODITELJI SU KLJUČ ZAŠTO MI U ŽIVOTU DOBIJAMO ODREĐENE PARTNERE!” Stefan Radović EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde”! “IMALA JE ODNOSE ZA 500€” Oglasila se Sofijina KOLEGINICA IZ STRIPTIZ KLUBA: “Taj oženjeni Albanac je seljak sa puno para” Isplivale sve PRLJAVE TAJNE Terzine LJUBAVNICE “KAKO JE TOŠE MASAKRIRAN, A NJIMA NIJE BILO NIŠTA?!” Makedonski novinar izneo niz jezivih tvrdnji u javnost 17 godina nakon smrti pevača! MACA DISKRECIJA POKAZALA SVOJ NOVI LUKS STAN! Starleta nije štedela, sve odrađeno po meri! (FOTO) GASTOZ ZAJAHAO ANĐELU PRED PUNOM SPAVAĆOM SOBOM! Đuričićka više nije mogla da se obuzda! (FOTO) KAKO DETE POSTAJE RODITELJ SVOM RODITELJU? Stefan Radović odgovara na ovo pitanje EKSKLUZIVNO u podkastu “Sada i ovde”! U OVOJ KUĆI JE ROĐENA INDIRA RADIĆ! Pevačica dugo živi u Beogradu, a malo ko zna odakle vuče korene! (FOTO) OTKRIVENO OD ČEGA ŽIVI MILAN STANKOVIĆ! Pevač razvio neverovatan biznis dok sedi u manastiru! Zgrnuće milone! OTKRIVENO ŠTA JE UZIMAO LIJAM PEJN NEPOSREDNO PRED SMRT! Stigao nalaz iz policije! U pitanju je veoma halucinogena opojna supstanca! SARA STIJOVIĆ U DRUGOM STANJU! Objavila rezultate TESTA ZA TRUDNOĆU ŠOK OBJAVA NADALA PRED MEČ SA ĐOKOVIĆEM! Ne zna se da li će Rafa igrati! MUNDIJAL PRIJATELJSTVA Ulcinj će od 20. do 22. oktobra biti glavni sportski grad naše regije

ANA NIKOLIĆ TRPELA NASILJE?! Stravične optužbe iznete u javnost na račun Stefana Korde: “Maltretrao ju je i napolju! Ona ne sme da kaže!”

Objavio: RHT
19/10/2024 11:06 AM

ANA NIKOLIĆ TRPELA NASILJE?! Stravične optužbe iznete u javnost na račun Stefana Korde: “Maltretrao ju je i napolju! Ona ne sme da kaže!”

Photo: M.P./ATAImages

Veza Ane Nikolić i Stefana Korde već neko vreme je na klimavim nogama. A većina ukućana je osudila cimera zbog nasilnog ponašanja prema svojoj devojci.

Naime, tokom jedne emisije ponovo su imali prilike da se prisete scena koje je pravio. Pa su joj poželeli da ga kao prava dama ostavi i dalje kroz rijaliti nastavi sama.

– Ja se ne slažem sa njim u mnogo situacija, nisam navikla da tako burno reaguje i onda sam nakupila sve u sebi i poludela. Rekla sam mu da sam mislila kako neće tako agresivno da se ponaša i da se svađa sa ljudima, ispada kao da sam mu majka i da se brinem za njega, a ima dovoljno godina da zna gde se nalazi – pravdala se Ana.

ANA NIKOLIĆ TRPELA NASILJE?! Stravične optužbe iznete u javnost na račun Stefana Korde: “Maltretrao ju je i napolju! Ona ne sme da kaže!”

– Njena sestra je rekla da ona trpi sve i da ne sme da kaže, sad verujem da je maltretirao napolju i je bilo još gore nego ovde, kad vidimo kako je agresivan. Sve ukazuje na to da ona njega štiti i mislim da je jedan nasilnik, kao i da je maltretira na svakom koraku, dečko je kao indijanac iz šume i nema ni gram mozga – rekao je Nenad Macanović Bebica.

– Mi se ponekad posvađamo, ali ja nikad nisam digao ruku na nju, sve što sam radio bilo je u afektu, ali ja nikada ne bih digao ruku na žensko – ubeđivao je cimere Korda.

– Ana stalno poštuje pravila i ustaje na vreme, dok on ne poštuje ništa, ponaša se kao degenerik i smatram da čim je rekao da će je razvući za kosu da je veliki nasilnik. Nadam se da će ispasti iz kuće i da će ona uploviti u novu vezu – rekao je Bebica.

Međutim, nisu samo učesnici rijalitija primetili da Ani Stefan ne treba u životu, već i članovi njene porodice poput njene sestre bliznakinje Ivane Nikolić, koja je takođe izrazila nadu u njihov skorašnji raskid.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner