Background adbanner
calendar

Subota 19. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
U OVOJ KUĆI JE ROĐENA INDIRA RADIĆ! Pevačica dugo živi u Beogradu, a malo ko zna odakle vuče korene! (FOTO) OTKRIVENO OD ČEGA ŽIVI MILAN STANKOVIĆ! Pevač razvio neverovatan biznis dok sedi u manastiru! Zgrnuće milone! OTKRIVENO ŠTA JE UZIMAO LIJAM PEJN NEPOSREDNO PRED SMRT! Stigao nalaz iz policije! U pitanju je veoma halucinogena opojna supstanca! SARA STIJOVIĆ U DRUGOM STANJU! Objavila rezultate TESTA ZA TRUDNOĆU ŠOK OBJAVA NADALA PRED MEČ SA ĐOKOVIĆEM! Ne zna se da li će Rafa igrati! MUNDIJAL PRIJATELJSTVA Ulcinj će od 20. do 22. oktobra biti glavni sportski grad naše regije OBRAĆANJE PREDSEDNIKA VUČIĆA Kralj Esvantija Msvati III u poseti Srbiji JELENA PRE NOVAKA BILA U VEZI SA OVIM TENISEROM! Posle nje bio u vezi sa našom poznatom glumicom, pa se zaposlio kod Đokovića! KRALJ ESVANTIJA MSVATI III U POSETI SRBIJI: Počela razmena sporazuma (VIDEO) “SAMU SEBE SAM DAVILA I MOLILA PRODUKCIJU DA ME PUSTI NAPOLJE!” Ivana Keneški progovorila o diskvalifikaciji iz rijalitija EKSKLUZIVNO u emisiji “D-Cast”! DA LI JE NORMALNO DA OVAKO IZGLEDA?! Katarina Lazić pokazala brutalnu figuru nakon porođaja! Izgleda kao da nije ni bila trudna! (FOTO) HARIS DŽINOVIĆ PONOVO PECNUO MELINU! Strasti se ne stišavaju, pevač ovo nije mogao da prećuti! “NAŠ SIN VIŠE NIKADA NEĆE VIDETI OCA!” Oglasila se bivša devojka tragično nastradalog Lijama Pejna! Svojom objavom rasplakala ljude širom sveta! (FOTO) ANA NIKOLIĆ TRPELA NASILJE?! Stravične optužbe iznete u javnost na račun Stefana Korde: “Maltretrao ju je i napolju! Ona ne sme da kaže!” MOAMERU KASUMOVIĆU UVEDENE RESTRIKCIJE! Hitno reagovanje ove društvene mreže zbog glumca koji je na listi p*dofila u Crnoj Gori! ZA SRBIJU JE IMAO POSEBAN ZNAČAJ: Vučić uputio telegram saučešća povodom smrti Jehude Bauera

TERZA VAN SEBE! SOFIJA PROGOVORILA O DEČKU! Mislila da je kamere ne snimaju, a onda otkrila sve detalje

Objavio: RHT
19/10/2024 8:33 AM

Sofija progovorila o dečku

Photo: Printscreen Youtube/zadrugaofficial

Sofija progovorila o dečku

Učesnica rijalitija Sofija Janićijević pomenula je bivšeg dečka, pa je otkrila šta joj je jednom prilikom kupio, nakon što je došao da se pomire posle svađe koju su imali.

-Došao je i doneo mi skup sat, ali naravno da sam sve odbila. Nemam nameru da me neko na takav način kupuje. Sve što sam ikada zaradila, postigla sam svojim trudom i radom. Kod mene nema takvih ispada. Da je bio dobar i za mene, ne bi bio bivši – rekla je ona.

Photo: Printscreen Youtube/zadrugaofficial

Sve je ovo slušao i Lepi Mića pored ostalih cimera, pa se samo nasmejao na njeno izlaganje.

Inače, tokom “Gledanja snimaka” Aneli Ahmić i Nenad Macanović Bebica urnisali su Borislava Terzića Terzu i Sofiju Janićijević zbog njihovih intimnih odnosa.

Naime, oni su trenutno najpoznatiju rijaliti ljubavnicu nazivali najpogrdnijim imenima, pa se Terza postavio kao veliki zaštitnik, te na uvrede i psovke, uzvratio istom merom.

-Ma mama ti je dronfulja smeće jedno raspalo, je*em ti mamu je l’ ti jasno ološu jedan, ja to nikada za Teodoru nisam rekao – vikao je on na Bebicu.

Photo: Printscreen Youtube/zadrugaofficial

– Ja to i dalje mislim, njen pristup mi je katastrofalan, da je sve to uradila Milici i na kraju samo digla noge kao krava – ponovio je Bebica.

 Ajde, da pričamo za Teodoru i Takija šta je radila sa njim, gmazu jedan debeli, svaki dan ću da ti je*em majku, kad izađeš napolje ćeš nadrljati. Što se nisi javio kad si bio napolju da te prebijem, uvredi je još jednom, ajde – pretio je Terza, ali Bebica nije posustajao:

 Evo, govorim joj droljo, ja to i mislim, ološi ste oboje i samo i treba tako da vam se priča!

– Pogledaj na šta ličiš. Da ovakva devojka Teodora prepi*ka bude sa tobom debelim gmazom, uhodiš devojke ovde, Gačić te je razvalio ovde prošle godine. Znaš da Teodora gleda Naju top frajera, pa ti pozli zbog toga. Brini se o svojoj deci majmune jedan – Terza je osuo po Bebici kao da je on bez ijedne mrlje.

– Nemoj ti da se brineš za mene samo stani uz svoje postupke, jako si veliki frajer, slobodno dođi kod mene, znaš gde sam – poručio mu je Bebica.

 Ova devojka je pokazala samo ku*varluk u rijalitiju. Meni je Bebica sasvim jasan i zaista mislim da je devojka najveći blam – pridružila se Aneli.

– Ti si vodila ljubav na tacni, nemaš ni osnovnu školu. Blamu jedan najveći – našao je Terza i njoj slabu tačku.

– Ja zaista ne mogu da verujem da su ljudi toliko kivni na mene i da me vređaju. To je sve njihov obraz – napravila se naivna Sofija.

Hypetv.rs/E.B.

BONUS VIDEO:

“Andjela ce ZATRUDNETI sa Gastozom?! Anu i Zvezdana ceka…” ASTROLOG VIDEO SVE U KARTAMA?!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner