Background adbanner
calendar

Petak 18. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
OVO SU SVE ESTETSKE INTERVENCIJE ĐINE DŽINOVIĆ! Evo šta je Melinina i Harisova naslednica uradila na sebi! (FOTO) “SKOČIO SAM SA MOSTA ZBOG NJE, PROBUDIO SAM SE U ŠOK SOBI” Lazar Jeremić PRVI PUT progovorio o detaljima i SMRTI MAJKE Izraelski napadi na Gazu sve jači: Petoro mrtvih, među njima i troje dece! “Gastoz se IGRA SA ANĐELOM ĐURIČIĆ! Neverovatno da je čovek zaljubljen u nju! Ona ih je RAZOTKRILA: Anđela je MONOTONA… (VIDEO) “POBEGAO SAM KROZ PROZOR BOLNICE! Nisam hteo da me OPERIŠU” Jera doneo drastičnu odluku ZARAD LJUBAVI prema FUDBALU MAHRINA PROGOVORILA o LJUBAVNOM ŽIVOTU! Ekskluzivno! “SREĆNA SAM I ZALJUBLJENA!” (VIDEO) MAJKA TEODORE DŽEHVEROVIĆ URNISALA RANKOVIĆA! Goce brutalno o njegovoj porodici: “Ipak su oni…” SKANDALČINA! “STIGLA NOVA BEBICA ZA MOJU SESTRU” Saša Mirković POKAZAO BESNU MAŠINU za Miru Škorić, njen osmeh je NEPROCENJIV (FOTO) “GDE ĆU JA I KAKO ĆU?” Velika ispovest Mirke Vasiljević! Stefan Usiljanin PRETRESAO glumicu: “Proći će!” Sve o ljubavi, karijeri, roditeljima, porodici…A OVO ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA! RASKRINKANO DA JELENA I IVAN IMAJU TAJNI DOGOVOR! Ovo su detalji njihovog skandaloznog plana, propašće u zemlju od stida PET PUTA IZBO DEVOJČICU U SUBOTICI! Nastavnica pitala đaka zašto je došao bez torbe, njegov odgovor ledi krv u žilama! KATARINA GRUJIĆ JE UZ POMOĆ OVE DIJETE SMRŠALA 14 KILOGRAMA ZA TRI MESECA! Ovo pravilo nikako ne krši, prepolovila se! (FOTO) ADI ŠOŠE: „Snimio bih duetsku pesmu sa Dženanom Lončarevićem“ “NE VOLIM EGOCENTRIKE, MAMINE I TATINE SINOVE” Marija Ignjatović bez dlake na jeziku i o bivšem dečku! (VIDEO) ANELI I ENA NA IVICI TUČE! Ahmićeva skočila na nju i unela joj se u facu, pljušte skandalozne uvrede i psovke! REKLAMIRA ZLATNI RENDE! Dok Branko Babić uživa sa novom devojkom, Tačkasta Mara ima ŠOK PROBLEME: “Živci i vreme su sve što mi je potrebno”

SKANDAL! KRISTIJAN GOLUBOVIĆ BEŽI IZ RIJALITIJA?! Ne može više da izdrži, njegov prijatelj otkrio tajne detalje

Objavio: RHT
18/10/2024 4:32 PM

Kristijan Golubović beži iz rijalitija?!

Photo: Printscreen Youtube/narodna

Kristijan Golubović i Jelena Golubović svakog dana iznenađuju ostale učesnike u rijalitiju.

Oboje su poznati po tome da prave spletke i zavode red, a sada se oglasio i Kristijanov drug.

-Sve je dobro dok se međusobno ne posvađaju, i ne krenu jedno na drugo, ovako dok su u paktu sve je u redu – istakao je kroz osmeh, a zatim dodao:

-Kristijan je dosta toga uspeo da kontroliše kod sebe, ali vidim da mu cimeri nisu naklonjeni. Svi su mnogo mlađi od njega, i nema dobru konekciju sa bilo kim od njih, a ovo nije rijaliti u kojem imaju sve uslove, tu moraju da rade. Mislim da će ga to izludeti potpuno, to što niko ne čisti, i ne pere za sobom. Zato što nisu hranili životinje, produkcija im je uvela životinje u životni prostor – kaže Kristijanov drug.

Kristijan Golubović beži iz rijalitija?!

Photo: Printscreen Youtube/narodna

Sličnog mišljenja je i Jelenina prijateljica koja se takođe oglasila i istakla kako ona gleda na tu situaciju.

– Vidim da Kristijanu smeta nehigijena, Jelena sa tim nema problem – kaže kroz osmeh i dodaje:

Photo: Printscreen Youtube/narodna

– Jelenu više nervira to što nema sa kim da se svađa, jer su to sve klinci, koji ne mogu da joj pariraju. Znaju da će ih ona pobediti u tom verbalnom nadmetanju, neki se nje boje, a mnogi je izbegavaju. Verujem da ona čeka da uđe neko ko će je zainteresovati pa da krene u napad. Kristijan i ona se slažu, jer su već bili u rijalitiju, i dobro je da ne krenu jedno na drugo. Toga se jedino bojim. Jelena nema kočnicu kada treba da stane, može da ga isprovocira, a on, svi znamo, ume da izgubi kontrolu – istakla je prijateljica.

Hypetv.rs/E.B./Pink

BONUS VIDEO:

“Andjela ce ZATRUDNETI sa Gastozom?! Anu i Zvezdana ceka…” ASTROLOG VIDEO SVE U KARTAMA?!

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner