Background adbanner
calendar

Petak 18. Oktobar, 2024

aktuelno ikonica Aktuelno
STRAVIČNA ISPOVEST DENIZ DEJM ZA HYPE TV NAKON ŠTO JE DEPORTOVANA IZ AMERIKE! Starleta grca u suzama: “Optužena sam za prostituciju” “PSOVAO JE I…” Stravična ispovest devojke koja je videla Lijama Pejna pola sama pre smrti MIRKA VASILJEVIĆ U PRETRESU o temama koje nikad nije otvarala! Muž Vujadin, pokojni otac… HYPE TV PROGRAM za SUBOTU, 19. NOVEMBAR! UŽAS U KURŠUMLIJI! Otac uhapšen zbog silovanja maloletne ćerke, devojčica ga sama prijavila SPOMENULA ATINU I PROSTITUCIJU! Kačavenda šokirala informacijama iz spoljnog sveta, u sve umešan i ovaj učesnik ŠTA JE SOFIJA RADILA U TETOVU?! EKSKLUZIVNO! Razotkrivena?! Evo ko ju je urnisao: “ONA JE PSIHOPATA!” (VIDEO) NAŠA PEVAČICA BILA HAPŠENA, A ONDA BIVŠEG OPTUŽILA DA JE MAKRO! Učestovala u rijalitiju, a sada šokirala: “Lagala sam na sudu” ”JAKO SMO SE BORILE, ZNAM DA SE SAD SMEJEŠ” Milica Todorović slomljena zbog smrti, oglasila se potresnim rečima NE PROPUSTITE “MALE STVARI” SA SNEŽANOM DAKIĆ! Specijalni gosti koji će otkriti kako prevazići društvene pritiske u savremenom svetu! DEVOJČICA IZBODENA NOŽEM U OSNOVNOJ ŠKOLI! Užas i strava u Subotici RODITELJI SOFIJE JANIĆIJEVIĆ U LOŠEM STANJU! Porodica van sebe zbog njene preljube sa Terzom, sestra u šoku: “Majka nam…” SKANDAL! KRISTIJAN GOLUBOVIĆ BEŽI IZ RIJALITIJA?! Ne može više da izdrži, njegov prijatelj otkrio tajne detalje “CELU NOĆ BEZ KAPI VODE, TVRDILI SU DA SAM PROSTITUTKA” Deniz Dejm za Hype TV nakon što deportovana iz Amerike: “Bila sam sa švalerom na odmoru” POKAŽITE SVIMA KAKO SE VOLI OTADŽBINA Ivica Dačić: Radite zajedno kao tim, jer samo zajedno možete postići velike stvari “ĐOTI JE FOKUS BIO NA KARIJERI” Marija Ignjatović u CarCastu sa Va Vanom o PROBLEMIMA U VEZI (VIDEO) David Dragojević progovorio o bratu Dejanu: “Ja sam više patio, bilo mi je teško!” (VIDEO)

CITY HYPE! Darko Lazić otkrio na koga liči ćerka Srna! Sara TKD o svojim vidovnjačkim sposobnostima! Milica Todorović o sukobu sa sestrom?! (VIDEO)

Objavio: RHT
18/10/2024 1:20 PM

CITY HYPE!

U današnjem izdanju emisije “City Hype” gledaćete:

CITY HYPE!
Foto: Hypetv

-Darko Lazić otkrio nam je na koga liči ćerkica Srna!

-Rubrika ’Šuškanja’ i danas za vas izdvaja najzanimljivije vesti sa portala i društvenih mreža!

-Sara Damjanović priznala nam je da ima vidovnjačke sposobnosti!

-Milica Todorović demantovala glasine da je bila u svađi sa sestrom!

-Slušamo Indođiju i pesmu ’Mangupe’!

-Dobrodošli u City Hype!

Foto: Hypetv

CITY HYPE!

Darko Lazić o ćerkici Srni!

Iz privatnog život Darka Lazića znaju se brojni detalji, a njegove ljubavne veze i brakovi punili su novinske stupce.

Poslednje u nizu je saznanje da je dobio treće dete. Njegova supruga Katarina Lazić podarila mu je devojčicu kojoj su dali prelepo ime, Srna.

Lazić se nedavno pojavio na jednom prestoničkom događaju, gde je otkrio medijskim ekipama na koga ćerkica Srna liči.

Takođe je priznao da on ne menja pelene bebi, ali da je brižan otac.

Foto: Hypetv

Sara TKD o natprirodnim sposobnostima!

Sara Damnjanović, poznatija kao Sara TKD, važi za jednu od najpopularnijih influenserki na našim prostorima.

Atraktivna Sara rado se odazvala na poziv vredne ekipe HYPE televizije za ekskluzivni intervju.

Sara je jako spiritualna osoba, te smatra da je oduvek imala jaku intuiciju.

CITY HYPE!

Foto: Hypetv

Šokirala nas je izjavom da je predvidela smrti nekoliko osoba!
SARA: Mislim da sam rođena sa jakom intuicijom, sigurno jačom od intuicije prosečnog čoveka. Dešavalo mi se da sam predvidela razne situacije. Nažalost, predvidela sam sigurno preko deset smrtnih slučajeva! Dešavalo se da to budu ljudi iz okoline, iz mog ili babinog komšiluka. Poslednji put to je bio moj deda. Sanjala sam ga kako mi plače na ramenu, u snu sam znala da će on da umre. To mi je bilo jasno. U snu sam mu rekla da dođe svakog četvrtka da me obiđe i nakon toga sanjala sam ga svakog četvrtka!

Foto: Hypetv

Milica Todorović o sukobu sa sestrom?!

Milica Todorović nedavno je održala promociju svoje nove pesme. U razgovoru sa HYPE ekipom Milica je progovorila o svom privatnom i poslovnom životu, a dotakla se i svojih bivših momaka. Takođe je prokomentarisala navodni sukob koji je imala sa sestrom.

PROMO EMISIJE:

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/D.R.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner