Background adbanner
calendar

Petak 18. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EKSKLUZIVNO! Vivien smuvala BOGATOG Italijana?! Uživa u luksuzu i skupim poklonima, OVO ih je odalo! (VIDEO) VELIKA TRAGEDIJA! Došli na odmor u Srbiju, pa došlo do problema? Otac usmrtio sina, pa sebe OD 1. NOVEMBRA OBAVEZNE ZIMSKE GUME! Ovo su CENE zbog kojih će vas zaboleti glava! A kazne tek kolike su? “OTVARAJU MI SE RANE NA RUKAMA, NIKO NE REAGUJE” Rijaliti učesnici otkrili detalje koje KAMERA NIJE SNIMILA CITY HYPE! Darko Lazić otkrio na koga liči ćerka Srna! Sara TKD o svojim vidovnjačkim sposobnostima! Milica Todorović o sukobu sa sestrom?! (VIDEO) GLUMICA PROGOVORILA O PETOJ TRUDNOĆI! Mirka Vasiljević priznala sve: “Radujem se blizancima” “Ovca” – kako ona tvrdi za sebe! ANĐELA ĐURIČIĆ SAZNALA ZA POMIRENJE ANE I ZVEZDANA PA BURNO REAGOVALA! DANAS NASTAVLJENO SUĐENJE ZA MASOVNO UBISTVO U RIBNIKARU! Svedočila nastavnica fizičkog! Detalji lede krv u žilama (FOTO) “JEDINSTVENI FILM KOJI PRODUCENTSKI POTPISUJE MOJA MALENKOST” Saša Mirković ponosno najavio novi projekat: “Život mladih ljudi danas i kako treba da im pomognemo da pravilnije odrastaju” U eksploziji u fabrici povređeni radnici! Vučević se oglasio povodom incidenta: “Najvažnije da se povređeni oporave” VRELA AKCIJA MU NA PRVOM MESTU! Nenad Aleksić Ša otkrio svoje pravo lice! Društvene mreže se usijale MC Stojan šokirao pratioce! Objavio fotku sa mladom u venčanici! Čestitke pljušte sa svih strana (FOTO) I DALJE NEVERICA ZBOG SMRTI MUZIČKE ZVEZDE! Kolege iz “One direction” oprostile se od tragično preminulog pevača (FOTO) Pomirio se najkontroverzniji par današnjice! Fudbaler i influenserka ponovo zajedno! Sve obelodanili javno na društvenim mrežama (FOTO) SUDAR NA AUTO-PUTU! Dvoje dece i četiri žene hitno su prevezeni u bolnicu Nakon Nemačke još jedna zemlja pooštrava kontrolu na granicama!

Nakon Nemačke još jedna zemlja pooštrava kontrolu na granicama!

Objavio: RHT
18/10/2024 9:45 AM

Francuska pooštrava kontrolu na granicama!

Francuska je najavila uvođenje privremenih kontrola na granicama sa šest država, od 1. novembra 2024. do 30. aprila 2025. godine.

foto: Pixabay

Francuska je Evropskoj komisiji najavila granične kontrole na granicama sa Luksemburgom, Belgijom, Nemačkom, Španijom, Italijom i Švajcarskom.

Francuska pooštrava kontrolu na granicama

Ozbiljne pretnje javnom redu, javnoj sigurnosti i unutrašnjoj bezbednosti koje predstavljaju visoko nivo terorističke aktivnosti, rastuća prisutnost kriminalnih mreža koje olakšavaju neregularnu migraciju i krijumčarenje, kao i migracijski tokovi koji rizikuju infiltraciju radikalizovanih pojedinaca – neki su od razloga navedenih na veb sajtu Evropske komisije, prenosi Luksemburg tajms.

Takođe se navodi da neregularni prelazi na granicama Engleskog kanala i Severnog mora, kao i porast nasilja među migrantima, dovode do „opasnih situacija koje uključuju i migrante i organe reda“.

Prošlog meseca, kako piše, Nemačka je ponovo uvela kontrole na granici sa Luksemburgom, postavljajući kontrolne tačke duž autoputeva gde Nemačka deli granicu s Luksemburgom. Kao i Francuska, Nemačka je svoje akcije okarakterisala kao neophodan odgovor na stalne bezbednosne pretnje, piše Luksemburg tajms.

Hypetv.rs/bizportal/J.V.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner