Background adbanner
calendar

Četvrtak 17. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TRUDNA MILICA VAN SEBE! Ne može da se smiri, vanredno se oglasila, evo šta ju je DOTUKLO! OBEĆALA JE SEBI! Evo koju grešku Jelena Đoković NIKADA VIŠE NEĆE PONOVITI! OTKRIVENE PORUKE KOJE JE LIJAM PEJN SLAO NEPOSREDNO PRED SMRT! Bliska prijateljica priznala stravične stvari OVO JE MUŽ DIDI JANKOVIĆ! Milioner koji je 20 godina stariji od nje, a evo čima se bavi! (FOTO) RAZOTKRIVENO PRAVO LICE LJUBAVNICE! Terza će je zbog ovoga MOMENTALNO OSTAVITI! Javnost zanemela, SKANDALOZNO! (FOTO) REM POKREĆE TUŽBU PROTIV MITROVIĆA I PINKA? Zahteva se ZABRANA EMITOVANJA i reagovanje Posebnog odeljenja za VISOKOTEHNOLOŠKI KRIMINAL ŠOK! EVO KOLIKO GODINA IMA LEPI MIĆA! Svi su mislili da je stariji NOVAK ĐOKOVIĆ IZGUBIO OD SINERA! Velika teniska drama “ZAŠTO SI MI UBIO SINA?” Dečak ubica K.K. jezivom izjavom zgrozio sve u sudnici Dado Polumenta DOBIO ŠAMAR NA BINI! Pevač za HYPE TV otkrio šokantan razlog! (VIDEO) SKANDALČINA! GEJ AKCIJA U RIJALITIJU! Gledaoci šokirani, učesnici zanemeli! (FOTO) “PRAZNA PRIČA, NEMA TU NIŠTA” Oglasio se Anđelin otac i RAZOTKRIO NJEN PLAN, priznao da koristi Gastoza samo zbog rijalitija?! Kako je Vesna Zmijanac VRATILA BRENU na FABRIČKA PODEŠAVANJA?! “Ja sam UMETNIK, a ona peva dečije pesmice! Uvek smo bile RIVALKE!” RADA MANOJLOVIĆ I NJENA SESTRA NA IVICI SUZA! Još uvek ne mogu da prežale njenu smrt, a sada ih dočekalo ovo! (FOTO) OVA FATALNA LEPOTICA JE ŽENA ALEKSANDRA MITROVIĆA! Ne eksponira se javno, a evo ko joj je otac! (FOTO) BLAGOSLOV ZA KUĆNE LJUBIMCE: Petlovi, mačke i psi primili blagoslov (FOTO)

“Svako ko NAPUNI MARAKANU – JA MU SKIDAM KAPU!” Mirković o predstojećem koncertu Ace Lukasa: “Posle Nove godine puštamo karte u prodaju!”

Objavio: RHT
17/10/2024 6:57 PM

“Svako ko NAPUNI MARAKANU – JA MU SKIDAM KAPU!”

Direktor i vlasnik Hype produkcije i Hype televizije najavio je koncert Ace Lukasa 2025. godine na Marakani.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Mirković bio je jedan od govornika na sinoćnjoj koncerenciji za medije posvećenoj predstojećoj premijeri filma “Stravično” u Sava centru, kao i koncertu Ace Lukasa u toj dvorani.

Okupljenim predstavnicima medija Mirković je detaljnije govorio o spektakularnim pripremama za koncert Ace Lukasa na Zvezdinom stadionu, koji će se održati naredne godine.

“Veliki zalogaj za svakog. Uvek na Ušću možeš da kažeš: ‘Bilo je 100.000 ljudi, a zapravo je bilo 15 ili 20.000 ljudi.’ Kad padne mrak, ti baciš malo svetlo – možeš da kažeš da je bilo sto hiljada”, započeo je Mirković.

“Svako ko NAPUNI MARAKANU – JA MU SKIDAM KAPU!”

“Volim ovo da kažem: dođite da se prebrojimo na Marakani. Svako ko napuni Marakanu, ja mu skidam kapu i kažem svaka čast. Naravno da to bude sa kupljenim kartama, ne da nekog mole da uzmu kartu. Da bude publici jasno, posle Nove godine ćemo pustiti karte u prodaju. Biće oglašeno kad se kupuju karte i biće tri nivoa puštanja karata. Znači, ti nivoi će biti po cenama“, izjavio je direktor i vlasnik Hype production-a.

Takođe, govorio je i o novom albumu Ace Lukasa koji stiže uskoro, a više informacije u nastavku.

O FILMU STRAVIČNO

Drugi deo trilogije “Kafana na Balkanu” pod nazivom “Stravično” biće prikazan 19. novembra u Beogradu u impozantnom Sava Centru. Ovde možete pronaći KARTE, a posle premijere filma, biće održan i koncert Lukasa i Folk House benda.

Posle uspeha filma “Pokidan”, gledaoci će uživati u ostvarenju nazvanom po istoimenoj pesmi Ace Lukasa – “Stravično”. Uloge tumače Mladen Sovilj, Ivan Đorđević Džudi, Branka Katić, Andrija Kuzmanović, Jovo Maksić…

Takođe, treba napomenuti da je bioskopska premijera filma “Stravično” u Ljubljani, u Areni Stožiće 23. novembra 2024. godine. KARTE OVDE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner