Background adbanner
calendar

Četvrtak 17. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MARIJA I JOVANA UHVAĆENE! Evo šta su radile misleći da ih niko ne snima, sada je sve jasno (VIDEO) “Svako ko NAPUNI MARAKANU – JA MU SKIDAM KAPU!” Mirković o predstojećem koncertu Ace Lukasa: “Posle Nove godine puštamo karte u prodaju!” TUČA UČESNICA U RIJALITIJU! Jelena Golubović nasrnula na cimerku, polivanje, udaranje i psovke, gledaoci u šoku! LIDER HAMASA UBIJEN! Izrael objavio rezultate DNK testa ISPLIVALE FOTKE DŽENIFER LOPEZ BEZ FOTOŠOPA I FILTERA! Ceo svez zanemeo, pevačica će doživeti nervni slom LIJAM PEJN SE BACIO SA TERASE HOTELA! Novi jezivi detalji smrti, pokrenuta momentalna istraga! “MIROSLAV ILIĆ HRANI ACU LUKASA” Saša Mirković podelio urnebesne kadrove: Šou u najavi! (FOTO) OSNOVAC DONEO PIŠTOLJ U ŠKOLU NA NOVOM BEOGRADU? Stigla hitna prijava, navodi se da je pokazivao oružje drugarima u toaletu JANJUŠ OTKRIO DA JE ZALJUBLJEN U OVU UČESNICU! Objavio njenu fotku javno, javnost u šoku, SKANDALČINA! (FOTO) ANELI AHMIĆ ĆE PROPASTI U ZEMLJU! Raskrinkano pravo lice, procurile skandalozne fotke u javnost, sve isplivalo na videlo! Ne propustite novi SHOWBLIZ, sve će PRŠTATI OD ZABAVE! Hype TV program za PETAK 18. OKTOBAR! PRONAĐENA OTETA DECA IZ RUMUNIJE! Oglasio se i ministar Dačić i otkrio detalje “SVAKI DAN ME JE TUKAO” Naša pevačica stravično MALTRETIRANA, ostala i bez krova nad glavom ŽENU UDARIO RETROVIZOR AUTOBUSA kod Hrama! “Jaukala je od bolova zbog nekog preloma!” UŽAS I STRAVA U ČAČKU! Muž izbo ženu nožem pa preplivao Zapadnu Moravu! MAJA LIJE SUZE ZBOG SLAĐE PORŠELINE! Zabila joj nož u leđa, kreće HAOS I PAKLENA OSVETA, u sve umešan i ovaj muškarac

NAJSJAJNIJA POJAVA NA NAŠEM NEBU OVE GODINE! Poznato kog datuma će supermesec “Lovac” doneti promene

Objavio: RHT
17/10/2024 2:44 PM

Najsajnija pojava na našem nebu

Danas 17. oktobra “lovečev mesec” istočno nebo, vreme oko zalska sunca. Ova pojava biće najbolja za posmatranje supermeseca za sve one koji uživaju u nebeskim pojavama.

rolerkoster emocija horoskop
Foto: Pinterest

Najbolje vreme za posmatranje biće nekoliko minuta nakon njegovog izlaska, što zavisi od lokacije na kojoj se nalazite.

Najsajnija pojava na našem nebu

Najbolje je popeti se negde visoko na stranu okrenutu istoku. Kako biste imali jasan pogled na horizont i uzdižući lovčev mesec.

Foto: Pinterest

Mesec će biti vidljiv golim okom, ali sa dvogledom će pogled biti još detaljniji. Satelit će dosegnuti najbližu tačku Zemlji u sredu uveče, a pun mesec će se materijalizovati manje od 12 sati kasnije.

Pojaviće se kasno u sredu uveče za mesta zapadno od Međunarodne datumske granice. A rano u petak ujutro za mesta od Novog Zelanda pa nadalje ka istoku. Moći će da se vidi otprilike tri dana zaredom, od utorka uveče do petka ujutro.

Astronomi kažu da će biti najupečatljiviji odmah po zalasku sunca. I da je najbolje gledati tik iznad horizonta, navodi “CBS njuz”.

U Njujorku će mesec izaći u četvrtak u 18.14 EDT, u Los Anđelesu u 18.26 PDT. A u Londonu u 17.52 BST. Takođe, pun supermesec će izaći na nebu iznad Londona u 18.10 BST (19.10 po našem vremenu). U petak 18. oktobra, piše “Forbs”.

Hypetv.rs/Blic S.S.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

LUKAS SPREMA SPEKTAKLE

Posle izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je reč o Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner