Background adbanner
calendar

Četvrtak 17. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
NAJSJAJNIJA POJAVA NA NAŠEM NEBU OVE GODINE! Poznato kog datuma će supermesec “Lovac” doneti promene POTRESNA OBJAVA SRPSKE PEVAČICE POVODOM SMRTI POP ZVEZDE! “Bili smo prijatelji, delovao je kao fino dete, izgleda da su ga dr*ga i alkohol skršili” (FOTO) PREDSEDNIK U ARANĐELOVCU! Vučić na otvaranju novog pogona PEVAČ ŠOKIRAO POTEZOM! Rada Manojlović potvrdila da želi samo jedno, a evo o čemu je reč MILICA VELIČKOVIĆ ZAPRETILA TERZI!? Sada je jasno šta će uraditi bivšem vereniku! ČEKA GA PAKAO?! ŠOK POTEZ (FOTO) DRAMA U SPECIJALNOM SUDU?! Zbog jednog pitanja cela sudnica u suzama?! Potresno na suđenju roditeljima dečaka ubice ŠOK ZA CELU SRBIJU! Nema TV prenosa Noletovog teniskog meča! Svi se pitaju šta se to dešava SNAŽNA PORUKA! VUČIĆ: “Nikad veći pritisak spoljnih službi da skrenu put Srbije sa srpskog smera” ŠOK! MILICA VELIČKOVIĆ ODLUČILA DA PROGOVORI O TUŽBAMA! Održala lajv pa spomenula Terzu i novac Orlić uručio Vučiću Zlatnu medalju za zasluge povodom Dana BIA “SMRT JE BILA MOMENTALNA” OTKRIVEN UZROK SMRTI PEVAČA koji je pao sa trećeg sprata hotela! Evo šta su videli na licu mesta VUČIĆ SAOPŠTIO SJAJNE VESTI: Srbija će do kraja godine dobiti investicioni rejting PREDSEDNIK VUČIĆ POTVRDIO: “Direktan let na liniji Beograd-Tokio biće uspostavljen u narednih šest meseci” (FOTO) “ZOVITE DOKTORA! OBEZBEĐENJE!!!”STRAVIČNE SCENE! Samo se SRUŠILA NA BETON! Rijaliti učesnici VRIŠTE U PANICI! (VIDEO) HAOS EPSKIH RAZMERA OBEZBEĐE OPKOLILO MARIJU KULIĆ! Opšta pometnja! ŠOK DETALJI TRAGIČNE SMRTI PEVAČA ISPLIVALE U JAVNOST! “Lomio sve po sobi, iz hotela zvali policiju” (FOTO)

ŠOK DETALJI TRAGIČNE SMRTI PEVAČA ISPLIVALE U JAVNOST! “Lomio sve po sobi, iz hotela zvali policiju” (FOTO)

Objavio: RHT
17/10/2024 10:49 AM

ŠOK DETALJI TRAGIČNE SMRTI PEVAČA ISPLIVALE U JAVNOST!

Liam Pejn nekadašnji član benda “One direction”, tragično je stradao, a vest o njegovoj smrti potresla je ceo svet. Kako se navodi, Liam je u sredu oko 17 časova po lokalnom vremenu pao sa trećeg sprata hotela u Buenos Ajresu.

AP Photo/Natacha Pisarenko

ŠOK DETALJI TRAGIČNE SMRTI PEVAČA ISPLIVALE U JAVNOST!

Ispred hotela su se okupili brojni fanovi koji su satima stajali i čekali da čuju nove detalje o slučaju. Pojavili su se navodi da se pevač pre tragičnog slučaja ponašao agresivno i da je osoblje hotela pozvalo policiju malo pre nesreće. Navodi se da je radnik prijavio “agresivnog čoveka koji je možda pod dejstvom droge ili alkohola” i da su hitno tražili nekog da dođe jer se nije znalo “da li je muškarac životno ugrožen”. Menadžer hotela istakao je da osoblje nije moglo da uđe u sobu u kojoj je gost boravio prethodna dva dana. 

AP Photo/Natacha Pisarenko

Ubrzo nakon toga, radnici su čuli buku u dvorištu hotela, pre nego što je telo pevača otkriveno nešto posle 17h. Prema pisanju stranih medija, Liam se ponašao agresivno u holu hotela i razbio je svoj lap top. Fotografije hotelske sobe u kojoj je bio Pejn, koje je objavila policija Buenos Ajresa, prikazuju razbijeni televizor i haos. Istraga je i dalje u toku, a sprovodi se i autopsija.

Hypetv.rs/alo/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner