Background adbanner
calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ivan Marinković je TEŠKA PIJANICA! Krije PIVO ispod KREVETA!” Ona ga je skroz ocrnila! (VIDEO) ODRŽANA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU povodom filma “STRAVIČNO” i KONCERTA ACE LUKASA! (VIDEO) Nela Mihailović SLAVI ROĐENDAN! Evo koliko godina puni NASMEJANA GLUMICA! (FOTO) “Uki Q mi je PROMENILA ŽIVOT!” Sergej Pajić o bivšoj: “Ona hoće da me ISTETOVIRA!” (VIDEO) ŠOK ISTINA! Zvezde vas upozoravu! Ovo su najveći strahovi svakog znaka! DIRLJIVO! Sin Darka Lazića UPOZNAO SESTRU SRNU! Evo kako je protekao njihov susret, FOLKER PUCA OD PONOSA! (FOTO) ZABORAVITE NA STRES UZ OVO VOĆE! Smiruje živce?! “MI SE TAKO UJEDAMO MEĐUSOBNO” Rada Manojlović progovorila o odnosu sa oženjenim Desingericom, pa šokirala priznanjem: “Desi se nešto, neka energija…” PRVO OGLAŠAVANJE EMILIJE MILOJEVIĆ NAKON POROĐAJA! Popularna influenserka se obratila pratiocima iz bolničkog kreveta, pa pokazala naslednicu! (FOTO) ZEJNA SE UDAJE?! KONAČNO SVE PRIZNALA! Pevačica progovorila o venčanju, pa otkrila zašto krije svog partnera! “DA SE PREBROJIMO NA MARAKANI” Saša Mirković najavio NEVIĐENI SPEKTAKL! “Nama nije aktuelno Ušće” (FOTO) ĆERKA UBILA NEPOKRETNOG OCA! STRAVIČAN ZLOČIN U NIŠU! Izdato zvanično saopštenje! Osumnjičena momentalno lišena slobode! “ZAMALO JE IZGORELA CELA KUĆA!” Anđela Veštica o RODITELJIMA i nemilom događaju (VIDEO) “BEZBEDNOST I ODGOVORNOST 2024.” Ivica Dačić: Smatram da je ključna reč u ovakvoj diskusiji upravo odgovornost Evo kako izgleda kuća Maje i Alena Hadrovića! EKSKLUZIVNO! Ovaj DETALJ svima zapao za oko! (VIDEO) “Prvi put VERIO, a drugi put OVERIO!” Bilal IZNENADIO SVE NAJNOVIJIM SNIMKOM SA ŽENOM NJEGOVOG ŽIVOTA! Brajlović u svom maniru sve objasnio (VIDEO)

SITA AHMIĆ SE SUMNJIČI ZA NIZ KRIVIČNIH DELA?! Stravične optužbe iznete u javnost! Ukupna materijalna šteta iznosi preko 80.000 evra!? SKANDAL!

Objavio: RHT
16/10/2024 8:09 PM

SITA AHMIĆ SE SUMNJIČI ZA NIZ KRIVIČNIH DELA?! Stravične optužbe iznete u javnost! Ukupna materijalna šteta iznosi preko 80.000 evra!? SKANDAL!

Foto:Instagram printscreen/mamasita/Youtube printscreen/Zadruga official

Foto: Instagram printscreen/sitaahmic/Youtube printscreen/Zadruga official

Foto: Instagram printscreen/sitaahmic/Youtube printscreen/Zadruga officialprintscreen/Zadruga official

Mediji prenose kako se dovršenim kriminalističkim istraživanjem Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko – neretvanske 41-godišnjakinja se sumnjiči za niz kaznenih dela gospodarskog kriminala, zloupotrebu poverenja u gospodarskom poslovanju, utaju poreza ili carine, neisplatu plate, povredu prava iz socijalnog osiguranja i povredu obaveze vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga, navodi danas u saopštenju Policijska uprava dubrovačko – neretvanska.

Kako nezvanično prenose mediji reč je o Siti Ahmić, sestri rijaliti učesnice Aneli Ahmić.

SITA AHMIĆ SE SUMNJIČI ZA NIZ KRIVIČNIH DELA?! Stravične optužbe iznete u javnost! Ukupna materijalna šteta iznosi preko 80.000 evra!? SKANDAL!

Što se tiče Site Ahmić kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je kao osumnjičena, navodi policija, a prenose mediji, „od početka 2022. do kraja 2023. godine, kao vlasnica i odgovorna osoba trgovačkog društva čija je delatnost organizovana prodaja usluge prevoza taksi vozilima i transferi kombi i privatnim vozilima, zaposlila više vozača koji su, kako se tvrdi, po njenim naredbama, usluge prevoza od korisnika naplaćivali u gotovini, a nisu izdavali fiskalne račune”.

Time je osumnjičena umanjila ostvarene prihode temeljem kojih je izbegla obavezu plaćanja poreza na dodanu vrednost i porez na dobit za navedeno trgovačko društvo. Naime, vozači su tako naplaćeni novac, u iznosu od najmanje 56.191,09 evra, predali „na ruke“ osumnjičenoj, koja novac nije polagala na poslovni račun navedenog trgovačkog društva već je tako naplaćenu gotovinu, umanjenu za iznose plaća koje je zaposlenicima isplatila „na ruke“, protupravno zadržala za sebe.” – piše navodno u saopštenju, a prenosi “Južni.hr”.

“Nije prijavila zaposlene organima penzionog i zdravstvenog osiguranja” – navodi se u saopštenju policije.

Osim toga, navodi policija, „radne odnose sa zaposlenima nije prijavila nadležnim organima penzionog i zdravstvenog osiguranja čime im je uskratila prava iz osnova penzionog i zdravstvenog osiguranja, a takođe im nije obračunavala niti uplatila porez na dohodak”. – dodatno se navodi piše “Južni.hr”

Utvrđeno je i kako osumnjičena prihode od usluga taksi prevoza pruženih preko taksi aplikacije u iznosu od 7.429 evra koji je, po njenim naredbama, uplaćivan na njen privatni bankovni račun i bankovne račune članova njene porodice, nije prikazivala u poslovnim knjigama navedenog trgovačkog društva, već je novac protivpravno zadržala za sebe i trošila ga za privatne potrebe , a u poslovnim knjigama nije uredno evidentirala sve poslovne događaje iz kojih proizlaze obaveze s osnova poreza na dodanu vrednost i poreza na dobit. Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim delima iznosi gotovo 80 hiljada evra. Zbog počinjenih kaznenih dela protiv osumnjičene sledi kaznena prijava Županijskom državnom tužilaštvu u Dubrovniku.” – piše u saopštenju, prenose mediji.

Hypetv.rs/juzni.hr/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner