Background adbanner
calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Ivan Marinković je TEŠKA PIJANICA! Krije PIVO ispod KREVETA!” Ona ga je skroz ocrnila! (VIDEO) ODRŽANA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU povodom filma “STRAVIČNO” i KONCERTA ACE LUKASA! (VIDEO) Nela Mihailović SLAVI ROĐENDAN! Evo koliko godina puni NASMEJANA GLUMICA! (FOTO) “Uki Q mi je PROMENILA ŽIVOT!” Sergej Pajić o bivšoj: “Ona hoće da me ISTETOVIRA!” (VIDEO) ŠOK ISTINA! Zvezde vas upozoravu! Ovo su najveći strahovi svakog znaka! DIRLJIVO! Sin Darka Lazića UPOZNAO SESTRU SRNU! Evo kako je protekao njihov susret, FOLKER PUCA OD PONOSA! (FOTO) ZABORAVITE NA STRES UZ OVO VOĆE! Smiruje živce?! “MI SE TAKO UJEDAMO MEĐUSOBNO” Rada Manojlović progovorila o odnosu sa oženjenim Desingericom, pa šokirala priznanjem: “Desi se nešto, neka energija…” PRVO OGLAŠAVANJE EMILIJE MILOJEVIĆ NAKON POROĐAJA! Popularna influenserka se obratila pratiocima iz bolničkog kreveta, pa pokazala naslednicu! (FOTO) ZEJNA SE UDAJE?! KONAČNO SVE PRIZNALA! Pevačica progovorila o venčanju, pa otkrila zašto krije svog partnera! “DA SE PREBROJIMO NA MARAKANI” Saša Mirković najavio NEVIĐENI SPEKTAKL! “Nama nije aktuelno Ušće” (FOTO) ĆERKA UBILA NEPOKRETNOG OCA! STRAVIČAN ZLOČIN U NIŠU! Izdato zvanično saopštenje! Osumnjičena momentalno lišena slobode! “ZAMALO JE IZGORELA CELA KUĆA!” Anđela Veštica o RODITELJIMA i nemilom događaju (VIDEO) “BEZBEDNOST I ODGOVORNOST 2024.” Ivica Dačić: Smatram da je ključna reč u ovakvoj diskusiji upravo odgovornost Evo kako izgleda kuća Maje i Alena Hadrovića! EKSKLUZIVNO! Ovaj DETALJ svima zapao za oko! (VIDEO) “Prvi put VERIO, a drugi put OVERIO!” Bilal IZNENADIO SVE NAJNOVIJIM SNIMKOM SA ŽENOM NJEGOVOG ŽIVOTA! Brajlović u svom maniru sve objasnio (VIDEO)

NOVO VUČIĆEVO OGLAŠAVANJE: Divne vesti za Srbiju!

Objavio: RHT
16/10/2024 7:07 PM

NOVO VUČIĆEVO OGLAŠAVANJE

Predsednik Srbije najavio je nešto jako značajno za našu zemlju.

Aleksandar Vučić
Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ nr

Aleksandar Vučić će biti prisutan na sutrašnjem svečanom otvaranju novog proizvodnog pogona za proizvode u PET ambalaži i limenkama kompanije “Knjaz Miloš” u Aranđelovcu.

Ceremonija otvaranja održaće se u 13 časova.

Predsednik Srbije se oglasio na svom zvaničnom Instagram profilu.

NOVO VUČIĆEVO OGLAŠAVANJE

 “Sutra u 13 časova prisustvujemo svečanom otvaranju novog proizvodnog pogona kompanije ‘Knjaz Miloš’ u Aranđelovcu”, napisao je Vučić. Možemo videti u postu kako vrednost investicije iznosi 28,5 miliona evra i otvara 100 novih radnih mesta. Površina iznosi 6310 metara kvadratnih.

Učestvovanje na POSLOVNOM FORUMU SRBIJA-JAPAN!

Kao što smo i pisali, Aleksandar Vučić sutra će biti učesnik Poslovnog foruma Srbija – Japan: susret sa Japanskom organizacijom za spoljnu trgovinu DžETRO (Jetro).

Kako su najavili iz Predsedništva Srbije, forum počinje u 9 časova u Palati Srbija. Učesnicima foruma će se u 10.50 sati obratiti premijer Srbije Miloš Vučević, kao i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež. Govoriće i predsednik Japanske organizacije za spoljnu trgovinu Susumu Kataoka i direktor Sektora za međunarodnu saradnju Razvojne agencije Srbije Nikola Janković, najavila je PKS.

Hypetv.rs V.M.

PROČITAJTE I: “PONOSNO PORED PREDSEDNIKA!” SAŠA MIRKOVIĆ U PREDSEDNIŠTVU REPUBLIKE SRBIJE SA ALEKSANDROM VUČIĆEM: “Moj drug i brat Aca je danas jedan od najboljih državnika na svetu!” (FOTO)

Vlasnik i direktor Hype produkcije i istoimene televizije ponosan je na susret sa poštovanim prijateljem.

Saša Mirković fotografisao se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem u Predsedništvu Srbije.

Mirković je ponosno podelio objavu na Instagramu, a u istoj je opisao poštovanje prema našem predsedniku. DETALJNIJE U OVOM TEKSTU.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner