Background adbanner
calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ZABORAVITE NA STRES UZ OVO VOĆE! Smiruje živce?! “MI SE TAKO UJEDAMO MEĐUSOBNO” Rada Manojlović progovorila o odnosu sa oženjenim Desingericom, pa šokirala priznanjem: “Desi se nešto, neka energija…” PRVO OGLAŠAVANJE EMILIJE MILOJEVIĆ NAKON POROĐAJA! Popularna influenserka se obratila pratiocima iz bolničkog kreveta, pa pokazala naslednicu! (FOTO) ZEJNA SE UDAJE?! KONAČNO SVE PRIZNALA! Pevačica progovorila o venčanju, pa otkrila zašto krije svog partnera! “DA SE PREBROJIMO NA MARAKANI” Saša Mirković najavio NEVIĐENI SPEKTAKL! “Nama nije aktuelno Ušće” (FOTO) ĆERKA UBILA NEPOKRETNOG OCA! STRAVIČAN ZLOČIN U NIŠU! Izdato zvanično saopštenje! Osumnjičena momentalno lišena slobode! “ZAMALO JE IZGORELA CELA KUĆA!” Anđela Veštica o RODITELJIMA i nemilom događaju (VIDEO) “BEZBEDNOST I ODGOVORNOST 2024.” Ivica Dačić: Smatram da je ključna reč u ovakvoj diskusiji upravo odgovornost Evo kako izgleda kuća Maje i Alena Hadrovića! EKSKLUZIVNO! Ovaj DETALJ svima zapao za oko! (VIDEO) “Prvi put VERIO, a drugi put OVERIO!” Bilal IZNENADIO SVE NAJNOVIJIM SNIMKOM SA ŽENOM NJEGOVOG ŽIVOTA! Brajlović u svom maniru sve objasnio (VIDEO) NAJNOVIJE INFORMACIJE-HYPE TV SAZNAJE: Advokat Tare Simov HITNO REAGOVAO na ODLUKU O PRITVORU ISPLIVAO NAJSKANDALOZNIJI SNIMAK AKCIJE TERZE I SOFIJE! Zajahali se pred punom spavaćom sobom! Javnost u šoku! Kako ih nije sramota!? (VIDEO) HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA MILJANU KULIĆ?! Ovo se ne oprašta! Rijaliti učesnica je sada prevršila svaku meru! SITA AHMIĆ SE SUMNJIČI ZA NIZ KRIVIČNIH DELA?! Stravične optužbe iznete u javnost! Ukupna materijalna šteta iznosi preko 80.000 evra!? SKANDAL! Gastoz PONIZIO Anđelu?! Đuričićeva TVRDI PAZAR sa njim, a evo kako joj Marinković ODGOVARA! PRŠTI NA SVE STRANE! OGLASILA SE JOŠ JEDNA ŽRTVA KONTROVERZNOG REPERA! Jezive tvrdnje iznete u javnost: “Stavio mi je nož na lice i mučki zlostavljao”

O NJENIM BIVŠIMA MNOGO TOGA ZNAMO: Milica Todorović otkrila u kakvim odnosima je sa njima: Mislim da sam jedina žena koja…” (VIDEO)

Objavio: RHT
16/10/2024 4:24 PM

O NJENIM BIVŠIMA MNOGO TOGA ZNAMO: Milica Todorović

Ljubavni život ove pevačice godinama intrigira javnost.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Samo za HYPE TV opisala je da li se druži sa bivšim partnerima.

“Ja sam sa svima u kontaktu. Mislim da sam jedina ženska osoba, odnosno jedina javna ličnost možda koja je zaista sa svim bivšim momcima u kontaktu”, između ostalog je rekla Milica, a detaljnije u nastavku.

Poslednja veza Milice Todorović takođe je medijski ispraćena. Lazar Granić, maneken, bio je njen izbor, ali je romansa trajala svega nekoliko meseci. Međutim, ovo nije prvi put da joj veza toliko traje, o čemu se takođe pisalo.

Foto Hype TV

Njena prva ljubav bio je kolega iz muzičkog takmičenja, Nenad Jovanović, a Milica je tada bila veoma mlada, pa najverovatnije i maloletna.

Nenad se oženio, mi smo bili mladi tada i drago mi je što smo ostali u dobrim odnosima. Živela sam kod njih, njegova mama me je čuvala kao svoje dete. Nešina sestra mi je jedna od najboljih drugarica”, ispričala je ona jednom prilikom.

O NJENIM BIVŠIMA MNOGO TOGA ZNAMO: Milica Todorović

Pevačica je, ipak, duže bila u vezi sa Radetom Kovačević, rođenim bratom kolege Saše Kovačevića.

 “Kod mene je sve trajalo četiri godine. Jednom mi je tata rekao: ‘Ti, sine, doguraš do četiri i ćao”. Rade je predivan dečko, dobrodušan, kao i njegova porodica. Ne postoji plan kako da ostaneš s nekim u dobrim odnosima posle raskida, jednostavno se tako desi”, izjavila je.

Gotovo pet godina bila je u vezi sa koreografom Milošem Paunovićem.

Uplovila je kasnije u odnos sa glumcem Petrom Strugarom.

“Konj je presudio. Konj nas je sastavio, on nas je i rastavio. Šalim se. Kad ne ide, onda ne ide. To je jedini emotivni promašaj koji sam imala. Nismo se slagali energetski. Ja sam na jednoj strani, on je po ceo dan s konjima i to je to”, rekla je Milica.

Hypetv.rs V.M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner