Background adbanner
calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MI SE TAKO UJEDAMO MEĐUSOBNO” Rada Manojlović progovorila o odnosu sa oženjenim Desingericom, pa šokirala priznanjem: “Desi se nešto, neka energija..” “Prvi put VERIO, a drugi put OVERIO!” Bilal IZNENADIO SVE NAJNOVIJIM SNIMKOM SA ŽENOM NJEGOVOG ŽIVOTA! Brajlović u svom maniru sve objasnio (VIDEO) NAJNOVIJE INFORMACIJE-HYPE TV SAZNAJE: Advokat Tare Simov HITNO REAGOVAO na ODLUKU O PRITVORU ISPLIVAO NAJSKANDALOZNIJI SNIMAK AKCIJE TERZE I SOFIJE! Zajahali se pred punom spavaćom sobom! Javnost u šoku! Kako ih nije sramota!? (VIDEO) HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA MILJANU KULIĆ?! Ovo se ne oprašta! Rijaliti učesnica je sada prevršila svaku meru! SITA AHMIĆ SE SUMNJIČI ZA NIZ KRIVIČNIH DELA?! Stravične optužbe iznete u javnost! Ukupna materijalna šteta iznosi preko 80.000 evra!? SKANDAL! Gastoz PONIZIO Anđelu?! Đuričićeva TVRDI PAZAR sa njim, a evo kako joj Marinković ODGOVARA! PRŠTI NA SVE STRANE! OGLASILA SE JOŠ JEDNA ŽRTVA KONTROVERZNOG REPERA! Jezive tvrdnje iznete u javnost: “Stavio mi je nož na lice i mučki zlostavljao” “Tražim muža, a ne dečka!” EKSKLUZIVNO! Sara TKD priznala da je spremna za udaju! (VIDEO) ZOLA UHVAĆEN U CENTRU BEOGRADA! U jeku skandala sa Miljanom i tužbi koje je najavila Marija Kulić otkriveno šta Čolić radi od kada je došao iz Švajcarske! NOVO VUČIĆEVO OGLAŠAVANJE: Divne vesti za Srbiju! “Predvidela sam preko 10 smrtnih slučajeva!” EKSKLUZIVNO! Sara TKD šokirala izjavom! (VIDEO) “Mladen Sovilj Sova je jedan od razloga zašto sam ovde!” Branka Katić o ulozi PSIHOTERAPEUTA u filmu “Stravično”, rađenom po motivima iz Lukasovog života (VIDEO) BIVŠA SRPSKA SNAJKA ODUŠEVILA SVE IZGLEDOM! Andrijana Lima pokazala brutalno telo u minijaturnom vešu! Marija Ignjatović EKSKLUZIVNO u CarCastu sa Va Vanom o RASKIDU SA ĐOTOM: Otkrila čime je IZNENAĐENA, ostaćete u čudu! (VIDEO) EVO GDE SE DANAS NALAZI NAJVEĆA LJUBAV TOŠETA PROESKOG! Andrijana je na sudu dokazivala da je bila u vezi sa tragično nastradalim pevačem! (FOTO)

UZ OVU DIJETU DRAGANA KOSJERINA DRŽI IDEALNU LINIJU! Tajna je u jednom moćnom napitku, dok ove namirnice strogo izbegava!

Objavio: RHT
16/10/2024 4:11 PM

UZ OVU DIJETU DRAGANA KOSJERINA DRŽI IDEALNU LINIJU! Tajna je u jednom moćnom napitku, dok ove namirnice strogo izbegava!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Dragana Kosjerina, popularna voditeljka, vrlo vodi računa o svom fizičkom izgledu, a njena dijeta počiva na balansu.

Kako je ranije pričala za domaće medije Dragana se pozabavila svojom ishranom.

UZ OVU DIJETU DRAGANA KOSJERINA DRŽI IDEALNU LINIJU! Tajna je u jednom moćnom napitku, dok ove namirnice strogo izbegava!

– Naučila sam koliko mi je malo potrebno da budem srećna, samo kada su svi dragi ljudi zdravi. Prisetila sam se koliko me vesele sitnice, počela sam opet da uživam u momentima, usporila sam, vratila se nekim starim hobijima – istakla je ona.

Ona sama priprema svoja jela, kad god joj se prilika ukaže za to.

– Osim toga, posvetila sam se i zdravijoj ishrani, počela sam mnogo češće da kuvam, usvojila bolji ritam i stavila zdrav san na vrh liste prioriteta. Nepovoljnu situaciju u kojoj smo morali da se odreknemo mnogih aktivnosti, iskoristila sam da unapredim ono na čemu je odavno trebalo da poradim – ispričala je Kosjerina.

Dragana je posvećena treningu, pa tako ide na jogu, pilates i trči.

– Nekad sam trenirala “sezonski” ili za određenu priliku. Sada sam usvojila redovnu fizičku aktivnost kao životni stil i uživam u tome. Dva do tri puta nedeljno treniram reformer pilates, koji svima od srca preporučujem, jer je odličan za funkcionalnost tela. Radim jogu, povremeno trčim i redovno šetam – rekla je Dragana.

Kosjerina je protivnik drastičnih i rigoroznih dijeta.Kako je istakla najbitniji deo rutine je jedan napitak od biljnih sastojaka i suplemenata.

Napitak i ishrana Dragane Kosjerine

– Dan počinjem kurkuma-limunadom sa svežim đumbirom, dodam često i malo cimeta. Pažljivo uzimam suplemente, ne mislim da treba da ih biramo na svoju ruku. Trudim se da jedem zdravu hranu, dovoljno povrća i voća. Izbegavam gluten i mlečne proizvode, kontrolisano unosim crveno meso – rekla je Kosjerina.

Hypetv.rs/Kurir/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner