Background adbanner
calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
EVO GDE SE DANAS NALAZI NAJVEĆA LJUBAV TOŠETA PROESKOG! Andrijana je na sudu dokazivala da je bila u vezi sa tragično nastradalim pevačem! (FOTO) PROGRAMSKA ŠEMA HYPE TV ZA ČETVRTAK 16. OKTOBRA 2024. GODINE! Ne propustite emisiju “Mlin sa Memom” SHOWBLIZ “MOJA MAJKA JE KRILA TUMORE OD MENE! NISAM MOGAO DA SE ODVOJIM OD KOVČEGA!” Ekskluzivno gostovanje Lazara Jeremića Jere na HYPE TELEVIZIJI MEGABIZARNO: IVAN I JELENA PRIČAJU U ŠIFRAMA! Narod ih proziva, isplivao snimak! (VIDEO) INFLUENSER PRIZNAO DA JE S*LOVAO DEVOJKU! Osuđen na šest godina robije! Stravičan zločin ispričao na Jutjubu! Predsednik Vučić sutra učestvuje na POSLOVNOM FORUMU SRBIJA-JAPAN! OBRT U SLUČAJU DEVOJČICE (16) PREMINULE NAKON ZUBARSKE INTERVENCIJE! Neutešni otac otkrio ŠTA SE TAČNO DESILO: “NIJE JOJ BILO SPASA, OTIŠLO JE NA SRCE!” “Velika je mogućnost da NIKADA NEĆU POSTATI MAJKA!” Anđela Veštica za HYPE TV o MAJČINSTVU: “Ako se to ne desi, kupiću još deset čivava i zabole me” (VIDEO) “U TRUDNOĆI SAM IMALA CISTU TRI PUTA VEĆU OD PLODA!” Jeziva ispovest naše manekenke o vantelesnoj oplodnji! Zbog modrice koje je imala mislili da je muž bije! EVO OD KOG DATUMA MOŽEMO DA OČEKUJEMO PRVI SNEG! Snažno pogoršanje vremena samo što nije! Temperatura pada spod nule! HYPE TV EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Mateja Matijević je ROĐEN SA OVOM ANOMALIJOM! Rijaliti učesnik na operaciji TESTISA, otkrivamo DETALJE O NJENIM BIVŠIMA MNOGO TOGA ZNAMO: Milica Todorović otkrila u kakvim odnosima je sa njima: Mislim da sam jedina žena koja…” (VIDEO) UZ OVU DIJETU DRAGANA KOSJERINA DRŽI IDEALNU LINIJU! Tajna je u jednom moćnom napitku, dok ove namirnice strogo izbegava! TERZA PAO, SLOMIO SE MISLIO DA GA NE SNIMAJU KAMERE!? ŠOK! Gušio se u suzama, pa se srušio! SKANDAL! Dženifer Lopez u Beogradu?! Beograđani u čudu kada su videli SVETSKU ZVEZDU u centru grada! (FOTO/VIDEO) CITY HYPE: Maja i Alen Hadrović otvorili vrata luksuzne vile sa bazenom! Marjana Zonjić osudila Miljanu Kulić i Terzu! Mirza Selimović o gubitku majke!

Kejt Mos zagrmela na pisti! U 50. godini prošetala izazovan donji veš, a tek da vidite njenu ćerku (FOTO)

Objavio: RHT
16/10/2024 1:49 PM

Kejt Mos zagrmela na pisti!

Supermodel Kejt Mos i ćerka Lila Mos prošetale su sinoć pistom na Viktorija Sikret modnoj reviji, obeleživši modni debi. Iako je tim “Victroria’s secret” pravio pauzu nekoliko godina zbog problema sa kojima se suočavao brend, vrlo brzo su se vratili na velika vrata. A šou je okupio najveća imena modne industrije.

foto: Profimedia

Pošto je Adriana Lima bila veliko iznenađenje za sve, a o njenom povratku iz penzije u 43. godini se niko nije nadao, na scenu su stupila i druga velika imena. I to Alesandre Ambrosio, Điđi Hadid, Tajre Benks, Ešli Graham i druge. Posebnu pažnju privukao je dvojac, majka i ćerka Kejt i Lila Mos. Njih dve su pokazale zašto važe za jedne od najboljih.

Uprkos tome što je na pragu pete decenije, Kejt je prodefilovala u crnom donjem vešu uvučenim u prozirnu crnu haljinu do poda. Kako bi upotpunila svoj izgled na sebi je nosila crna perjana krila i crne štikle sa remenima. Dok je pevušila pesmu “I love Rock’ n’ Roll”.

Kejt Mos zagrmela na pisti

foto: Profimedia

Njena ćerka Lila Mos, koju je dobila sa bivšim partnerom Džefersonom Hakom, nosila je ružičasti donji veš sa pernatim rukavima u istom tonu. Stajling je upotpunila srebrnim štiklama na kojima je pisalo Lila M. Iako se ovaj duo retko pojavljuje zajedno na modnoj pisti, Viktorijin šou nije jedini događaj gde su majka i ćerka radile zajedno.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner