Background adbanner
calendar

Sreda 16. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“Velika je mogućnost da NIKADA NEĆU POSTATI MAJKA!” Anđela Veštica za HYPE TV o MAJČINSTVU: “Ako se to ne desi, kupiću još deset čivava i zabole me” (VIDEO) “U TRUDNOĆI SAM IMALA CISTU TRI PUTA VEĆU OD PLODA!” Jeziva ispovest naše manekenke o vantelesnoj oplodnji! Zbog modrice koje je imala mislili da je muž bije! EVO OD KOG DATUMA MOŽEMO DA OČEKUJEMO PRVI SNEG! Snažno pogoršanje vremena samo što nije! Temperatura pada spod nule! HYPE TV EKSKLUZIVNO SAZNAJE! Mateja Matijević je ROĐEN SA OVOM ANOMALIJOM! Rijaliti učesnik na operaciji TESTISA, otkrivamo DETALJE O NJENIM BIVŠIMA MNOGO TOGA ZNAMO: Milica Todorović otkrila u kakvim odnosima je sa njima: Mislim da sam jedina žena koja…” (VIDEO) UZ OVU DIJETU DRAGANA KOSJERINA DRŽI IDEALNU LINIJU! Tajna je u jednom moćnom napitku, dok ove namirnice strogo izbegava! TERZA PAO, SLOMIO SE MISLIO DA GA NE SNIMAJU KAMERE!? ŠOK! Gušio se u suzama, pa se srušio! SKANDAL! Dženifer Lopez u Beogradu?! Beograđani u čudu kada su videli SVETSKU ZVEZDU u centru grada! (FOTO/VIDEO) CITY HYPE: Maja i Alen Hadrović otvorili vrata luksuzne vile sa bazenom! Marjana Zonjić osudila Miljanu Kulić i Terzu! Mirza Selimović o gubitku majke! TRUDNA MILICA VELIČKOVIĆ ZAVRŠILA NA LEKOVIMA ZA SMIRENJE! Doktori momentalno reagovali nakon ovoga! Terza nema pojma kroz šta prolazi majka njegovog deteta! Skandal! Influenser osuđen zbog silovanja devojke! KRISTIJAN GOLUBOVIĆ IZVEDEN IZ RIJALITIJA ZBOG NASILJA! MAJKA MATEJE MATIJEVIĆA PROGOVORILA O NJEGOVOJ OPERACIJI! Evo u kom je stanju nakon napuštanja rijalitija! VAŽNO ZA SVE LJUBITELJE FUDBALA! U četvrtak žreb za šesnaestinu finala Kupa Srbije! OGNJEN NIKAD EMOTIVNIJI! Evo šta je uradio za suprugu! GORE MREŽE! Oglasio se predsednik SRBIJE POSLE POTPISIVANJA UGOVORA o solarnim elektranama! “ZA 5 GODINA IMAĆETE KATASTROFU U REGIONU ZBOG STRUJE”

Sutra tačno u 13.26 časova stiže neverovatan događaj! Pun Mesec menja vaš životni pravac! ŠOK ODLUKE!

Objavio: RHT
16/10/2024 12:32 PM

Sutra stiže neverovatan događaj

Pun Mesec očekuje nas sutra u vatrenom znaku Ovna u 13.26 minuta i imaće uticaj na sve znakove! Zvezde vam donose veliki preokret.

foto: printscreen/pinterest

Kada Mesec dosegne vrhunac u ovom živahnom znaku, ohrabreni smo da zakoračimo u svoju moć, preuzmemo inicijativu i hrabro sledimo svoje snove.

Sutra stiže neverovatan događaj

Vreme je za samootkrivanje, hrabrost i odlučnu akciju – sve što predstavlja energija Ovna.

Puni Meseci su momenti kulminacije, refleksije i oslobađanja, a sa Ovnom koji vlada ovom Mesecom, očekujte snažan nalet strasti i motivacije.

Ovaj lunarni događaj se odnosi na korišćenje vatre u sebi, prihvatanje vođstva i savladavanje strahova. Ako ste se suzdržavali, ovo je vaše kosmičko zeleno svetlo za kretanje napred.

Bilo da se radi o ličnom projektu, ciljevima u karijeri ili čak vezama, sada je vreme za hrabre poteze. Iako možda osećate želju da napredujete, ne zaboravite da zastanete, razmislite i uverite se da su vaše akcije u skladu sa vašom višom svrhom.

Ovan nas ponekad može gurnuti ka impulsivnim odlukama, pa pustite da vas sjaj ovog punog Meseca vodi sa samopouzdanjem i pažnjom.

Hypetv.rs/ S.S.

LUKAS SPREMA SPEKTAKLE

Posle izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je reč o Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

Hypetv.rs/ Informer S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner