Background adbanner
calendar

Utorak 15. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Vučić sutra potpisuje UGOVOR SA DVE VELIKE KOMPANIJE! “Nećemo imati struje ako ne požurimo!” ĐOKOVIĆ PROGOVORIO O NAPUŠTANJU KARIJERE! Teniser iznenadio ovim rečima… “MOJ DRUG I BRAT ACA JE JEDAN OD NAJBOLJIH DRŽAVNIKA NA SVETU!” Mirković sa Vučićem: Srbija je ponosna što ima takvog predsednika (FOTO) OVAJ VITAMIN JE NAJVAŽNIJI ZA ŽENE U 50-IM GODINAMA! Pogodan je za vašu kožu IVAN MARINKOVIĆ JAVNO PONIŽEN! Šamar istine, skandal! “POKAZALI STE JOŠ JEDNOM KAKVI STE HEROJI” Dačić u Loznici: Srpski spasilački timovi neprestano su pružali svu pomoć i iskazali solidarnost “Gastoz i ja smo se VIĐALI PRE DVE GODINE!” Milica otkrila detalje: “Terzu sam pripremila da će on ući….” (VIDEO) LEPI MIĆA POSTAO DEDA! Nije bio uz svoju jedinicu u najvažnijem trenutku ANA KORAĆ TRAŽI POMOĆ! Nastala opšta pometnja, usijale se mreže nakon objava (FOTO) “PONOSNO PORED PREDSEDNIKA!” SAŠA MIRKOVIĆ U PREDSEDNIŠTVU REPUBLIKE SRBIJE SA ALEKSANDROM VUČIĆEM: “Moj drug i brat Aca je danas jedan od najboljih državnika na svetu!” (FOTO) NJIHOV RAT NE JENJAVA! Zola žestoko odgovorio Mariji Kulić na tužbu, pa sve iznenadio! OBJAVLJENI REZULTATI POPISA U CRNOJ GORI!Evo koliko se izjasnilo kao Srbi “Sofija je JAKO ZLA! Gazila bi preko MRTVIH DO CILJA!” Bivša rijaliti učesnica urnisala Terzinu devojku: “Njih dvoje neće OPSTATI!” Evo šta je rekla o Milici (VIDEO) EMOTIVNI STIHOVI POSVEĆENI HEROJIMA IZ JABLANICE! Nemanja profesionalni spasilac iz Srbije sve oduševio MARIJA ŠERIFOVIĆ URADILA DNK TEST! Pevačica se zainatila, pa 45 dana čekala da sazna istinu BORA ČORBA DOBIO MURAL U BEOGRADU! Na zidu ispisan tekst jedne njegove pesme

SVI DETALJI OPERACIJE PROMENE POLA MIKE I GIBE! Životni put i odluka koja im je promenila život iz korena

Objavio: RHT
15/10/2024 9:31 AM

Svi detalji operacije promene pola Mika i Gibe

Mika i Giba Vasića, koji promenili pol, pa se sada zovu Ana i Ivana Nikolić i ne prestaju da intrigiraju javnost! Njih dve su odluku o intervenciji donele pre pet godina.

Ana Nikolić je glavna tema od kako je ušla u rijaliti sa izabranikom! Brojne spekulacije su se pojavile o njoj i njenoj sestri.

Foto:Printscreen Jutjub Magazin In

Jednom prilikom je njihova majka Rada Vasić iznela sve detalje. Kako je istakla priprema za intervenciju iziskuje puno napornog rada i truda:

Photo: M.P./ATAImages

Pet godina su trajale pripreme za sve to, znači prvo su išle kod psihologa, pa kad je psiholog dao odobrenje uradile su silikone, nije neki veliki broj ali će biti sve veći i veći, jer se silikoni menjaju -priča Rada i dodaje:

Svi detalji operacije promene pola Mika i Gibe

Nakon toga su uradile operaciju promene pola, operacija je trajala osam sati. Ja sam bila prisutna i čekala sam i tresla sam se, to može da zna samo neko ko je majka. Nisu radile operaciju u isto vreme, a koja je uradila prva ja to ne mogu da kažem – rekla je Rada, prenosi “Mondo”

Kako su otkrili Ana i njen izabranik, u rijaliti su ušli kako bi navodno skupili novac za surogat majku, a njihov odnos šokirao je gledaoce.

BONUS VIDEO:

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner