Background adbanner
calendar

Ponedeljak 14. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
MIONA UHVATILA ŠA ZA POLNI ORGAN! Zavukla mu ruke u gaće misleći da kamere ne snimaju, pa obavljala radnju, SKANDAL! ĐINA DŽINOVIĆ ZBOG RASKIDA NAPUSTILA SRBIJU?! Na ovaj način pokušava da preboli bivšeg?! OVO JE BRESKVICIN OTAC! Izgleda kao APOLON, mišići pucaju, javnost u šoku! (FOTO) SPREMITE SE ZA 17. OKTOBAR I ONO ŠTO DOLAZI! Ove 3 stvari morate uraditi na dan punog Meseca! DEKOLTE NIKAD DUBLJI, IZREZI NA SVE STRANE! Đina Džinović nikad provokativnija, Melinina i Harisova ćerka se opustila! “TELO MI OTIČE, NE MOGU DA SE POMERIM” Jelena Tomašević se BORI SA OVOM BOLEŠĆU! “ZA TEBE BIH UMRO DA NE TREPNEM” Jodžir posvetio REČI svojoj ženi od kojih se TOPE I NAJHLADNIJA SRCA STRES POVEĆAVA ŠANSE DA OSEDITE PRE 30. GODINE! Jedan hormon dovodi do upale kože glave! NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Nives Celzijus objavila VRELU FOTKU IZ KREVETA! “Dan za ne ustati iz kreveta” “Današnja šetnja! VANJA I JA SMO UŽIVALE” Sanja Maletić otkrila kako provodi vreme sa ĆERKOM, koju je rodila u 52. godini! (FOTO) Otac Borisa Majorskog želeo da mu sin bude SAHRANJEN sa devojkom! Onda se javila njena majka: “Kao da mi je pao kamen sa srca…” (VIDEO) “DETE ME GLEDA, A TI GA NIKAD NEĆEŠ IMATI” Skandalozne reči u rijalitiju, gledaoci zgroženi, pljušte stravične uvrede “ZAVRŠILA MI SE MLADOST” Melina započela novi život, više ne može da ćuti, evo kroz šta je sve prošla IVA GRGURIĆ POKAZALA GIGANTSKE SLIKONE! Brutalnom figurom oduvala sve! Društvene mreže gore! (FOTO) “NEKO SE JAKO POSR*O U TVOJU MAMU, PA SI TAKO ISPAO” Jezive reči u rijalitiju MONSTRUOZNO! Ništa im nije sveto “Sofija NIJE ČOVEK! Nema nimalo empatije ni prema Miličinom detetu koje tek treba da se RODI…” Bivša rijaliti učesnica URNISALA TERZINU DEVOJKU! (VIDEO)

“Vidi ga, LJUBIO SE SA MNOM i odmah POVRAĆA” Glumac otkrio BIZARNOSTI sa snimanja, ovo mu se desilo sa koleginicom!

Objavio: RHT
14/10/2024 6:22 PM

Glumac otkrio BIZARNOSTI sa snimanja

Asim Ugljen privlači pažnju duhovitošću i šarmom, a povremeno ima izjave koje šokiraju javnost.

Asim Ugljen

Foto Printscreen Instagram/toorksih_coffee

Hrvatski glumac koga je naša publika upoznala u serijama “Kud puklo da puklo” i “Na granici” opisao je neprijatnu anegdotu sa koleginicom Anom Gruicom Uglešić. Sve se odvilo na snimanju projekta.

Ana Gruica je jedina žena sa kojom sam se ljubio u kadru i nakon toga povraćao“, rekao je Ugljen, koji je otkrio zašto je do toga došlo.

Glumac otkrio BIZARNOSTI sa snimanja

“Nije njena greška. Imala je nekakav ruž na sebi, grozno pastelni, zeleni i mi smo se ljubili u sceni. Bilo je jako vruće i taj ruž se rastopio skroz. Meni je curio niz grlo i nikako nisam uspeo usred scene da objasniim da mi se taj ruž sliva niz grlo. To je sve dugo trajalo. Ona je mislila da se ja igram i zato se izmičem i zgrabila me je. Kako je bio kraj scene, ja sam se ispovraćao. Ona se smejala: ‘Vidi ga, ljubio se sa mnom i odmah povraća'”, izjavio je Asmin za HRT.

Simpatični Hrvat kaže da nije ljubitelj scena ljubljenja jer su mu uvek neprijatne, iako se, kako kaže, lakše snalazi u snimanju intimnijih scena koje mu deluju manje nelagodno.

Asim Ugljen

Foto Printscreen Instagram/toorksih_coffee

Boluje od RETKE BOLESTI

Asim je priznao kako ima oboljenje pod nazivom alopecija. Reč je o iznenadnom gubitku kose ili dlaka na licu ili telu u pečatima. 

 “Verujte mi, niko ne želi ovako da izgleda. Ali to je stvarnost, tako izgledate kada napadne. I sve je samo nije ugodno gledati se takvim. Da je klasična ćelavost (i klasična muška ćelavost spada pod alopeciju), nikoga ne bi bilo briga. Ali nažalost, nije. Ovako ne izgleda klasična ćelavost”, opisao je jednom prilikom Ugljen na Fejsbuku.

Hypetv.rs V.M.

USKORO – STRAVIČNO

Posle izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je reč o Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

Za ovu spektakularnu priliku, karte su u prodaji. Putem ovog linka možete doći do karata!

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner