Background adbanner
calendar

Ponedeljak 14. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
ENA ČOLIĆ BILA U VEZI SA BRESKVICINIM MLAĐIM BRATOM?! Razlika od 11 godina bila presudna za raskid?! Isplivali svi detalji! “Dala mu je IME dok je bio ZRNO GRAŠKA” Iskra Brajović POSLE POROĐAJA o ćerki i sinu KAFA SA CIMETOM SAGOREVA MASTI! Uz ovaj trik smršajte lako i smanjite struk Objavljeni novi detalji tragedije! ZAVRŠENA OBDUKCIJA 20 TELA POGINULIH IZ JABLANICE! TERZA SAZNAO ISTINU O PROŠLOSTI SVOJE LJUBAVNICE!? Sofija ga lagala sve vreme?! Terzić šokirao sve svojom izjavom! ČESTITKE STIŽU SA SVIH STRANA! Seka Aleksić nikad srećnija (FOTO) U OPASNOSTI SMO DA NAS POGODI RAZORNI ZEMLJOTRES?! Nakon niza potresa tla u poslednjem periodu, sve ukazuje samo na jedno! EVO KAKVO ĆE VREME BITI DO KRAJA MESECA! U Srbiji čak i do 24 stepena PROGOVORILE KOMŠIJE DŽENANA LONČAREVIĆA! Evo šta se dešava sa pevačem i ženom koja mu je ponovo RODILA DETE! JOVANA PAJIĆ NAPADNUTA! Pevačica hitno pozvala policiju! Upućene joj stravične reči! (FOTO) ANITA STANOJLOVIĆ NE LIČI NA SEBE!? Starleta okrenula drugi list! ŠOK ODLUKA, ANĐELO VAN SEBE “UČESNICI KOJI IZAĐU IZ RIJALITIJA DOBIJAJU BATINE?” Jezivi detalji iz rijalitija “AKO NAM SE IŠTA DOGODI, TEK ĆEMO DA PRIČAMO” “Policajka je IZVADILA LISICE i krenula za mojom MAJKOM, koja ima 77 godina” Poznati glumac opisao NEVIĐENI SKANDAL! POSEBNE STIPENDIJE ZA STUDENTE 20 FAKULTETA U SRBIJI! Konkurs je u toku, a evo koji su uslovi! VELIKA DRAMA! Reprezentacija zaglavljena na aerodromu 15 sati bez hrane! Igrači pozvali državu u pomoć i traže spas (FOTO) LEZBO AKCIJA, SVE PRŠTI! RANI RADOVI TERZINE SOFIJE! Ljubljenje, maženje sa NJOM! Terza neće moći da veruje (FOTO)

PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ! “NIJE DOŠLO DO POMIRENJA! Bila sam PROFESIONALNA! Ne biram ja kolege” Nakon zajedničke slike sa Sašom Mirkovićem i Zvezdanom Slavnićem Ana BESNO PORUČILA:”Pružena mi je RUKA SPASA”

Objavio: RHT
14/10/2024 11:27 AM

PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ! “NIJE DOŠLO DO POMIRENJA! Bila sam PROFESIONALNA” Nakon zajedničke slike sa Sašom Mirkovićem i Zvezdanom Slavnićem Ana BESNO PORUČILA

Ana Ćurčić oglasila se nakon što je medije i mreže zatresla vest o pomirenju sa Zvezdanom Slavnićem.

Prvo oglašavanje ane ćurčić
Foto:instagram/sasa_mirkovic_official/ana_curcic_official

Naime, direktor i vlasnik televizije HYPE i produkcije HYPE PRODUCTION, Saša Mirković objavio ja zajedničku fotografiju sa Anom i Zvezdanom.

Na zvaničnom Instagram nalogu, objavio je zajedničku fotografiju sa njima uz reči: “Pobednici godine! Hype TV samo spaja ljude. Kod nas prestaju svađe, a sve ružno se zaboravlja.”

– Pobednici godine! Hype TV samo spaja ljude. Kod nas prestaju svađe i sve ružno se zaboravlja. Bitno je da svi imaju normalne živote i da budu srećni, zadovoljni i ispunjeni. Mi iz Hype production smo ugostili Zvezdana Slavnića i verujem da će saradnja biti uspešna na obostrano zadovoljstvo. Ana Ćurčić je pokazala svoju veličinu i u interesu posla zakopala ratne sekire sa Zvezdanom, koji je takođe pokazao da Anu ceni i poštuje kao i ona njega i da imaju puno lepih trenutaka na koje treba da budu ponosni. U narednim nedeljama vas očekuju lepa iznenađenja na Hype TV! Hype za ljubav počinje – napisao je Saša Mirković.

PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ! “NIJE DOŠLO DO POMIRENJA! Bila sam PROFESIONALNA”

Prvo oglašavanje ane ćurčić
Foto:instagram:ana_curcic_official

“Poruka za sve druge, koji gledaju, ali i vide. Za sve one koji nisu čekali iza ugla sa uperenim snajperom, spremni da izvrše egzekuciju ili koji su kao hijenčuge poskakali iz svojih skrovišta, iskeženih faca, a pod velom navodne objektivnosti i neutralnosti. I sto maski da stavite, lako vas je prepoznati. “

“Naime, kao što slika i govori, nikakvo pomirenje se nije dogodilo, a posebno ne u smislu koji bi pojedini želeli da predstave. Jedno je biti uslikan, a drugo je biti pomiren. Radi se samo o elementarnoj kulturi, samosvesti i poštovanju mesta na kom se nalaziš jer svi na svom radnom mestu moramo biti profesionalni i kada nam nije dan, i kada smo tužni ili besni, umorni.”

PRVO OGLAŠAVANJE ANE ĆURČIĆ! “NIJE DOŠLO DO POMIRENJA! Bila sam PROFESIONALNA”

“ Niko na poslu ne rešava svoje private probleme, niti, ako je u poziciji zaposlenog, a ne posiodavca, može uticati ko će se pojaviti u zgradi ili ko će nam biti kolega, klijent ili usputni prolaznik, pa tako ni Ana. Radno mesto nije rijaliti šou, kako ga pojedini doživljavaju, a posebno ne za Anu, koja voli svoj posao, uživa u njemu i profesionalno se odnosi prema svemu, a svoje bitke vodiće na
frontovima koji za to i služe”. – napisala je Ana i dodala još jedno obrazloženje u kojem se zahvalila Mirkoviću:

Prvo oglašavanje ane ćurčić
Foto:ana_curcic_official

“I na kraju, takođe, želim da istaknem i jednu važnu stvar. U trenutku kada sam doživela brojne izdaje od bliskih ljudi, bila meta linča sa svih mogućih strana i sama se borila u toj nepravednoj borbi protiv hobotnice zla. Pružena mi je ruka spasa i prilika kakvu bi retko ko u toj situaciji pružio. Uvek je lakše okrenuti leđa pred osobom koja je u problemu, nego joj pomoći. “

“Najmanje što mogu jeste da se trudim da ukazano poverenje opravdam. I profesionalno pristupim svim poslovnim zadacima, što je uostalom i moja obaveza kao zaposlene. Ali i kao svojevrstan vid zahvalnosti čoveku koji mi je pomogao u veoma teškom trenutku u životu”. – poručila je Ćurčićeva.

“Marko Đedović je Hitler”

Ana Ćurčić se osvrnula na izjavu svog nekadašnjeg cimera Marka Đedovića:

“Jedino ko je obmanut jeste mama Đedović jer su joj lekari sigurno rekli da će roditi zdravo i normalno dete, pa je zadržala plod. Zauzvrat dobila je hodajućeg monstruma, mini verziju Hitlera, sa retko viđenom količinom zla. Moralne i duševne izvitoperenosti, sadizma. Da je živeo u vreme pomenutog naciste, sigurno bi bio zadužen da bude upravnik Aušvica i dozira gas. Uz sve druge metode mučenja koje bi mu sa osmehom padale na pamet. “

“Najbljutavija kategorija čovekolikog oblika, koja gazi one koje misli da može, svojim psihopatskim ponašanjem. A vrlo je ponizna i servilna pred onima za koje smatra da su iznad njega. Toliko ponizna, da bi po sopstvenom priznanju, jeo i ono što normalnom čoveku nije na meniju. Samo ako bi taj neko to zatražio od njega.”

“ Takođe, jedino ko je obmanut jeste sirota donatorska organizacija, odnosno “lovestory” gerijatrija, koja je slala pokolone. Dok je naš mini Hitler krijući nežno mazio i maštao o vrelim noćima kada napusti zidine opasane kamerama. Gde može biti ono što javno ne priznaje. Nema m*da ni da prizna svoju s*ksualnost, ali je zato lak na obaraču kada su drugi i pitanju”. – poručila je Ana Ćurčić.

BONUS VIDEO


SVE VESTI O RIJALITIJU “IMANJE”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

892
GLASAJTE! DA LI ŽELITE DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA

GLASAJTE!

DA LI BISTE VOLELI DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA I DRUŠTVENOM ODGOVORNOŠĆU?

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner