Background adbanner
calendar

Nedelja 13. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVI DETALJI O STANIJINOJ ZARADI! Ovako je zaradila svojih prvih 100.000 evra! SVI DETALJI O STANIJINOJ ZARADI! DEVOJKE POLUDELA ZA SINOM NATEŠE NINKOVIĆ! Usijale se mreže nakon objave (FOTO) NAKON BRUTALNIH BATINA OGLASILA SE PEVAČICA! Aldina Bajić:”Nikada ga nisam prevarila, bio je ljubomoran” EMISIJA KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA! Otkrivene sve dileme partnerskog odnosa! KONAČNO OTKRIVENA ISTINA! Janjuš progovorio o Aneli, razvezao jezik! Šok detalji JANA IMA ZDRAVSTVENI PROBLEM MORA POD NOŽ!? Muž joj ne dozvoljava da ide na operaciju! “JA DA NISAM ISPLAĆIVAO TOLIKE PLATE, HONORARE I POREZE imao bih danas celo Dedinje. I to pod pravim maslinama, a ne samo jedno fake drvo” Saša Mirković se oglasio nakon izjave Jelene Bačić Alimpić STRAŠAN NAPAD! Izrael javlja: Iz Libana ispaljeno oko 40 raketa! INFORMACIJE IZ SPOLJNJEG SVETA NAPRAVILE HAOS! Miljana ne može da dođe sebi! VRELA ANITA STANOJLOVIĆ! Otkriveno šta radi nakon raskida sa Anđelom! ŠOK PROMENA (FOTO) TERZA UHVAĆEN SA LJUBAVNICOM!? Varao trudnu Milicu?! Isplivala fotka, nastao skandal Sofiji će pozliti (FOTO) PUTIN SE JAVNO OBRATIO! Dao je veliko obećanje! SUZE, ŠOK, NEVERICA! DEJAN DRAGOJEVIĆ ISKRENO O MAJCI BILJANI:”Bog ti da dva smera, izabrao sam pogrešan, ali sam vraćan na pravi” (FOTO) KULIĆKA SE GUŠI U SUZAMA! MILJANA PRIZNALA ŠOKANTNE DETALJE O ZOLI! Sve o zajedničkom životu i planovima HLADNO JUTRO I TOPLO POPODNE! Evo gde će temperatura biti niža Vage, REŠITE NESUGLASICE SA PARTNEROM! Horoskop za nedelju, 13. oktobar

PUTIN SE JAVNO OBRATIO! Dao je veliko obećanje!

Objavio: RHT
13/10/2024 9:16 AM

Putin se javno obratio!

Rusija će korak po korak obnavljati i obnavljati sve što je uništeno u novim (samoproglašenim) i pograničnim regionima.

Foto: ATA images

Foto: ATA images

Prioritetno će nastaviti da pruža neophodnu pomoć lokalnim poljoprivrednim proizvođačima. Poručio je predsednik Vladimir Putin u obraćanju poljoprivrednicima pododom njihovog praznika.

Putin se javno obratio!

-Prioritetno ćemo vam pružati neophodnu pomoć korak po korak. Sve što je uništeno i oštećeno svakako ćemo obnoviti. I, naravno, stvoriti uslove za realizaciju bogatog poljoprivrednog potencijala naših istorijskih teritorija. Ponovo ujedinjenih sa Rusijom – rekao je Putin u obraćanju.

Putin je posebno zahvalio poljoprivrednicima u novim i pograničnim regionima na trudu.

Uprkos svim iskušenjima, radite sa punom predanošću, radite svoj posao savesno, takva posvećenost i hrabrost zaslužuju najdublje poštovanje – rekao je Putin.

Šef države je istakao i da ruski poljoprivrednici godišnje požanju preko 100 miliona tona žitarica, da je ovo dobar reper i pokazatelj održivosti ruske poljoprivredne industrije. 

Generalno poljoprivredna proizvodnja je kako se ističe, povećana za više od 30 odsto u odnosu na poslednjih 10 godina, prenosi RIA.

– Danas naši poljoprivredni proizvođači pouzdano snabdevaju domaće tržište svim važnijim vrstama hrane, zbog svog kvaliteta, veoma su traženi kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu – dodao je predsednik Rusije.

Dan radnika u poljoprivredi i prerađivačkoj industriji obeležava se u Rusiji svake godine druge nedelje oktobra.

Hypetv.rs/Alo S.S.

LUKAS SPREMA SPEKTAKLE

Posle izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je reč o Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner