Background adbanner
calendar

Subota 12. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
JEDNA JE MIRA: Pevačica podržala HYPE ZA LJUBAV! Društvene mreže IZGORELE nakon poteza Saše Mirkovića (FOTO) HYPE TV PROGRAM ZA NEDELJU, 13 OKTOBAR! Ekskluzivno “Male stvari”, Chit Chat” i “Kafana na Balkanu” – NE PROPUSTITE! STANIJA BEZ BRUSA I DONJEG VEŠA NA ULICI! Prisutni u šoku, starleta pokazala intimu! (VIDEO) OVO JE VOZAČ KAMIONA KOJI JE SPASIO MAJKU I DETE IZ KANALA PUNOG VODE! Zaronio u prevrnut auto i izvukao ih! (FOTO) TIJANA AJFON POKAZUJE GAĆICE! Starleta snimljena u CENTRU BEOGRADA u PROVIDNOJ SUKNJI (HYPE PAPARAZZO) ODUŠEVLJENA: Dragana Mirković glasa za ljubav – Pevačica se oglasila nakon objave Saše Mirkovića “VODI ME U LAZU LAZAREVIĆA, AKO…” Miljana Kulić grca u suzama, ne može da dođe sebi “JAO ŠTO SMRDE, BLJAK” Marija Šerifović objavila snimak sa sinom, pevačica ostala bez teksta OVO JE LUKSUZNA VILA TINE I ZVEZDANA! Procenjuje se oko 650.000 evra, sve puca od luskuza! (FOTO) “Iz braka sam izašla DUŽNA i GOLA KO PIŠTOLJ!” Da li je Goca Tržan KRIVILA svog supruga za RAZVOD?! Pevačica sve PRIZNALA u podkastu “Sada i ovde” SAŠA MIRKOVIĆ POMIRIO ANU ĆURČIĆ I ZVEZDANA SLAVNIĆA! Direktor HYPE TV uradio što NIKAD NIKO NIJE! “HYPE ZA LJUBAV POČINJE” LIDIJA VUKIĆEVIĆ SE SNIMALA U ČIPKASTOM GRUDNJAKU, A ONDA SE DESIO ŠOK: Glumica se opustila i pokazala previše bez cenzure (FOTO) EVO ŠTA JE ESMA REDŽEPOVA NAPISALA U SVOM TESTAMENTU! Vila u kojoj je živela danas je opustošena, isplivali svi detalji EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! PRVO OGLAŠAVANJE MUŽA TINE IVANOVIĆ POSLE NAVODA O RAZVODU: Evo šta je Zvezdan rekao RAZVODI SE TINA IVANOVIĆ?! Posle više od 25 godina KRAJ LJUBAVI?! VOZAČ AUTOBUSA SLUČAJNO POVREDIO PUTNIKA! Odmah mu ukazao POMOĆ! HYPE TV NA LICU MESTA! (FOTO)

“MARIJA UB*JA DECU ZBOG NOVČANIKA!” Zola izneo stravične optužbe na račun porodice Kulić nakon Miljanine kiretaže! Brutalno se obrušio na Mariju! ŠOK!

Objavio: RHT
12/10/2024 1:25 PM

“MARIJA UB*JA DECU ZBOG NOVČANIKA!” Zola izneo stravične optužbe na račun porodice Kulić nakon Miljanine kiretaže! Brutalno se obrušio na Mariju! ŠOK!

Photo: Antonio Ahel/ATAImages/Ilustracija

Pošto se aktuelna učesnica rijalitija Miljana Kulić, nakon saznanja da je trudna, posle dugog razmišljanja i dvoumljenja, na kraju ipak podvrgla kiretaži, oglasio se Lazar Čolić Zola sa kojim je ostala trudna. Te otkrio kako on posle svega gleda na ovu njenu odluku.

– Iskreno, sad sam baš gledao o čemu se pričalo malo pre. Ljut sam zbog neistina koje ona priča unutra, vidim da je pojedini podržavaju. Nemam problem s tim da je podržavaju. A mnogo laži čujem iz njenih usta, ali nije kriva ona, mislim da je Marija za sve ovo kriva. Svestan sam da je Marija neko ko je izrežirao celu ovu priču, to sam shvatio nakon poziva Marije i Miljane. Mislim da je to bio Marijin plan da je dovede u Niš, pa da meni kaže: “Dođi u Niš da se dogovorite kako ćete i šta ćete i gde ćete da živite”, plan je bio njen da je dovuče kod njenih doktora u Niš. – rekao je on, pa nastavio:

“MARIJA UB*JA DECU ZBOG NOVČANIKA!” Zola izneo stravične optužbe na račun porodice Kulić nakon Miljanine kiretaže! Brutalno se obrušio na Mariju! ŠOK!

– Mislim da se prepala za Miljanin novčanik, ali ujedno i njen (Marijin, prim. aut.). Jer kod nje ide novac koji Miljana zaradi… Okrivio bih sebe za tih 20 odsto. Jer ona i ja nismo bili u odnosu koji je super i koji obećava nešto, pogotovo ne budućnost. Zbog ovakvih stvari koje se pričaju o meni od strane MIljane, mislim da priča Marijinim mozgom, jer Mariji odgovara da se krivica svali na mene. Za neke stvari koje nisu tačne imam prava da demantujem i da se oglasim – rekao je Zola za domaće medije, a onda je otkrio da li oseća grižu savest:

Zola kaže da Marija govori neistinu!

– To su laži koje je Marija nagovorila Miljanu da priča na televiziji. Ja sam pre tri dana došao u Beograd, kada sam došao, juče ujutru sam dobio poziv gde sa njima komuniciram. Postavlja mi se tu milion nekih pitanja i nekih stvari, čak mi je i rekla: “Hoćeš da pristaneš da čuvate ti i tvoja majka dete, a ja da idem u rijaliti”, čuo sam Marijin glas i glas Miljaninog oca. Ja sam rekao da ako je sve u redu, da stojim iza toga, da sam ja učestvovao, da nema potrebe da se opterećuje… Međutim, Marija mi je nakon dva sata razgovora ponudila da me taksi iz Beograda doveze u Niš, ona mene zove da dođem, a čujem da njen muž meni preti, na neki način indirektno. – rekao je Zola, pa nastavio:

“Nikada ne bih otišao za Niš!”

– Na kraju mi je prekinula slušalicu, a kada sam pisao poruke i pokušao da je zovem, nije htela da mi odgovori i da me pozove, pa čak ni kako je Miljana. Nigde nije dogovoreno da ja idem u Niš, zašto ja moram da idem u Niš? Zašto ja moram da slušam Mariju i Sinišu o budućnosti svog deteta, mojoj budućnosti? Zašto Miljana nije bez bilo kakvog Marijinog pritiska se nije videla sa mnom u Beogradu? Ja smatram da nisam trebao da odem i nikada ne bih otišao posle svih tih stvari, jer znam da bi ishod bio isti i znam da je ona (Marija) htela da ona (Miljana) to uradi. – rekao je on, pa dodao:

– Zbog čega da ona to uradi u Nišu? Kao, ona je otišla na kiretažu što se ja odmah nisam stvorio u Nišu. Zola nikada nije rekao da neće biti tu, da neće biti tu za to dete, ali je sada Zola kriv što se u istom momentu nije bio u Nišu. – kazao je Zola za domaće medije.

Zola tvrdi da je sve vreme pokušavao da stupi u kontakt s Kulićima, ali bezuspešno.

– Pisao sam Mariji i zvao sam je, mogu da pošaljem šta sam pitao, ništa nije odgovorila, samo je pročitala. Poslednja poruka koju sam joj poslao: “Kako je ona, gde je ona, da li se vratila u rijalitiju, šta se dešava?”. Znam da joj je govorila prethodni neki put kako joj se zdravlje pogoršava i kako je Miljana glavni krivac za to. Sve bi to pilo vodu da ne uzima sav keš od svoje ćerke svih prethodnih 10 godina. – rekao je Zola.

On nije želeo unapred da priča o tome kakav će njegov odnos sa Miljanom biti ubuduće.

– Ne znam, iskreno, šta god bih sada rekao, ne verujem da bih bio iskren. Ne želim ni da pričam o tome. S jedne strane mislim da je mogla da preuzme stvari u svoje ruke, pogotovo kada je njen odnos sa majkom u pitanju, a opet znam kakva je to Marijina manipulacija. Pred ulazak u rijaliti, Miljana je napisala mami poruku da neće da uđe u rijaliti. Ljudi, nakon sat vremena, Marija Kulić je njoj pisala poruke kako je završila u bolnici, kako joj nije dobro… Zamisli, ona joj govori kako je sat vremena nakon poruke da ne želi da uđe od prvog dana, kako je završila u bolnici, pa kada joj je Miljana rekla da će ući, ona nema problem sa zdravljem. Marija je spremna da ubija decu zbog svog novčanika – rekao je Čolić, te se osvrnuo na to kako njegova majka Bosa gleda na sve to:

“MARIJA UB*JA DECU ZBOG NOVČANIKA!” Zola izneo stravične optužbe na račun porodice Kulić nakon Miljanine kiretaže! Brutalno se obrušio na Mariju! ŠOK!

– Ženi nije nimalo prijatno kakve sve stvari čuje i šta sve sve piše i priča, kao na primer jutros, ali je žena uz mene i to je to!

Hypetv.rs/RedTV/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner