Background adbanner
calendar

Subota 12. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Marija želela Miljanu da STRPA U LAZU! Kulićeva sve PRIZNALA: Rekla je da će se OB*SITI! DA LI STE ZNALI GDE SE NALAZI GRADIĆ IZ SNOVA? Naziv je dobio po jednoj namirnici, a od Beograda je udaljen 750 kilometara (FOTO) TAKMIČARKE SE VUKLE PO PODU I ČUPALE! Lete mesečni honorari! Skandal kakav nije viđen u rijalitiju! MILICI VELIČKOVIĆ PREMINUO OTAC! Ovo je najbolniji trenutak života bivše rijaliti takmičarke! “MARIJA UB*JA DECU ZBOG NOVČANIKA!” Zola izneo stravične optužbe na račun porodice Kulić nakon Miljanine kiretaže! Brutalno se obrušio na Mariju! ŠOK! IZLOMIO NOGE, PUKLA KARLICA, RUKA NA TRI MESTA! Operacija je trajala 36 sati! Evo u kakvom stanju je Krofak (VIDEO) UHAPŠEN PEVAČICIN MUŽ zbog NASILJA! Aldina bila DVA SATA BEZ SVESTI?! GLUMICA ODUŠEVILA KOMADOM ODEĆE SVOJE MAJKE! Stara haljina zasijala na crvenom tepihu (FOTO) SINER ČEKA ĐOKOVIĆA U FINALU ŠANGAJA! Novak će se za titulu boriti protiv velikog rivala, ako pobedi Frica! Piksijev najjači sastav izlazi na megdan Švajcarcima! Večeras u 20:45 časova MILAN KALINIĆ I SANDRA POTPISALI PAPIRE ZA RAZVOD?! Evo gde sada glumac živi! Isplivali novi detalji! Sada je sve jasno! Ne propustite VEČERAS film “POKIDAN”! Evo kada možete da ga pogledate na HYPE TV! LJUBAVNICA HLADNOKRVNO PRIZNALA ZBOG ČEGA NEMA EMPATIJE PREMA TRUDNOJ MILICI! Bez srama javno izgovorila ove reči! Šokirala sve! Da li je moguće?! PRVE FOTOGRAFIJE JEZIVE SAOBRAĆAJKE! Evo šta se dešava na putu BOLJEVAC-PARAĆIN! Vatrogasci sekli vozila kako bi izvukli povređene “Kada je došao taj DAN da SAHRANIM SVOJE DETE…” Otac poginulog Borisa Majorskog u D-castu o TRAGIČNOJ SUDBINI SINA BEZ OVOG DETALJA ĐOKOVIĆ NE IZLAZI NA TEREN! Nole u Šangaju nosi amajliju koja mu je donela zlato u Parizu (FOTO)

Vreme danas u Srbiji! Stiže nam SUNCE?

Objavio: RHT
12/10/2024 9:04 AM

Stiže nam SUNCE?

Dok je hladnjikavo i bez sunca, tokom dana će se situacija u nekoj meri popraviti.

foto: Hype TV/ilustracija

Ovog prepodneva sačekalo nas je oblačno vreme, ujutru po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije mestimično sa maglom.

Posle podne biće pretežno sunčano, saopštio je Repuplički hidrometeorološki zavod.

 U Vojvodini i Negotinskoj Krajini preovladavaće sunčano vreme tokom celog dana. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar, na istoku Srbije povremeno i jak.

Najniža temperatura biće od 7 na severu do 15 °C na istoku, najviša dnevna od 18 do 22 °C. U Beogradu pre podne će biti umereno oblačno, posle podne pretežno sunčano.

Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Najniža temperatura biće od 8 do 12 °C, najviša dnevna oko 19 °C.

Stiže nam SUNCE?

Prema prognozi RHMZ, tokom narednih sedam dana u Srbiji će biti ujutru hladno. Tokom dana očekuje nas pretežno sunčano uz malu do umerenu oblačnost, a dnevna temperatura biće u granicama proseka za drugu dekadu oktobra.

Hypetv.rs V.M./Informer.rs

SLUŠAJTE LUKASA

Posle izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je reč o Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

Za ovu spektakularnu priliku, karte su već puštene u prodaju. Putem ovog linka možete doći do karata!

GLEDAJTE IMANJE

Dosta vam je nasilja na malim ekranima? Spremite se za avanturu koju pokreće HYPE televizija.

Rijaliti pogram Imanje uskoro će doneti toplinu u vašim domovima. Učesnici ovog formata moraće da rade poljoprivredne poslove, kao i da nauče da žive u slozi, uprkos potencijalnim problemima.

Niko neće moći da se izmotava. Vreme je da se vratimo porodičnim vrednostima, za koje se zalaže naša televizijska kuća.

Čitajte vesti iz Imanja klikom na OVAJ LINK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner