Background adbanner
calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAGANA MIRKOVIĆ ODUŠEVLJENA OVIM GLUMCIMA! Jedna od naših najvećih zvezda se posebno obratila njemu, a on joj uzvratio! (FOTO) JANJUŠ SE VRATIO U BEOGRAD, NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI! Prelomio i doneo šok odluku, sve objavio javno (FOTO) BAKA OD 107 GODINA POSLALA BITNU PORUKU SVIM ŽENAMA! Ove 2 stvari nikako nemojte raditi ako želite dug i srećan život RAŠA BUKVIĆ POVREDIO VILICU! Popularni glumac doživeo nezgodu na snimanju! SKANDALOZNE SCENE U RIJALITIJU! Ne prestaju sa agresivnim ponašanjem, učesnik doživeo nervni slom, divljao i lomio sve OVAKO IZGLEDAJU NASLEDNICI PAF DIDIJA! Šestoro dece s bakom stigli u sudnicu da vide kontraverznog repera! Narod im dobacivao: “Mesto mu je u zatvoru..” “Ne treba da prihvatamo mrvice, već da živimo ono što ZASLUŽUJEMO!” Gošća “Malih stvari” ogoljava stvarnost! Ne propustite emisiju! (VIDEO) NE PRESTAJU DA ZGRAŽAVAJU GLEDAOCE! Sofija i Terza ponovo dotakli dno, niko ne može da veruje šta su sada uradili! (FOTO) “DANAS SVAKO MOŽE DA SNIMI PESMU! Nekada je džaba bilo i da ti je TITO porodični prijatelj, bila je uključena i država!” Željko Simić u ShowBLIZ-u otkriva SVE o estradi iz ugla ADVOKATA DEČKO ZBOG IZAZOVA ISTETOVIRAO LIK SANDRE AFRIKE NA TELU! Pevačica ga izazvala, a kada je videla kako je sve ispalo, šokirala se! (FOTO) Festival u Etnografskom muzeju, koji promoviše bogatu kulturu Srba! Pojavila se i Laura Mikić, ćerka Snežane Dakić, a evo kako izgleda (FOTO) “BILA SAM SA ČOVEKOM OD 73 GODINE” Starleta šokirala naciju priznanjem, evo ispod koliko novca ne ustaje iz kreveta! “BILO JE TO SA URAGANOM…” Stanija Dobrojević EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV nakon haosa na Floridi! “Gastoze, beži od Anđele Đuričić!” EKSKLUZIVNO! Žizela RASKRINKAVA: “Nenadu su smestili zatvor!” (VIDEO) Biksi otkrila da li je u VEZI sa Simijem?! Ekskluzivno! ,,Svima smo slatki!” (VIDEO) “ALIGATORI LUTAJU PO DVORIŠTU, GARAŽAMA..” Stanija opisala stravične scene posle uragana “Milton” na Floridi, pa otkrila potresnu poruku svoje majke!

OTAC BRAĆE MATIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA SU ONI SLEPI! Rekao dugo čuvanu tajnu, pa otkrio jezive detalje: “Oni su otrovani!”

Objavio: RHT
11/10/2024 4:58 PM

OTAC BRAĆE MATIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA SU ONI SLEPI! Rekao dugo čuvanu tajnu, pa otkrio jezive detalje: “Oni su otrovani!”

Foto ATAImages

Zoran Matić, otac Saše pevača Saše i Dejana Matića, prvi put je stao pred kamere televizije kako bi progovorio o odrastanju svojih sinova. Istakao je da je njihov vid upropašćen i da su sada obojica slepi, što je rezultat predoziranja kiseonikom.

– Njima je upropašćen vid, predozirani su kiseonikom, oni su otrovani – rekao je Zoran, naglašavajući da je sreća što njihov mozak nije nastradao.

Zoran je istakao da su on i supruga učinili sve što je bilo moguće kako bi pomogli svojim sinovima.

– Supruga i ja smo sve pokušali što je moglo da se pokuša – rekao je on.

Govoreći o vaspitanju, Zoran je iskreno izjavio:

– Ja bih bio jako nesrećan kada bih znao da vi imate kompleks zato što ne vidite.

Ekipa jedne emisije imala je priliku da sretne i sugrađane koji dobro pamte trenutke dok su Saša i Dejan živeli u Drvaru i bezbrižno se igrali na ulici.

OTAC BRAĆE MATIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA SU ONI SLEPI! Rekao dugo čuvanu tajnu, pa otkrio jezive detalje: “Oni su otrovani!”

– To su divni momci, lepa, složna braća – rekla je jedna komšinica braće Matić, dok je komšija takođe istakao kakvi su bili, ali i koliko je veliku ulogu u svemu odigrao upravo njihov otac:

– Njihov otac je odigrao presudnu ulogu. Ta njegova upornost.

Inače, Saša Matić, popularni pevač narodne muzike, trebalo je nedavno da nastupa na koncertu u Banja Luci, ali je zbog obilnih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu odlučeno da se koncert otkaže. Novonastala tragična situacija, posebno na području Jablanice, navela je tim Saše Matića da donese ovu odluku, u skladu sa aktuelnom situacijom u zemlji.

Hypetv.rs/Republika/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner