Background adbanner
calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAGANA MIRKOVIĆ ODUŠEVLJENA OVIM GLUMCIMA! Jedna od naših najvećih zvezda se posebno obratila njemu, a on joj uzvratio! (FOTO) JANJUŠ SE VRATIO U BEOGRAD, NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI! Prelomio i doneo šok odluku, sve objavio javno (FOTO) BAKA OD 107 GODINA POSLALA BITNU PORUKU SVIM ŽENAMA! Ove 2 stvari nikako nemojte raditi ako želite dug i srećan život RAŠA BUKVIĆ POVREDIO VILICU! Popularni glumac doživeo nezgodu na snimanju! SKANDALOZNE SCENE U RIJALITIJU! Ne prestaju sa agresivnim ponašanjem, učesnik doživeo nervni slom, divljao i lomio sve OVAKO IZGLEDAJU NASLEDNICI PAF DIDIJA! Šestoro dece s bakom stigli u sudnicu da vide kontraverznog repera! Narod im dobacivao: “Mesto mu je u zatvoru..” “Ne treba da prihvatamo mrvice, već da živimo ono što ZASLUŽUJEMO!” Gošća “Malih stvari” ogoljava stvarnost! Ne propustite emisiju! (VIDEO) NE PRESTAJU DA ZGRAŽAVAJU GLEDAOCE! Sofija i Terza ponovo dotakli dno, niko ne može da veruje šta su sada uradili! (FOTO) “DANAS SVAKO MOŽE DA SNIMI PESMU! Nekada je džaba bilo i da ti je TITO porodični prijatelj, bila je uključena i država!” Željko Simić u ShowBLIZ-u otkriva SVE o estradi iz ugla ADVOKATA DEČKO ZBOG IZAZOVA ISTETOVIRAO LIK SANDRE AFRIKE NA TELU! Pevačica ga izazvala, a kada je videla kako je sve ispalo, šokirala se! (FOTO) Festival u Etnografskom muzeju, koji promoviše bogatu kulturu Srba! Pojavila se i Laura Mikić, ćerka Snežane Dakić, a evo kako izgleda (FOTO) “BILA SAM SA ČOVEKOM OD 73 GODINE” Starleta šokirala naciju priznanjem, evo ispod koliko novca ne ustaje iz kreveta! “BILO JE TO SA URAGANOM…” Stanija Dobrojević EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV nakon haosa na Floridi! “Gastoze, beži od Anđele Đuričić!” EKSKLUZIVNO! Žizela RASKRINKAVA: “Nenadu su smestili zatvor!” (VIDEO) Biksi otkrila da li je u VEZI sa Simijem?! Ekskluzivno! ,,Svima smo slatki!” (VIDEO) “ALIGATORI LUTAJU PO DVORIŠTU, GARAŽAMA..” Stanija opisala stravične scene posle uragana “Milton” na Floridi, pa otkrila potresnu poruku svoje majke!

HIRURG OPERISAO PACIJENTA, a POTOM I SEBE ISTIM LASEROM! “Zašto bi me bilo strah? Ovo radim svaki dan! To je kao da pitate pilota je l’ ga strah da leti”

Objavio: RHT
11/10/2024 4:43 PM

HIRURG OPERISAO PACIJENTA, a POTOM I SEBE ISTIM LASEROM!

Kliniku Svjetlost jako je poznata, a ono što je doktor Ivan Gabrić jedan od vodećih stručnjaka i hirurga za oftalmologiju, uradio šokirao je mnoge! Naime, on je operisao oko Hansu Thomasu Wendleru, inženjeru koji je zaslužan za razvoj lasera korišćenog upravo u tom zahvatu. 

foto:klinika svjetlost

U prvim trenucima nakon operacije inženjer je Gabriću dobacio: “Dobar posao”, na što je Gabrić jednostavno uzvratio: “Hvala!” 

Međutim, tu se priča nije završila – Gabrić je ubrzo i sam postao pacijent odlučivši da se podvrgne zahvatu istim tim laserom.

HIRURG OPERISAO PACIJENTA, a POTOM I SEBE ISTIM LASEROM!

FOTO:KLINIKA SVJETLOST/https://svjetlost.hr/en

“Upravo sam operisao čoveka koji je glavni razvojni inženjer za ovaj laser. On je otac ovog uređaja. Na svetu ih je samo stotinu, a on je izabrao mene i Kliniku Svjetlost za ovu operaciju”., rekao je Gabrić. Svestan veličine trenutka. Time je Klinika Svjetlost poslala jasnu poruku poverenja u vlastite tehnologije i stručnost. Iza Klinike stoji 26 godina iskustva, 80 zaposlenih oftalmologa i 350 hiljada operacija oka.

Na pitanje zašto se odlučio na takav korak i je li ga bilo strah, Gabrić je kratko odgovorio:

Zašto bi me bilo strah? Ovo radim svaki dan. To je kao da pitate pilota je li ga strah leteti.”

“Računam danas uveče u 20 h gledati televiziju, a sutra normalno doći na posao”, u šali je dobacio Gabrić.

HIRURG OPERISAO PACIJENTA, a POTOM I SEBE ISTIM LASEROM!

foto: prinscreen/youtube/index.hr

Sličan su stav imali i njegovi kolege. Docent Maja Bohač prisetila se da je operirala svoje oči 2007. godine. I Gabrić je 2011. godine operisao jedno oko, a sada je došlo vreme i za drugo. Opustili su atmosferu uz smeh i pokazali kako su spremni podvrgnuti se zahvatima koje i sami izvode. Čime su razbili mit o doktorima koji “izbegavaju vlastite zahvate”. Gabrić je nakon svoje operacije kroz smeh dodatno priznao: “Nije neugodno, ali osetiš puno više nego što očekuješ.” 

“Idući put operisaćemo ti jezik!” bodrili su ga kolege uz smeh.

Klinika Svjetlost ne nudi samo vrhunsku oftalmološku brigu već pokazuje i da sami lečnici veruju u postupke koje izvode. Ako ste razmišljali o zahvatu ili želite više informacija, posetite Kliniku Svjetlost i uverite se u njihovu stručnost iz prve ruke.

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/index.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner