Background adbanner
calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAGANA MIRKOVIĆ ODUŠEVLJENA OVIM GLUMCIMA! Jedna od naših najvećih zvezda se posebno obratila njemu, a on joj uzvratio! (FOTO) JANJUŠ SE VRATIO U BEOGRAD, NE MOŽE VIŠE DA IZDRŽI! Prelomio i doneo šok odluku, sve objavio javno (FOTO) BAKA OD 107 GODINA POSLALA BITNU PORUKU SVIM ŽENAMA! Ove 2 stvari nikako nemojte raditi ako želite dug i srećan život RAŠA BUKVIĆ POVREDIO VILICU! Popularni glumac doživeo nezgodu na snimanju! SKANDALOZNE SCENE U RIJALITIJU! Ne prestaju sa agresivnim ponašanjem, učesnik doživeo nervni slom, divljao i lomio sve OVAKO IZGLEDAJU NASLEDNICI PAF DIDIJA! Šestoro dece s bakom stigli u sudnicu da vide kontraverznog repera! Narod im dobacivao: “Mesto mu je u zatvoru..” “Ne treba da prihvatamo mrvice, već da živimo ono što ZASLUŽUJEMO!” Gošća “Malih stvari” ogoljava stvarnost! Ne propustite emisiju! (VIDEO) NE PRESTAJU DA ZGRAŽAVAJU GLEDAOCE! Sofija i Terza ponovo dotakli dno, niko ne može da veruje šta su sada uradili! (FOTO) “DANAS SVAKO MOŽE DA SNIMI PESMU! Nekada je džaba bilo i da ti je TITO porodični prijatelj, bila je uključena i država!” Željko Simić u ShowBLIZ-u otkriva SVE o estradi iz ugla ADVOKATA DEČKO ZBOG IZAZOVA ISTETOVIRAO LIK SANDRE AFRIKE NA TELU! Pevačica ga izazvala, a kada je videla kako je sve ispalo, šokirala se! (FOTO) Festival u Etnografskom muzeju, koji promoviše bogatu kulturu Srba! Pojavila se i Laura Mikić, ćerka Snežane Dakić, a evo kako izgleda (FOTO) “BILA SAM SA ČOVEKOM OD 73 GODINE” Starleta šokirala naciju priznanjem, evo ispod koliko novca ne ustaje iz kreveta! “BILO JE TO SA URAGANOM…” Stanija Dobrojević EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV nakon haosa na Floridi! “Gastoze, beži od Anđele Đuričić!” EKSKLUZIVNO! Žizela RASKRINKAVA: “Nenadu su smestili zatvor!” (VIDEO) Biksi otkrila da li je u VEZI sa Simijem?! Ekskluzivno! ,,Svima smo slatki!” (VIDEO) “ALIGATORI LUTAJU PO DVORIŠTU, GARAŽAMA..” Stanija opisala stravične scene posle uragana “Milton” na Floridi, pa otkrila potresnu poruku svoje majke!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije pred meč! Dragan Stojković spomenuo koliko mu je ovaj duel važan (FOTO)

Objavio: RHT
11/10/2024 4:29 PM

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije pred meč!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je pred meč protiv Švajcarske da će njegova ekipa dati maksimum i da će pokušati da pobedi Švajcarsku.

FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORÈIÆ/ nr

“Svaka utakmica je važna kad igra reprezentacija. Važan je pristup meču, ali i rezultat. Ovo su velike i teške provere za nas, u Ligi nacija igramo sa najjačim evropskim selekcijama. Švajcarska poseduje i individualni i timski kvalitet. Dobro se poznajemo, izgubili smo dva prethodna meča od njih, nema tajni kad su u pitanju igrači obe ekipe. Daćemo maksimum i pokušaćemo da pobedimo”, rekao je Stojković na današnjoj konferenciji za medije.

Srbija sutra u Leskovcu u 20 i 45 igra protiv Švajcarske meč trećeg kola grupe A4 Lige nacija. Posle dva odigrana kola, Srbija ima bod na trećem mestu, dok je Švajcarska poslednja bez boda. Osvrnuo se selektor i na kadrovsku situaciju pred ovaj meč.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije pred meč!

“Veoma sam zadovoljan kako su igrači trenirali prethodnih dana. Nemamo kadrovskih problema, svi koji su se pripremali prethodnih dana su spremni za sutrašnji meč. Radili smo po planu i programu, danas imamo poslednji trening u 17 i 30 na stadionu “Čair” u Nišu”, dodao je Stojković. Ranije je bilo provokacija od strane reprezentativac Švajcarske, a novinari si podsetili Stojkovića da je kapiten Granit Džaka često provocirao naše igrače.

“Rekao sam igračima da budu fokusirani na teren i da ne razmišljaju o tome, Džaka je veliki igrač i predvodnik ovog tima i verujem da neće biti problema na terenu ovog puta”, podvukao je Stojković. Selektor je istakao da će plan utakmice i eventualni debi Andrije Maksimovića ili još nekog fudbalera zavisiti od razvoja utakmice.

“Maksimović je budućnost našeg fudbala. On će debitovati sigurno, da li kao starter ili sa klupe, to ćemo videti. Ne pravim unapred plan kad će biti izvršene izmene, to zavisi od toga šta se na utakmici dešava”, zaključio je Stojković.

Hypetv.rs/Tanjug/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner