Background adbanner
calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BILO JE TO SA URAGANOM…” Stanija Dobrojević EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV nakon haosa na Floridi! Biksi otkrila da li je u VEZI sa Simijem?! Ekskluzivno! ,,Svima smo slatki!” (VIDEO) “ALIGATORI LUTAJU PO DVORIŠTU, GARAŽAMA..” Stanija opisala stravične scene posle uragana “Milton” na Floridi, pa otkrila potresnu poruku svoje majke! EKSKLUZIVNO! Žizela U SUZAMA zbog njegove SMRTI: “Htela sam da dignem ruku na sebe!” (VIDEO) MATORA ODLUČILA DA OKRENE NOVI LIST! Bivša rijaliti učesnica shvatila ko joj je najbitniji u životu! Ovaj potez oduševio sve! (FOTO) “Volela bih da odem na Desingericin nastup” SAJSI MC: “Ja podržavam svaki vid umetnosti” TRUDNOJ MILICI POZLILO PRED POROĐAJ?! Pratioci zabrinuti za njen izgled! Drama u domu rijaliti učesnice! Sve objavila javno! (FOTO) POČETAK PREGOVORA! Pruga od Niša pa sve do Turske EVO KAKO IZGLEDA SORAJINA SESTRA! Starleta objavila njenu fotku i oduševila sve! Ne voli da se eksponira javno i sušta su suprotnost! (FOTO) AUTOBUS PUN PUTNIKA SLETEO SA PUTA KOD VALJEVA! Završio u njivi, a evo sve o zdravstvenom stanju učesnika nesreće (FOTO) PORODILA SE ĆERKA VOJE BRAJOVIĆA! Glumac postao deda! Iskra na svet donela sina, pa objavila prvu fotku iz porodilišta! (FOTO) POSLOVNI FORUM SRBIJA-TURSKA! Vučić: “Dragi prijatelju, osećajte se kao kod kuće! Ovaj impozantni privredni skup dokaz je intenzivne saradnje Srbije i Turske” BIVŠA RIJALITI UČESNICA HITNO HOSPITALIZOVANA! Iznenada joj se slošilo, njeno stanje uznemirilo njene pratioce! (FOTO) OTAC BRAĆE MATIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA SU ONI SLEPI! Rekao dugo čuvanu tajnu, pa otkrio jezive detalje: “Oni su otrovani!” HIRURG OPERISAO PACIJENTA, a POTOM I SEBE ISTIM LASEROM! “Zašto bi me bilo strah? Ovo radim svaki dan! To je kao da pitate pilota je l’ ga strah da leti” CITY HYPE: Ilda Šaulić okupila estradu na solističkom koncertu! Stoja priznala da sluša Desinericu i Breskvicu

“Tu pesmu bih OBRISALA!” Zera iskreno u “CarCastu sa Va Vanom” otkrila da se zbog ovog hita POKAJALA (VIDEO)

Objavio: RHT
11/10/2024 3:45 PM

Zera iskreno u “CarCastu sa Va Vanom”

Marina Pezerović Zera u CarCastu sa Va Vanom iskreno je govorila o temama o kojima ranije nije.

Foto Hype TV

Pevačica se, vozeći se u automobilu sa Vanjom Veljić, dotakla i generacije Zed. Tokom leta objavljen je album ekipe na kojoj se našla i Zeina pesma “Zlatna ribica”.

“Ako gledamo sve tvoje pesme, da li bi mogla jednu da obrišeš, da je nisi snimila?”, pitala je Vana.

“Mnogo teško pitanje, ali neka bude ‘Zlatna ribica’. Zato što mi je to poslednja pesma. Šalim se, nije zbog toga, da ne shvati neko pogrešno. U toj pesmi sa Zed albuma uopšte nisam učestvovala. To mi je prvi put da je moj učinak u pravljenju pesme nula odsto”, započela je Zera.

Zera iskreno u “CarCastu sa Va Vanom”

“Koncept tog albuma bio je da su Heni, Relja Torino i Jhinsen radili na svim pesmama. Nekako tu pesmu čak i ne pevam na nastupima, kao da nije moja, nego sam eto otpevala u studiju. Volim je, lepa je, ali čudno mi je jer nisam samo pevačica. Stvaram pesme, volim u tom procesu da učestvujem”, opisala je Marina.

“Rekla sam im da bih menjala tu neke stvari, ali su mi oni rekli da moraju da završe album što pre”, dodala je.

Pevačica je u emisiji pričala prvi put o svom dečku. Takođe, dotakla se i sukoba sa Breskvicom. Celu emisiju pogledajte u nastavku.

Hypetv.rs V.M.

Strogo je zabranjeno preuzimanje teksta u celosti ili njegovih delova bez navođenja i linkovanja izvora Hypetv.rs.

SLUŠAJTE LUKASA

Posle izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je reč o Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

Za ovu spektakularnu priliku, karte su već puštene u prodaju. Putem ovog linka možete doći do karata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner