Background adbanner
calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“BILO JE TO SA URAGANOM…” Stanija Dobrojević EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV nakon haosa na Floridi! “Gastoze, beži od Anđele Đuričić!” EKSKLUZIVNO! Žizela RASKRINKAVA: “Nenadu su smestili zatvor!” (VIDEO) Biksi otkrila da li je u VEZI sa Simijem?! Ekskluzivno! ,,Svima smo slatki!” (VIDEO) “ALIGATORI LUTAJU PO DVORIŠTU, GARAŽAMA..” Stanija opisala stravične scene posle uragana “Milton” na Floridi, pa otkrila potresnu poruku svoje majke! EKSKLUZIVNO! Žizela U SUZAMA zbog njegove SMRTI: “Htela sam da dignem ruku na sebe!” (VIDEO) MATORA ODLUČILA DA OKRENE NOVI LIST! Bivša rijaliti učesnica shvatila ko joj je najbitniji u životu! Ovaj potez oduševio sve! (FOTO) “Volela bih da odem na Desingericin nastup” SAJSI MC: “Ja podržavam svaki vid umetnosti” TRUDNOJ MILICI POZLILO PRED POROĐAJ?! Pratioci zabrinuti za njen izgled! Drama u domu rijaliti učesnice! Sve objavila javno! (FOTO) POČETAK PREGOVORA! Pruga od Niša pa sve do Turske EVO KAKO IZGLEDA SORAJINA SESTRA! Starleta objavila njenu fotku i oduševila sve! Ne voli da se eksponira javno i sušta su suprotnost! (FOTO) AUTOBUS PUN PUTNIKA SLETEO SA PUTA KOD VALJEVA! Završio u njivi, a evo sve o zdravstvenom stanju učesnika nesreće (FOTO) PORODILA SE ĆERKA VOJE BRAJOVIĆA! Glumac postao deda! Iskra na svet donela sina, pa objavila prvu fotku iz porodilišta! (FOTO) POSLOVNI FORUM SRBIJA-TURSKA! Vučić: “Dragi prijatelju, osećajte se kao kod kuće! Ovaj impozantni privredni skup dokaz je intenzivne saradnje Srbije i Turske” BIVŠA RIJALITI UČESNICA HITNO HOSPITALIZOVANA! Iznenada joj se slošilo, njeno stanje uznemirilo njene pratioce! (FOTO) OTAC BRAĆE MATIĆ OTKRIO ZBOG ČEGA SU ONI SLEPI! Rekao dugo čuvanu tajnu, pa otkrio jezive detalje: “Oni su otrovani!” HIRURG OPERISAO PACIJENTA, a POTOM I SEBE ISTIM LASEROM! “Zašto bi me bilo strah? Ovo radim svaki dan! To je kao da pitate pilota je l’ ga strah da leti”

EKSKLUZIVNO! Zera PRVI PUT O DEČKU u CarCastu sa Va Vanom: “Malo je SMOTAN!” Pevačica POCRVENELA: “Naljutiće se što ovo pričam…”

Objavio: RHT
11/10/2024 3:17 PM

EKSKLUZIVNO! Zera PRVI PUT O DEČKU!

Marina Pezerović Zera gošča je emisije “CarCast sa Va Vanom” koja beleži neverovatne uspehe na Jutjubu.

Foto Hype TV

Pevačica nije do sada govorila o svom partneru javno, ali je napravila izuzetak gostujući kod Vanje Veljić, odnosno Va Vane.

“Kačila sam neke kavere. Potom sam 2020. godine u maju otpevala ‘Ragga session’ kod Raste, mnogi su to zapazili, pa i on (dečko)”, započela je kroz smeh Marina.

“Onda mi se javio na Instagramu. Naljutiće se zbog ovog što pričam. Tako smo se dopisivali, pa se upoznali kad smo došli ovde i tako je sve krenulo”, izjavila je Zera o izvesnom Marku.

EKSKLUZIVNO! Zera PRVI PUT O DEČKU!

Šta ti se najviše dopada kod nejga?”, pitala je Vana.

Svidelo mi se to što – osim što je sladak, ima tu smotanu energiju, što je meni preslatko. Malo je smotan. Svidelo mi se i što je takav kakav jeste. Dobar je čovek, da nije, ne bih bila sa njim. Baš smo se poklopili što se tiče energije”, istakla je Pezerovićeva.

Šta je još ispričala i o sukobu sa Breskvicom, gledajte u nastavku.

Hypetv.rs V.M.

Strogo je zabranjeno preuzimanje teksta u celosti ili njegovih delova bez navođenja i linkovanja izvora Hypetv.rs.

MALI BOBI ŠOKIRAO U EMISIJI

Podsetimo, u poslednjem izdanju pomenute emisije gost je bio Boban Rajović, odnosno Mali Bobi.

“Mislim da biti drugog opredeljenja i voleti isti pol nije normalno. Ali, prijatelju, ako si ti dobar čovek, a voliš to – ja ću te prihvatiti i družiti se sa tobom. Ne volim to što ti radiš, ko što mi nije normalno da sad pred tobom lupam šest lajni, da koristim nedozvoljene supstance… Ti bi meni rekla ja ću da se družim sa tobom, ali ti to ne valja, prijatelju“, opisao je Bobi i šokirao poređenjem. Detaljnije OVDE.

SLUŠAJTE LUKASA

Posle izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je reč o Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

Za ovu spektakularnu priliku, karte su već puštene u prodaju. Putem ovog linka možete doći do karata!

BONUS VIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner