Background adbanner
calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Erdogan saopštio sjajne vesti za naše građane! “RADIMO NA TOME DA GRAĐANI USKORO PUTUJU U TURSKU SAMO SA LIČNOM KARTOM” MILJANA SE SLOMILA, UPLAKLANA SVE PRIZNALA O ZOLI:”Kaže on da nije na dugme, ne može da dolazi…” Poznati glumac zaintrigirao sve objavom! Pričao da se RAZVODI, bio u CENTRU SKANDALA, a sada tvrdi: “Nemam taj LUKSUZ da…” (FOTO) ZAVRŠEN SASTANAK VUČIĆA I ERDOGANA! Srbija i Turska potpisuju ključne sporazume: “Dogovorili smo da proširimo saradnju u oblasti vojnog sektora” Otkriveno šta se dešava sa Biberom nakon hapšenja Paf Dedija! Pop pevač se skriva kako bi porodicu sačuvao od skandala! BRUTALNE PROZIVKE NA RAČUN SOFIJE I TERZE:”Žaba ostaje žaba, ne treba verovati vuku u jagnjećoj koži” KO JE EMINE ERDOGAN PRVA DAMA TURSKE? Prati svog supruga na svim važnim putovanjima! A u Beogradu voli da kupuje na pijaci kao sav običan svet (FOTO) “PSIHOAFEKTIVNA PSIHOZA” Detalji LEKARSKOG IZVEŠTAJA Miljane Kulić iz GAK NARODNI FRONT EVO KOGA LJUBI ANITA STANOJLOVIĆ NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Starleta u zagrljaju sve pršti (FOTO) ŠOK IZJAVA PEVAČICE! Oplela po Harisu Džinoviću pa poručila: “Da sam na njegovom mestu dala bih Melini ono iz gaća” JELENA ĐOKOVIĆ O NAJTEŽEM PERIODU U ŽIVOTU: “Ostala sam sama, bez ičije pomoći” PUN MESEC DONOSI ŽIVOTNI PREOKRET! Evo koga očekuje raskid! SVEČANI DOČEK ISPRED PALATE SRBIJA! Vučić dočekao turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana (FOTO/VIDEO) Od 1. novembra važna izmena na beogradskom aerodromu! Smanjiće gužvu, a važiće za punoletne građane Otkriveni detalji iz optužnice Marka Miljkovića! Sve obelodanio javno pa poručio: “Da li ovo liči na mene?” (FOTO) IVAN MARINKOVIĆ SA BIVŠOM NA KRV I NOŽ! Pale teške reči, a onda je on spomenuo zatvor! Opet nasilje i psovke u rijalitiju!

IZGOVORITE DANAS OVE REČI KAKO BI SE VAŠE RANE ZACELILE! Vernici i crkva slave Haritona Ispovednika!

Objavio: RHT
11/10/2024 9:00 AM

IZGOVORITE DANAS OVE REČI KAKO BI SE VAŠE RANE ZACELILE!

Vernici danas obeležavaju dan Prepodobnog Haritona Ispovednika.

foto: Pinterest

Ugledan i blagočestiv građanin grada Ikonije. Zapojen duhom svoje zemljakinje sv. Tekle Hariton javno ispovedaše ime Hristovo. Kada poče ljuto gonjenje hrišćana u vreme cara Avrelijana, Hariton odmah bi izveden na sud pred hegemona. Najzad osnova i treću porodicu Sukijsku, – grčki zvanu Stara Lavra. Skončao u dubokoj starosti i preselio se u slavu Gospoda svoga 28. sept. 350. god. Mošti njegove počivaju u prvoj njegovoj porodici Sv. Haritonu pripisuju sastav čina postriženja monaškog.

IZGOVORITE DANAS OVE REČI

Beseda na današnji dan kaže:

Ono što Sin Božji hoće, i Otac hoće, i Duh Sveti hoće. A ono što Sveta Trojica hoće, ono biva. A šta hoće Gospod Sin Božji? On hoće, da i učenici Njegovi budu sa Njim zajedno u carstvu nebeskom; i ne samo Njegovih 12 učenika nego i svi oni, veli Gospod, koji me uzveruju njihove reči radi. U te se i mi računamo, braćo moja, koji se krstismo i veru apostolsku primismo i održasmo; ali samo pod uslovom, ako se sami toga velikog blaga ne odreknemo nedelima svojim, odstupanjem od vere, nečistotom greha, bogohulnim rečima i pomislima.

Hypetv.rs/alo/J.V.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner