Background adbanner
calendar

Petak 11. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Erdogan saopštio sjajne vesti za naše građane! “RADIMO NA TOME DA GRAĐANI USKORO PUTUJU U TURSKU SAMO SA LIČNOM KARTOM” MILJANA SE SLOMILA, UPLAKLANA SVE PRIZNALA O ZOLI:”Kaže on da nije na dugme, ne može da dolazi…” Poznati glumac zaintrigirao sve objavom! Pričao da se RAZVODI, bio u CENTRU SKANDALA, a sada tvrdi: “Nemam taj LUKSUZ da…” (FOTO) ZAVRŠEN SASTANAK VUČIĆA I ERDOGANA! Srbija i Turska potpisuju ključne sporazume: “Dogovorili smo da proširimo saradnju u oblasti vojnog sektora” Otkriveno šta se dešava sa Biberom nakon hapšenja Paf Dedija! Pop pevač se skriva kako bi porodicu sačuvao od skandala! BRUTALNE PROZIVKE NA RAČUN SOFIJE I TERZE:”Žaba ostaje žaba, ne treba verovati vuku u jagnjećoj koži” KO JE EMINE ERDOGAN PRVA DAMA TURSKE? Prati svog supruga na svim važnim putovanjima! A u Beogradu voli da kupuje na pijaci kao sav običan svet (FOTO) “PSIHOAFEKTIVNA PSIHOZA” Detalji LEKARSKOG IZVEŠTAJA Miljane Kulić iz GAK NARODNI FRONT EVO KOGA LJUBI ANITA STANOJLOVIĆ NAKON RASKIDA SA ANĐELOM! Starleta u zagrljaju sve pršti (FOTO) ŠOK IZJAVA PEVAČICE! Oplela po Harisu Džinoviću pa poručila: “Da sam na njegovom mestu dala bih Melini ono iz gaća” JELENA ĐOKOVIĆ O NAJTEŽEM PERIODU U ŽIVOTU: “Ostala sam sama, bez ičije pomoći” PUN MESEC DONOSI ŽIVOTNI PREOKRET! Evo koga očekuje raskid! SVEČANI DOČEK ISPRED PALATE SRBIJA! Vučić dočekao turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana (FOTO/VIDEO) Od 1. novembra važna izmena na beogradskom aerodromu! Smanjiće gužvu, a važiće za punoletne građane Otkriveni detalji iz optužnice Marka Miljkovića! Sve obelodanio javno pa poručio: “Da li ovo liči na mene?” (FOTO) IVAN MARINKOVIĆ SA BIVŠOM NA KRV I NOŽ! Pale teške reči, a onda je on spomenuo zatvor! Opet nasilje i psovke u rijalitiju!

JANJUŠ OTKRIO SVE O NOVOJ DEVOJCI! Obrušio se na Aneli, neće joj biti dobro kada sazna! Hejteri na aparatima!

Objavio: RHT
11/10/2024 8:23 AM

Janjuš javno apeluje

Marko Janjušević Janjuš oglasio se na svom Instagram, a njegova objava je izazvala lavinu komentara i brojne spekulacije. Bivši rijaliti učesnik je izneo sve detlje o bivšoj devojci Aneli Ahmić.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Kako je istakao, starleta ga ne zanima, nastavio je svoj život:

Molim vas, manite me bivših devojaka, šta je bilo, bilo je. Devojka kojoj sam i dalje tema i koja me spominje, apsolutno me ne zanima… Ja sam krenuo drugim životom, moje emocije su sada na drugu stranu… Imam devojku u Nemačkoj, imam u Beogradu devojku koja mi je draga i sa kojom mi je lepo – priča i dodaje:

foto: Marko Janjušević :nstagram/malijanjuš

Janjuš javno apeluje

Na sve to mi se sviđa Sandra Obradović sa kojom bih jedino mogao biti (da nema dečka). Zato vas molim, ne pitajte me nista za bivšu… Nigde veze sa životom… – poručio je on.

Hypetv.rs/ S.S.

LUKAS SPREMA SPEKTAKLE

Posle izvanrednog uspeha filma “Pokidan”, koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom najavljuju film “Stravično”. Ostvarenje inspirisano životom muzičke zvezde Ace Lukasa, otkriva detalje iz njegovog privatnog i profesionalnog života. U glavnoj ulozi Peđe Kovača pojavljuje se talentovani Mladen Sovilj. Uz njega je i sjajna glumačka ekipa, uključujući Branku Katić, Andriju Kuzmanovića, Mimu Karadžića, Ivana Đorđevića Džudija, Jovu Maksića i mnoge druge. Kada je reč o  Beogradu, premijera filma, kao i koncert, održaće se 19. novembra od 20 časova u Sava Centru.

Za ovu spektakularnu priliku, karte su već puštene u prodaju na tickets.rs.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner