Background adbanner
calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PORAŽAVAJUĆE MI JE DA JE JEDNA MAJKA TOLIKO HLADNOKRVA..” Seka Aleksić progovorila o Kecmanovićima, zbog ovih detalja ne može da dođe sebi! (FOTO) “NE ŽELIM SADA…” Marija Kulić besna i van sebe za Hype TV nakon što je Miljana AB*RTIRALA DETE! MILJANA KULIĆ AB*RTIRALA ZOLINO DETE! Izdato zvanično saopštenje! ”OSEĆAM SE LOŠE POSLEDNJIH MESECI” Dunja Jovanić objavom zabrinula pratioce! Roni gorke suze zbog ovoga! Šta se dešava?! (FOTO) OVAJ GRAD GORI U SRED OKTOBRA! Izmerana ogromna temperatura Veliki požar na Voždovcu! Gori krov kuće, vatrogasci na licu mesta PEVAČ SE OTVORIO ZA UNUKIN PRVI ROĐENDAN I KRŠTENJE! A za ovaj svečani čin porodica odredila poseban kodeks oblačenja za sve zvanice “NAJVIŠE HEJTOVA DOBIJAM zato što sam KRINDŽ!” Zera u CarCastu sa Va Vanom ekskluzivno o aktuelnim temama, dotakla se i SUKOBA SA BRESKVICOM (VIDEO) SOFIJA JE HLADNA I PERFIDNA?! NJENA MAJKA NE SMATRA DA JE ONA LJUBAVNICA! Progovorila o osećanjima prema Terzi! Ovo je razlog što je preotela verenika trudnoj ženi! HAOS NA GRČKOM OSTRVU! Zbog greške barmena turisti završili u bolnici! Reagovala i policija ŽENA DARKA LAZIĆA NA METI SRAMNIH KOMENTARA POSLE POROĐAJA! Evo kako je odbrusila hejterima (FOTO) Vučić: Srbija potpisuje UGOVOR SA AMERIČKOM KOMPANIJOM! Dolaze gigavati iz solara! JELENA TOMAŠEVIĆ O PREKIDU SA BOSILJČIĆEM:”Stvarno, ja da ispadam jadnica” ŠOK IZDANJE SELENE GOMEZ! Pevačica u ovom izdanju uhvaćena u centru Njujorka (FOTO) HITNO SAOPŠTENJE! Odložena Skupština FK Partizan! Evo o čemu se tačno radi TUGA! PEVAČ OSTAO BEZ BUBREGA! Evo ko mu je spasio život i davao pare

NESTALA DEVOJČICA (13) U DOBOJU! Anastasijina majka kaže da je ispred škole neko odvezao AUTOM

Objavio: RHT
10/10/2024 12:03 PM

NESTALA DEVOJČICA (13) U DOBOJU!

O Anastasiji Kaurinović (13) iz Velike Bukovice kod Doboja nema ni traga ni glasa od sinoć. Navodi se kako je devojčica nestala u 19 sati.

najnovija
najnovija

Majka devojčice kaže za ATV da je njena ćerka juče oko 11.30 časova otišla u školu, te da je po završetku nastave odvezena automobilom i od tada joj se gubi svaki trag.

NESTALA DEVOJČICA (13) U DOBOJU!

Deca su nam ispričala da su oko 18.30 časova videli da je ona ispred škole ubačena u automobil. U vozilu je bio momak, koji je ranije znao da prolazi oko naše kuće, a koji je sklon zloupotrebama droge”, izjavila je Marina.

Ona kaže da su kasnije dobili informaciju da je njena ćerka, nakon toga, poslednji put viđena u blizini benzinske pumpe u Stanovima – Grabovica kod Doboja.

”Pretražujemo okolne šume i pozivam sve ljude da nam pomognu u potrazi. Ona je juče od 18.30 nedostupna na telefon i nema joj traga”, rekla je Marina.

Ceo slučaj je prijavljen u PU Doboj, čiji su službenici takođe uključeni u potragu.

Kako saznaje ATV pretražuje se lokacija oko mesta nestanka, ali i na području Stanova gde je Anastasija poslednji put viđena.

Hypetv.rs V.M./ATVbl.rs

PROČITAJTE I: NASTAVAK SUĐENJA ZORANU MARJANOVIĆU! Danas svedoče tri žene

Danas se nastavlja suđenje Zoranu Marjanoviću, koji se tereti da je ubio pevačicu i suprugu Jelenu Marjanović, 2. aprila 2016. godine, pred Višim sudom u Beogradu.

Ponovljeno suđenje Marjanoviću trebalo je da se održi 5.septembra, ali je ono odloženo za danas u 11 sati. Zbog opravdanog nedolaska njegovih branioca koji imaju ročište u Specijanom sudu u Beogradu. Očekuje se da na današnjem pretresu budu saslušani svedoci. Kuma Marjanovića, Vera Vukomanović, Jelenina tetka Ljubica Marković i sestra od strica Teodora Krsmanović, koja se nije pojavila prošli put.

Sve tri su inače svedočile i u prvom suđenju. Nakon kojeg je Zoran Marjanović prvostepeno osuđen na 40 godina zatvora da ubistvo supruge. Ali je ta presuda ukinuta i naloženo ponovno suđenje.

DETALJNIJE KLIKOM OVDE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner