Background adbanner
calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
„Bik sa Majorke“ najavio povlačenje! Evo kada ide u penziju! Zvanično saopštenje ŠOK! Tara otkriva da li je OPROSTILA SVE DANILU?! Opisala situaciju između njih, pa istakla: “NISAM KORISTILA OPIJATE!” (VIDEO) TRIK MILICE MILIŠE! Glumica smršala 10 kilograma, dve namirnice izbacila iz ishrane Sestra Jelene Marjanović otkrila U KAKVIM JE ODNOSIMA SA ZORANOM! Progovorila o pevačicinoj MODRICI! OGLASILA SE ZOLINA MAJKA O MILJANINOJ TRUDNOĆI! Marija i Miljana ovo nisu očekivale SVEDOČILA KUMA VERA! Ovo je ispričala o odnosu Jelene i Zorana Marjanovića? PREDSEDNIK SE OBRAĆA JAVNOSTI Završen sastanak sa podsekretarom SAD (VIDEO) NESTALA DEVOJČICA (13) U DOBOJU! Anastasijina majka kaže da je ispred škole neko odvezao AUTOM STANIJA U OPASNOSTI!? STARLETA OBJAVILA ZASTRAŠUJUĆI SNIMAK KOJI LEDI KRV U ŽILAMA! Svi u strahu, ovo su detalji užasa na Floridi ( FOTO) RUŠKA JAKIĆ IMA 86 GODINA, A OVAKO IZGLEDA KADA SE SKINE! Fotografija koja je sve ostavila bez teksta! GORE MREŽE (FOTO) “Bivši me je prevario sa muškarcem!”Pevačica ogolila dušu! Skandalozno priznanje RASKRINKAVANJE! PEVAČICA IZNELA SVE DETALJE O PEVAČIMA! Evo ko u svom domu poseduje najviše antikviteta! PEVAČ HITNO HOSPITALIZOVAN! Priključen na aparate, zdravstveno stanje mu pogoršano OVO JE NAJSIROMAŠNIJI ZNAK! On je predodređen da živi u bedi “Ništa od razvoda, Slađa mi je sve oprostila! Kupio sam joj narukvicu od 5.000 evra”: Đani otkrio istinu o raspadu braka! ZOLA DOLETEO U SRBIJU ZBOG MILJANE I BEBE SVE PRIZNAO:”Iskreno, žigolo sam, ide mi dobro za sada” MARIJA KULIĆ BESNA KAO RIS! Skandal! Donešena odluka!

ZOLA DOLETEO U SRBIJU ZBOG MILJANE I BEBE SVE PRIZNAO:”Iskreno, žigolo sam, ide mi dobro za sada” MARIJA KULIĆ BESNA KAO RIS! Skandal! Donešena odluka!

Objavio: RHT
10/10/2024 9:15 AM

Zola sve priznao!

Lazar Čolić Zola kaže da je žigolo! Bivši rijaliti učesnik je izneo šokantne detalje, a kako je istakao razradio je posao sa starijim damama.

Foto: M.P./ATAImages

Kako je istakao on je dojurio u Srbiju, ali ne planira da se zadržava u Beogradu!

Lazar Čolić je hitno došao iz Švajcarske kako bi učistvovao u odluci Miljane Kulić vezanoj za trudnoću. Bivši rijaliti učesnik  izrazio je želju da učestvuje u odluci o budućnosti deteta koje nosi Miksi.

Zola sve priznao!

Iskreno, žigolo sam, ide mi dobro za sada, već drugi mesec, malo bolje počeo posao da radi. Pa ne znam šta da vam kažem. Volim da odem gore, ne samo u Švajcarsku već i u Austriju, živeo sam dve godine u Salcburgu, možda se ponovo vratim. Imam tamo mnogo drugara. Bio sam sad kod mog prijatelja Tajsona, baš nam je bilo fino i čak su ga pominjali i u rijalitiju – ispričao je Zola kroz osmeh, pa se još jednom osvrnuo na priče koje ovde o njemu kruže:

 Gde god ja da odem ljudi razvijaju raznorazne teorije i baš kad sam prvi put došao kod njega u Švajcarsku, njegova devojka koja živi sa njim ima kuče malo, Pablo se zove i ona me zamolila da ga prošetam sutradan kad je krenula na posao – priča i dodaje:

Kaže: “Ako ti nije problem, molim te da ga izvedeš tu ispred”, izađem ja i uslika nas tu jedna devojka, da bih ja posle čuo priču kako ja šetam kučiće babama po Švajcarskoj za pare i kako radim kao žigolo. Mislim to su neke priče koje su meni čak u nekim situacijama i simpatične. zaključio je Lazar Čolić u razgovoru za Pink.rs.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/ S.S.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner