Background adbanner
calendar

Četvrtak 10. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“KRALJICA SILIKONA” DANAS NE LIČI NA SEBE! Imala gigantske silikone i plava sočiva, a onda usledio ŠOK OBRT! “MOJA ĆERKA NIJE LJUBAVNICA!” Majka Sofije Janićijević ŠOKIRALA SVE IZJAVOM! NA NEBU IZNAD SRBIJE AURORA BOREALIS! Nebo je krv crveno, na društvenim mrežama se masovno dele prizori (FOTO) PAF DIDIJU ZAKAZANO SUĐENJE, EVO I KADA! Porodica došla na saslušanje, reper zanemeo! Na ovo se žalio advokatu! “MARIJA ŠERIFOVIĆ NIJE KRIVA ZA MOJ RAZVOD SA SALETOM” Jovana Pajić nikad iskrenija za Hype TV, evo šta kaže o pevačici! Čaj od ove voćke će napraviti ČUDO ZA VAŠ ORGANIZAM! Nema više povraćanja i proliva! ILDA OTPEVALA DUET SA ŠABANOM! Hologram u tri dimenzije izazvao suze kod publike TERZA ĆE POLUDETI KADA VIDI KOJU FOTKU JE MILICA OBJAVILA! Jasno pokazala šta misli o njemu i njegovoj besramnoj ljubavnici! ŠOK! (FOTO) HYPE TV U POSEDU LEKARSKOG IZVEŠTAJA MILJANE KULIĆ! Evo DA LI JE AB*RTIRALA! Otkriveno i nešto šokantno! SKANDAL! HITNO UPOZORENJE RHMZ! Temperatura neverovatno pada, na udaru nevremena ovi delovi Srbije DARKO LAZIĆ OBJAVIO PRVU FOTKU SA ĆERKOM SRNOM! Pevač raznežio sve prizorom! Scena iz porodičnog doma topi srca! (FOTO) “Miona je POBEGLA od Stanislava?! On je MUTAN TIP?!” Ekskluzivno! Jasmina Ana RASKRINKALA Krofaka?! (VIDEO) U OVE DVE NAMIRNICE SE NOVAK ĐOKOVIĆ KUNE! Daju mu neverovatnu energiju, snažno utiču na organizam TRUDNA JOVANA LJUBISAVLJEVIĆ DOŽIVELA ŠOK! Sve objavila javno, a Bogdan stoji iza svega! Ovome se nije nadala! (FOTO) “POSEBNO SAM PONOSAN! HYPE BIH JE DANAS POSTAO VALTER” Saša Mirković saopštio javno srećne vesti! “NEKA JE SA SREĆOM” “DOBRO DOŠLI U SRBIJU, DRAGI PRIJATELJU” Srdačan susret Vučića i Erdogana (FOTO)

“Terza i Sofija su DNO DNA! On je SELJAČINA!” Ekskluzivno! Jasmina Ana URNISALA rijaliti preljubnike?! (VIDEO)

Objavio: RHT
10/10/2024 8:21 PM

Terza i Sofija su DNO DNA!

Jasmina Ana jedna je od najpopularnijih i najkontroverznijih domaćih književnica.

Ona je u žižu javnosti dospela kada je napisala roman “Elitna pr*stitutka”.

Foto: Hypetv/ATA Images

Jasmina tvrdi da je roman za veoma kratko vreme našao put do publike, te da mnoge javne ličnosti mogu da se prepoznaju u njemu.

Takođe je bila učesnica nekoliko različitih rijalitija, gde je stekla naklonost širokog dela auditorijuma.

Ana se bavila raznim poslovima tokom svog života, od advokature, novinarstva, biznisa i pisanja knjiga. Nedavno je gostovala na HYPE televiziji, gde je progovorila na brojne teme.

Foto: Hypetv

Na samom početku ekskluzivnog intervjua rekla je da joj je prelepo u našem studiju. Zatim je pohvalila HYPE televiziju za pomoć ugroženima u poplavama u Bosni i Hercegovini. Ekskluzivno nam je otkrila i da će naziv njene nove knjige glasiti “Suze milionera”.

Jasmina Ana nam je otkrila da uskoro ide na fejslifting, ali neće drastično promeniti svoj izgled, već će se samo malo podmladiti. Iskritikovala je rijaliti učesnicu Sofiju Janićijević zbog brojnih plastičnih operacija kojima se podvrgla, kao i zbog toga što je ušla u vezu sa zauzetim Borislavom Borom Terzićem.

Foto: Hypetv

Terza i Sofija su DNO DNA!

Spisateljica kaže da će Terzino dete sa Milicom sigurno biti lepo, ali da bi on trebalo da se zamisli kako bi mu izgledalo dete sa Sofijom jer „plastični geni ne postoje i ne prenose se na potomke“. Ona je žestoko oplela po ovom kontroverznom paru.

JASMINA ANA: Znači ti si toliko zla i bezdušna da možeš nekom ko čeka bebu, nešto je valjda na svetu sveto i čisto… Da ti uletiš u vezu sa njim, ja bih strašno volela da je izbace. Mislila sam da je Terza dobar dečko, Milica mi je preslatka. Ali on nema svoje ja, da čim je ušao izgubi glavu. Baš je onako ružno. Ispao je seljačina, ono baš seljačina. A ona je dno dna, ono poslednje dno!

Foto: Hypetv

Šta je još Jasmina Ana rekla o ovom paru, kao i o Aneli, Aniti i Anđelu, Ša, Mioni i drugim rijaliti učesnicima, pogledajte u intervjuu.

Ekskluzivni intervju pogledajte ispod.

Hypetv.rs/D.R.

Strogo je zabranjeno preuzimanje teksta u celosti ili njegovih delova bez navođenja i linkovanja izvora Hypetv.rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner