Background adbanner
calendar

Utorak 8. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
GLUMICA OTKRILA ŠOKANTNE DETALJE! Pamela Anderson se borila sa teškom bolešću, od njenog priznanja se ledi krv u žilama “MAJKA JE ZA SVE KRIVA” Dečak ubica otkrio šta je prethodilo MASAKRU U ŠKOLI “Stalno je tražila da budem NAJBOLJI! Ljutila se i vikala kada nisam bio!” “MAMA I BEBA SU DOBRO, JA SAM PRESREĆNA!”Oglasila se Ljiljana Dragutinović EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV nakon što joj je Kilibarda rodila UNUKU TRAŽI SE HITNA DISKVALIFIKACIJA ZA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Mreže gore nakon što je žestoko ošamario cimera! (VIDEO) MAJKA DEČAKA UBICE UPLAKANA NAPUSTILA SPECIJALNI SUD! Miljana Kecmanović pokušala da vidi muža i sina nasamo, pa među zadnjima napustila zgradu u Ustaničkoj?! ASMIN U STRAHU ZA STANIJIN ŽIVOT! Durdžić ne prestaje da se moli! Ne može više da izdrži! (FOTO) NOVI VAŽNI SASTANAK! Vučić sutra sa predsednikom Skupštine Mađarske HYPE TV ANKETA! Koga podržavate – Mariju ili Miljanu Kulić?! DRAMA OKO KIRETAŽE ne prestaje! U TOKU EVAKUACIJA SRBA IZ LIBANA! Avion iz Bejruta sleteo u Beograd, na letu i tri bebe ĐOKOVIĆ ZA SAMO 64 MINUTA ODNEO POBEDU U ŠANGAJU! Njegova zagonetna poruka na kineskom jeziku iznenadila je sve “PEĐA KOVAČ PROLAZI KROZ SUOČAVANJE SA SAMIM SOBOM” Mladen Sovilj progovorio o filmu “Stravično”, pa otkrio detalje radnje EKSKLUZIVNO ZA HYPE: “Ovo je NAJSTRAŠNIJE SUĐENJE kojem sam prisustvovao!” Advokat PORODICA ŽRTAVA iz Ribnikara POČELI BESPLATNI MAMOGRAFSKI PREGLEDI! Za 4 dana pregledano 159 žena! Pregledi na Kalemegdanu DEČAK UBICA SVALIO SVU KRIVICU NA RODITELJE ZA MASOVNO UB*STVO! On je satima pričao o oružju i svemu što se desilo! PRVA IZJAVA BESNE MARIJE KULIĆ ISPRED NARODNOG FRONTA! EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Miljana je prekinula INTERVENCIJU Marija Kilibarda IZAŠLA IZ PORODILIŠTA sa bebom i verenikom! Voditeljka ne skida OSMEH sa lica (FOTO)

Dnevni horoskop za utorak, 8. oktobar: Rakovi će imati priliku da dožive procvat u ljubavi, a Ovnove čekaju izazovi

Objavio: RHT
08/10/2024 8:01 AM

Dnevni horoskop za utorak, 8. oktobar: Rakovi će imati priliku da dožive procvat u ljubavi, a Ovnove čekaju izazovi

foto: pixabay

Dnevni horoskop za utorak, 8. oktobar: Rakovi će imati priliku da dožive procvat u ljubavi, a Ovnove čekaju izazovi

Ovan

U zadnjih nekoliko dana imalo ste previše obaveza oko svega onoga što je bilo manje bitno po pitanju posla, zato se danas potrudite da završavate sve ono što ste započeli. Ljubavna situacija će biti stabilnija onog momenta kada naučite da poštujete partnera na pravi način.

Bik

U ovom periodu za vas je najvažnije da spoznate koliko je važna vaša snaga snaga reči. Osoba u znaku Ovna vas već neko vreme pokreće na nove ideje i to je jako važno da iskoristite ovih dana. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom.

Blizanci

Merkur vaš aktivira i pokušava da vam pokrene stvari koje se tiču mentalne snage. Već neko vreme ste previše tvrdoglavi tada su u pitanju odnosi sa ljudima iz inostranstva tako da je ovo idealan period da se tome posvetite maksimalno.Zdravlje je stabilno.

Rak

Već neko vreme imate neke svoje prioritete koje se nikako ne uklapaju u životu vašeg partnera. Ovo je idealna situacija da sa partnerom raspravite vaše odnose i da ne dozvoljavate da se osećate ovako jer to šteti i vašem energetskom stanju odnosno zdravlju.

Lav

Pokušajte da stvari nazovete pravim imenom kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima i da konfuzne situacije. Ovo se najviše odnosi na vaš partnerski odnosi na sve ono što niste rešili na vreme. Venera u Škorpiji vam stvara veliki emotivni pritisak.

Devica

Vaša energija je previše izazovna i imate moguće probleme sa pritiskom. Nemojte dozvoliti da poslovna strana bude u drugom planu jer morate završiti sve ono što ste započeli na svojoj inicijativu. Mogući problemi sa novcem.

Vaga

Ovo je veoma interesantan period da se pobrinete za sebe i za svoju novčanu situaciju. Osoba u znaku Device vam stvara veliku tenziju po pitanju zdravlja i po pitanju novca i okrenite se ka tome da rešavate te probleme na vreme. Sve je do vas.

Škorpija

Ljubavna situacija vas veoma opterećuje i ovo je pravo vreme da reagujete. Pokušajte da stvari nazovete pravim imenom i da ne dozvoljavate da se sve to preokrene u negativnu stranu posebno zbog toga što partner već neko vreme izražava veliku ljubomoru.

Strelac

Tvrdoglavo odbijate da se okrenete sebi i svojim zahtevima i očekivanjima. Pokrenite sebe i svoje emocije, jer je to najvažnije da rešavate ovih dana. Poslovna situacija će biti bolja onog momenta kada naučite da poštujete sebe i svoje obaveze.

Jarac

U narednih nekoliko dana bićete veoma dobro raspoloženi za razgovor sa partnerom. Mogući problemi sa novcem zbog drugih ljudi. Potrudite se da sve stvari završavate na vreme jer u suprotnom ćete imati mnogo veće probleme nego što možete zamisliti u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom.

Vodolija

Danas ste okrenuti svemu onome što ima veze sa vašim aspektima porodice i to je ono što je najvažnije. Porodični odnosi će biti stabilnije kada naučite da poštujete sve ono što ste rekli i što ste mogli da izvršite. Zdravlje je na prvom mestu ali o tome povedite više računa.

Ribe

U narednih nekoliko dana vaš aspekt zdravlja će biti problematični pa se savetuje da više spavate i da imate više vremena za sebe. Posvetite se svemu onome što ste zapostavili a tiče se finansije i ljudi sa kojima ste poslovno bliski. Zdravlje je stabilno.

Hypetv.rs/Najžena/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner