Background adbanner
calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
UTORAK, 8. OKTOBAR, DAN ŽALOSTI U BOSNI I HERCEGOVINI ZBOG STRADALIH U POPLAVAMA “Lepo je što sam ZAVRŠILA FAKULTET, ali ja sam PEVALJKA!” Džidža za HYPE TV iskreno o OCU BOSANCU, a evo kako je prokomentarisala ovu koleginicu! (VIDEO) ŽIVI U GARAŽI, JEZIVO JE SMRŠALA: Ikona bivše Jugoslavije jedva krpi kraj sa krajem, hrani se u narodnoj kuhinji, a evo o kome je REČ! “Ja sam UVEK BILA SVOJA!” Seka Aleksić: “Nikada se nisam uklapala u trendove i kalupe!” Znate li koje VOĆE je NAJZDRAVIJE?! Smanjuje rizik od moždanog udara, nema sile da odmah pogodite! IZBLAMIRALA SE ZA SVE PARE: Aneli Ahmić nabrajala mesece u godini, pa ŠOKIRALA svojim neznanjem! Evo kako je nazvala februar i septembar! Nikad iskrenija! Pevačicu su POVEZIVALI SA KOLEGOM, a ovo je njeno mišljenje o ESTRADI: “Teodora Džehverović mi je uzor!” (VIDEO) “Filip Car je SMEĆE!” Mensur opleo po bivšem CIMERU (VIDEO) UMRLA MAJKA VITNI HJUSTON! Porodica o TEŠKOJ BOLESTI koju je imala Sisi! OVO JE DINO KOJI JE U POPLAVI IZGUBIO TRUDNU ŽENU! Ostao sam sa ćerkicom(5): Žive kod tetke, kuća im je potpuno uništena! SRAMNO! Da li je ova ANKETA OGLEDALO NAŠEG DRUŠTVA?! Mladi NE ZNAJU KO je Desanka Maksimović, a odmah PREPOZNAJU jutjubere i Nućija! Mensur RAZVEZAO JEZIK! Evo šta je ZAMERAO Stefanu Kariću: “Nema potrebe da lažem, ne bojim se!” (VIDEO) MACA OBJAVIO NAJTUŽNIJU FOTOGRAFIJU NAKON POPLAVA U BIH! Uputio poslednju poruku mladom paru: “Šta je život…” (FOTO) “Čitavog života me NEKO RANJAVA!” PRVI INTERVJU MENSURA AJDARPAŠIĆA posle dužeg vremena: Otkrio da li zaista VOLI SEBE (VIDEO) TUGA U SVETU SPORTA: Preminuo bivši reprezentativac, iza sebe ostavio ozbiljne uspehe! Ćerka Dragane Mirković EMOTIVNOM PORUKOM RAZNEŽILA MAJKU! Kakve reči, pevačica ostala BEZ TEKSTA (FOTO)

“Čitavog života me NEKO RANJAVA!” PRVI INTERVJU MENSURA AJDARPAŠIĆA posle dužeg vremena: Otkrio da li zaista VOLI SEBE (VIDEO)

Objavio: RHT
07/10/2024 8:35 PM

PRVI INTERVJU MENSURA AJDARPAŠIĆA

Bivši rijaliti učesnik izazivao je brojne kontroverze tokom boravka u ovom programu.

Mensur

Foto Hype TV

Mensur Ajdarpašić bio je gost Dejana Dragojevića u podkastu “D-cast”, a njegovo gostovanje izaiva lavinu komentara i spekulacija.

Posle duže medijske pauze, Ajdarpašić je otkrio svoju stranu nekih priča koje su se provlačile kroz medije.

Pokazao je i koliko je emotivan, pa je i zaplakao pred kamerama.

PRVI INTERVJU MENSURA AJDARPAŠIĆA

Tokom čitavog života (j*bem ti život) me negde neko ranjava. Neću da bežim, od sebe ovakvog nikada u životu ne bih pobegao. Jesi li lud? Volim sebe ovakvog, brate” Osećam život, a to je poenta, započeo je Mensur.

“Ima nekih momenata koji ti ostanu u pamćenju. Nikad u životu neću zaboraviti. Dok su svi igrali na jednom terenu odbojku i raznorazne sportove, igrali se klikerima u naseljenom mestu… To je mesto gde sam rođen u Starom Baru, nama je bio zabranjen pristup. Odbacivali su nas. Nisam ja kao mlađi imao mogućnosti za život koje su ekstremno velike. Ali, imao sam neke svoje želje kao dete. Uvek je bilo da te neko od starijih zloupotrebi. Uvek i negde donji”, opisao je Ajdarpašić.

Šta je sve bivši rijaliti igrač ispričao o bivšim ljubavima, poput Mine Vrbaški i Milice Veselinović – pogledajte u nastavku.

Strogo je zabranjeno preuzimanje teksta u celosti ili njegovih delova bez navođenja i linkovanja izvora Hypetv.rs.

Hypetv.rs V.M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner