Background adbanner
calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Znate li koje VOĆE je NAJZDRAVIJE?! Smanjuje rizik od moždanog udara, nema sile da odmah pogodite! IZBLAMIRALA SE ZA SVE PARE: Aneli Ahmić nabrajala mesece u godini, pa ŠOKIRALA svojim neznanjem! Evo kako je nazvala februar i septembar! Nikad iskrenija! Pevačicu su POVEZIVALI SA KOLEGOM, a ovo je njeno mišljenje o ESTRADI: “Teodora Džehverović mi je uzor!” (VIDEO) “Filip Car je SMEĆE!” Mensur opleo po bivšem CIMERU (VIDEO) UMRLA MAJKA VITNI HJUSTON! Porodica o TEŠKOJ BOLESTI koju je imala Sisi! OVO JE DINO KOJI JE U POPLAVI IZGUBIO TRUDNU ŽENU! Ostao sam sa ćerkicom(5): Žive kod tetke, kuća im je potpuno uništena! SRAMNO! Da li je ova ANKETA OGLEDALO NAŠEG DRUŠTVA?! Mladi NE ZNAJU KO je Desanka Maksimović, a odmah PREPOZNAJU jutjubere i Nućija! Mensur RAZVEZAO JEZIK! Evo šta je ZAMERAO Stefanu Kariću: “Nema potrebe da lažem, ne bojim se!” (VIDEO) MACA OBJAVIO NAJTUŽNIJU FOTOGRAFIJU NAKON POPLAVA U BIH! Uputio poslednju poruku mladom paru: “Šta je život…” (FOTO) “Čitavog života me NEKO RANJAVA!” PRVI INTERVJU MENSURA AJDARPAŠIĆA posle dužeg vremena: Otkrio da li zaista VOLI SEBE (VIDEO) TUGA U SVETU SPORTA: Preminuo bivši reprezentativac, iza sebe ostavio ozbiljne uspehe! Ćerka Dragane Mirković EMOTIVNOM PORUKOM RAZNEŽILA MAJKU! Kakve reči, pevačica ostala BEZ TEKSTA (FOTO) PEVAČICA RAZOTKRILA MILANA KALINIĆA: “Viđam ga po Dorćolu kako zagleda klinkice od 20 godina! Opasan je on lik!” A ONDA SPOMENULA Branislava Lečića i njegovu tužbu Predsednik Srbije poslao MOĆNU PORUKU iz Hamburga: “Nema spavanja na LOVORIKAMA!” (VIDEO) Javne ličnosti više NEĆE SMETI DA REKLAMIRAJU KLADIONICE! Dosta je bilo ovoga za glumce, pevače i sportiste! DODELJENA NOBELOVA NAGRADA ZA MEDICINU! Pripala dvojici Amerikanaca za otkriće mikroRNK!

JEZIVA TRAGEDIJA U CENTRU GRADA: Majka čekićem ubila ćerku, na licu mesta pronađena dva oproštajna pisma!

Objavio: RHT
07/10/2024 6:50 PM

JEZIVA TRAGEDIJA U CENTRU GRADA: Majka čekićem ubila ćerku, na licu mesta pronađena dva oproštajna pisma!

Tragedija se dogodila u porodičnoj kući.

Policija ovog grada saopštila je da je oko 01.15 sati noćas primila poziv muškarca (64) koji je saopštio da je pronašao beživotno telo svoje ćerke (31).

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages/

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages/

Tragedija se dogodila u porodičnoj kući, a po navedenoj prijavi postupili su policijski službenici PS Centar/ PU Tuzla koji su izašli na lice mesta i potvrdili navode prijave, o čemu je odmah obavešteno Kantonalno tužilaštvo Tuzlanskog kantona, saopšteno je iz MUP-a TK.

Tokom uviđaja je utvrđeno da je žena imala povredu u predelu potiljka glave. Danas će biti izdata naredba za obdukciju tela kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti“, kazao je portparol Tužilaštva TK Admir Arnautović, prenosi Avaz.

Jeziva tragedija
Foto: Printscreen YouTube radio Sarajevo

Jeziva tragedija

“Avaz” nezvanično saznaje da je reč o stravičnom zločinu, koji je, prema prvim pokazateljima, najverovatnije počinila majka 31 -godišnjakinje.

Na licu mesta istražitelji su pronašli njena dva oproštajna pisma, ali i predmet kojim je, veruju istražioci počinjen zločin. Saznajemo da se radi o čekiću.

U kući, u kojoj je živela s ćerkom, nije pronađena majka i za njom od jutros traje policijska potraga. Sve raspoložive jedinice MUP TK su na ovoj lokaciji – Tušnju.

Devojka koja je ubijena, kako nam je rečeno, bila je teški bolesnik.

Tragedija je zavila Tuzlu u crno, ali i cela Bosna Hercegovina, i dalje duboko uzdrmana zbog izgubljenih života u poplavama, ne može da veruje da se sada dogodilo i ovo.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A/Avaz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner