Background adbanner
calendar

Ponedeljak 7. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
DRAMA! IZBUŠENE GUME, UNIŠTENE TABLICE! Jutjuber NAPADNUT od strane nepoznate osobe! Krenula VAKCINACIJA PROTIV GRIPA! Ova kategorija je POVLAŠĆENA – prvi dobijaju CEPIVO HYPE TV PROGRAM za UTORAK, 8. OKTOBAR! Pogledajte POTRESNU ISPOVEST MAJKE čiji sin boluje od CEREBRALNE PARALIZE Ceo svet razočaran: Evo ko je naredni rival Novaka Đokovića u trećem kolu Šangaja “MILIONERI SMO, ali da nam je BOG PODARIO BAR JEDNO DETE…” Iza osmeha naše pevačice krije se OVA BOL: “Neko bi rekao DŽABA SVE” NEVIĐENI SKANDAL! Kačavenda otkrila protiv koga je podnela tužbu! A onda se oglasio on i potvrdio sve Pronađena NESTALA DECA IZ VRANJA! U ovom gradu prijavljen NESTANAK još jednog deteta RASKINULI MATIC REBEC I TEODORA DŽEHVEROVIĆ?! Nova objava košarkaša bacila sve u rebus, pa krenula lavina komentara! Evo šta je napisao! (FOTO) VELIKA TRAGEDIJA ZA SVET FUDBALA! Fudbaler poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći Dosta je mučenja! NAJBOLJE ĆETE SMRŠATI UZ OVE TRI NAMIRNICE! ANĐELO OVIM REČIMA BRUTALNO OSRAMOTIO ANITU!? Ranković ne prestaje da iznosi detalje raskida u javnost! Priznao da li ga je porodica naterala da je ostavi!? IZJAVA ZA MEDIJE PREDSEDNIKA SRBIJE: Vučić se obraća iz Hamburga VUČIĆ SE OGLASIO NAKON SASTANKA SA ŠOLCOM: Imali smo dug, otvoren i sadržajan razgovor CITY HYPE: Zorana Mićanović o pomirenju sa MC Stojanom! Ivana Krunić i Bane Čolak otkrili planove za svadbu “TVOJA ĆERKA JE I MOJA ĆERKA!” Jodžir poslao Darku Laziću nezaboravnu čestitku povodom rođenja deteta, pa sve objavio javno! (FOTO) POJAČANA KONTROLA SAOBRAĆAJA! Otkriveno 1473 prekršaja samo za vikend! Evo o čemu je reč! (FOTO)

ANELI PLAČE I KUKA ZA JANJUŠEM?! Pa spomenula svoj odnos sa Matejom

Objavio: RHT
07/10/2024 2:04 PM

ANELI PLAČE I KUKA ZA JANJUŠEM?!

Aneli Ahmić na početku je navodno poželela da otkači Marka Janjuševića Janjuša za sva vremena! Ne želeći da ima bilo šta sa njim. Međutim, izgleda da je sada promenila mišljenje.

Photo: Ataimages/Ilustracija

Ona je kako mnogi smatraju poželela da nađe novog dečka, kako bi na taj način zaboravila Janjuša i sve što je imala sa njim. Tako je uplovila u vezu sa Matejom Matijevićem. Taj odnos prolazi turbulentno. A dok se bavi aktuelnim temama i likovima, prisetila se i prošlost ezonske ljubavi, Marka Janjuševića Janjuša.

Radila sam na svoju štetu i malo me je poremetio taj utorak, nije trebalo sve tako da ispadne, sramota me je bilo i popila sam, nekako se sramim same sebe -rekla je Aneli. A onda spomenula i svoj odnos sa Matejom.

ANELI PLAČE I KUKA ZA JANJUŠEM?!

– Sa Matejom se grljakam i družim, malopre sam razmišljala o njemu, celu noć smo se domunđavali sinoć i Uroš je to primetio, rekao Eni. Ona je odmah prišla kod Mateje i nešto mu je rekla, mada smo se posle toga opet družili u krevetu i on me je grlio. On gaji neke simaptije prema meni, ali sam mu je rekla da ga gledam kao prijatelja. On kad god smo za crnim stolom počne da me šikanira, ali kad smo nasamo bude totalno drugačiji. Možda mi je žao što Janjuš i ja nismo pokušali napolju jer mi je on bio najveća ljubav. Nekako će me uvek ovaj prostor vezati na moju najveću ljubav jer su to bili neki momenti koji se ne mogu opisati – dodala je Aneli.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner