Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“MIR VAŠIM DUŠAMA” Seka Aleksić SLOMLJENA OD BOLA zbog ogromne tragedije! Objavila sliku SUPRUŽNIKA koji su ZAGRLJENI OTIŠLI U SMRT UMRO MADONIN BRAT! Borio se sa RAKOM, a evo šta je pevačica URADILA ZA NJEGA! PRVO OGLAŠAVANJE DARKOVE ŽENE nakon što je POSTALA MAJKA: Progovorila o suprugovom odsustvu iz porodilišta! “Ivan i Jelena su se POMIRILI pred rijaliti, planirali su VANTELESNU!” Ekskluzivno! Kum Marinkovića Gera otkrio sve njihove tajne! (VIDEO) Aleks RASTOPILA I NAJTVRĐA SRCA! Podelila NIKAD EMOTIVNIJU FOTKU SA BEBOM, njen osmeh nema cenu! (FOTO) STRAŠNO! Iran odjednom OTKAZAO SVE LETOVE! Na Bliskom istoku nikad veća KATASTROFA! “MOJE MISLI I MOLITVE SU UZ TRAGIČNO NASTRADALE I NJIHOVE PORODICE” Mira Škorić pružila podršku UNESREĆENIM LJUDIMA u Bosni i Hercegovini “Vest me zatekla dok sam RADIO!” Darko Lazić se oglasio nakon što mu se ŽENA PORODILA! Darko nije mogao da bude uz Katarinu dok se PORAĐALA?! Isplivali novi detalji o pevaču koji je dobio TREĆE DETE EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV! Oglasila se MAJKA DARKA LAZIĆA nakon vesti da je dobila UNUKU! Imala je ovo da poruči “NE KORISTIM FOTOŠOP! NE TREBA IDEALIZOVATI ŽENSKO TELO” Seka Aleksić ekskluzivno na televiziji HYPE Darko Lazić dobio TREĆE DETE! Evo kako se oseća pevačeva žena! Ćerki dali PRELEPO IME! HYPE TV PROGRAM ZA PONEDELJAK 7. OKTOBAR! Znate li ko je gost u emisiji D-cast? KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAMU Ane Ćurčić a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE NESTALO DVOJE DECE IZ VRANJA! Njihov nestanak prijavio deda! “Najviše na svetu volim svoje NJIVE” Seka Aleksić: “U kući nisam zvezda već Jovanova i Jakijeva MAMA”

KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAMU Ane Ćurčić a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE

Objavio: RHT
06/10/2024 5:49 PM

KAO BLIZNAKINJE SU! Svi ste videli MAMU Ane Ćurčić a tek da vidite NJENU SESTRU! One su IDENTIČNE

Ana Ćurčić nedavno je za medije izjavila da joj je HYPE TV pored njene porodice najveća podrška u životu.

Kao bliznakinje su Foto:AnaĆurčić Official Ana Ćurčić

Foto:AnaĆurčić Official Ana Ćurčić

Foto:AnaĆurčić Official Ana Ćurčić

Podsetimo, nakon teškog perioda, Ana se zaposlila u marketinškom odseku produkcije HYPE.

Ana Ćurčić je progovorila i o najtežem momentu svog života i otkrila koliko joj se život promenio. Naime u najtežim trenucima jedino direktor i vlasnik HYPE  TELEVIZIJE, Saša Mirković, pružio joj je ruku, te je dobila posao na televiziji HYPE.

Kada su mi svi okrenuli leđa, direktor mi je jedini pružio ruku. Veoma sam srećna i zahvalna. Meni je pored porodice HYPE najveća podrška u životu”., rekla je Ana.

Njenu majku Slavicu i njenu priču svi smo slušali i gledali sa knedlom u grlu. Ali do sada niko nije znao kako izgleda tetka Ane Ćurčić.

KAO BLIZNAKINJE SU!

Majčina ljubav je kompas koji nas uvek vodi, ma koliko daleko odlutali. U njenom osmehu krije se svet pun topline i mira.”, napisala je Ana pa pomenula i tetku:

Kao bliznakinje su
Foto:instagram/ana_curcic_official

Tetka je poput sunca koje uvek greje i obasjava, bez obzira koliko oblaka naiđe. Njena prisutnost donosi radost i sigurnost.”

Na fotografiji gde su Anina majka i tetka se vidi koliko njih sve liče da su mnogi pomislili da su bliznakinje.

BONUS VIDEO:EKSKLUZIVNO GOSTOVANJE SEKE ALEKSIĆ NA TELEVIZIJI HYPE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

564
GLASAJTE! DA LI ŽELITE DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA

GLASAJTE!

DA LI BISTE VOLELI DA GLEDATE NORMALAN RIJALITI “IMANJE” SA RADNIM NAVIKAMA I DRUŠTVENOM ODGOVORNOŠĆU?

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata
foto:Hypetv/promo Aca Lukas prodaja karata

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner