Background adbanner
calendar

Nedelja 6. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
U EMISIJI “MALE STAVRI”SVE O MOTIVACIJI:”Jaka konkurencija podsiče na uspeh” LEJLA HEROJ NACIJE! Ovo je trenutno najhrabrija žena na svetu, njeno spasavanje ćerke (13) iz bujice je sinonim borbe između ŽIVOTA I SMRTI LJUBAVNI PREOKRET, LAŽI I PREVARE! Evo kome će konačno da svane! Horoskop do 12. oktobra velike promene ALEKSANDRA NIKOLIĆ SVE ŠOKIRALA:”On je dolazio, iživljavao se…” Priča ledi krv u žilama, šok!   PRVO OGLAŠAVANJE ŽENE MILANA KALINIĆA! Nakon njene objave usijale se društvene mreže (FOTO) MILICA VELIČKOVIĆ ULAZI U RIJALITI?! Terzi i Sofiji će pozliti! OTKRIVEN PLAN, PROCURELE INFORMACIJE! OTKRIVENA TAJNA MAJE I STANISLAVA! Ovo je razlog raskida, starleta sve priznala! SILOVANJE U RIJALITIJU? “Samo želim da se sazna istina!” Bivša rijaliti učesnica nakon MNOGO GODINA progovorila o potresnim svedočenjima iz UKINUTOG PROJEKTA “Polni hormoni utiču na Alchajmerovu i Parkinsonovu BOLEST!” Doktorka u “Sada i ovde” ispričala ono što NISTE ZNALI! GRMLJAVINA I KIŠA! Evo kada Srbiju očekuje razvedravanje DNEVNI HOROSKOP za 6. OKTOBAR! Ribe, pazite kako pričate sa partnerom! Doktorka Nada Macura otkriva “tajni recept” za jačanje imuniteta: Napravite ovu vitaminsku bombu i bićete jači od virusa OVO JE LICE “MAJKE HEROJA” koja je skočila sa KUĆE i PLIVALA TRI KILOMETRA U BUJICI da SPASI ĆERKU (13) LICE JOJ SE RASPADA: “Žena mačka” NEPREPOZNATLJIVA! Nakon toliko OPERACIJA liči na ČUDOVIŠTE, a ona je UBEĐENA DA JE PREKRASNA FOTO BEZ CENZURE! Kamera snimila Kačavendu u NEZGODNOJ POZI! Milena zaboravila da je u rijalitiju, pa podigla nogu, a na mrežama nastao HAOS ERDOGAN USKORO DOLAZI KOD VUČIĆA? Turski mediji: Predsednik Turske posetiće Beograd 11. oktobra

Doktorka Nada Macura otkriva “tajni recept” za jačanje imuniteta: Napravite ovu vitaminsku bombu i bićete jači od virusa

Objavio: RHT
06/10/2024 7:00 AM

Doktorka Nada Macura otkriva “tajni recept” za jačanje imuniteta: Napravite ovu vitaminsku bombu i bićete jači od virusa

Vremenski roler koster teško podnose i najzdravije osobe, pa je važno kako pripremiti telo na nagle promene vremena.

Doktorka Nada Macura
Foto:ATA images

Hladnije vreme, prehlade, grip, traže jači organizam, da bi odoleo svim izazovima spoljašnje sredine.

Vremenski roler koster teško podnose i najzdravije osobe, pa je važno kako pripremiti telo na nagle promene vremena.

“Ujutro prvo popijte neki topao napitak, sačekajte da se organizam razbudi, pa ga tek onda izložite spoljašnjim niskim temperaturama”, savetuje doktorka Nada Macura građane Srbije.

Sa hladnim danima, unos vitamina potrebniji je nego ikada:

“Unos vitamimina je od izuzetne važnosti! Oraganizam mora da ima jak imunitet da bi svaku vremensku promenu mogao da podnese.

Moja preporuka je da napravite salatu, vitaminsku bombu! Jednostavno se priprema a izuzetno je zdrava”, kaže doktorka Macura.

Potrebno je:

Jabuka, narandža, šargarepa, cvekla, đumbir, limun

Priprema:

Sve sastojke usitniti, iseckati ili izrendati i preliti limunovim sokom. Po želji možete dodati i maslinovo ulje. Redovna konzumacija vitamina osnažiće vaš organizam.

Pored vitamina i pažljivog izlaganja hladnoći, adekvatno oblačenje treća je stavka kojoj morate posvetiti mnogo pažnje:

“Adekvatno oblačnje je spas za hladna vremena, slojevito se odenite i neće biti zime za vas! Pamučna odeća treba da ide do tela. Vodite računa da zaštitite glavu i uši pošto je vetar izuzetno opasan, pogotovo za one ljude koji imaju problema sa upaloma uha. Deci je takođe imperativ zaštititi uši, jer su oni pogotovo osetljivi”, – zaključuje doktorka Nada Macura. Piše “Najžena.Alo”.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto: promo

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ NajŽena.Alo/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner