Background adbanner
calendar

Subota 5. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“PONOVO SAM IMALA EPI NAPADE” Sara Stijović HOSPITALIZOVANA a zbog ove slike zabrinula SVE UČESNIK RIJALITIJA JE GEJ?! Ona tvrdi da je bio INTIMAN SA TRENEROM! Svi u neverici! “Malo mi ŠKRIPI TA PRIČA! Osudila ga za NASILJE, a sad se slika gologu*a!” Mali Bobi izneo ŠOKANTAN STAV o Niki i Arsi SAMIR POSLE OPERACIJE PONOVO HOSPITALIZOVAN! Oglasio se i sve otkrio! BUNDEVU MOŽETE JESTI SVAKOG DANA! Izuzetno je zdrava, evo šta pruža organizmu! “To mi je STRAŠNA SLIKA koju zamišljam!” Bulić o OCU, GOLOM OTOKU I MAJCI koja je išla na DIVLJU KIRETAŽU (VIDEO) Matora otkrila kada je OZVANIČILA VEZU SA STEFANI! Evo da li ŽIVI ZAJEDNO sa NOVOM DEVOJKOM! “Ne volim one žene koje hoće da imaju VA*INU U GORNJEM DELU TELA” Vanja Bulić ŠOKIRA u PRETRESU: “Okrenuo bih se za Milicom Todorović i Milicom Pavlović!” (VIDEO) “POLICIJA, DOĐITE PO NAS” Miljana Kulić otkrila DETALJE HAOSA VAN KAMERA?! Miloš i Silvija DOZIVALI DA IH VADE IZ RIJALITIJA?! (VIDEO) “Neka Milica uđe u RIJALITI i ZARADI ZA SEBE I DETE!” Terzu prozivaju, on im ovako UZVRAĆA! ŠOK! JEZIVO! DOZIVALI U POMOĆ, PA MISTERIOZNO NESTALI IZ PROGRAMA? Bračni par Silvija i Miloš NEAKTIVNI i na društvenim mrežama! OVO je POSLEDNJA OBJAVA pred ulazak u rijaliti! (FOTO) “BILI SU ZAGRLJENI!” Tuga NEVIĐENA u BiH! Spasioci ispod ruševina pronašli bračni par “Miljana Kulić LAŽE DA JE TRUDNA?!” Ekskluzivno! Nina Prlja RASKRINKALA Kulićevu?! (VIDEO) “Zašto se ŽENE UGOJE U MENOPAUZI?!” Ona je odgovorila na PITANJE: Sa težinom raste i DEPRESIVNOST (VIDEO) “Vratiću ih ja sve redom na FABRIČKA PODEŠAVANJA!” Rijaliti učesnik iznosi JEZIVE PRETNJE, gledaoci tvrde: “ON AKO PUKNE….” (VIDEO) MAJKA HEROJ! Lejla Zalihić je skočila sa TREĆEG SPRATA KUĆE U BUJICU i plivala 3 KILOMETRA kako bi SPASILA SVOJU ĆERKU (13) tokom STRAVIČNIH POPLAVA U BiH

“UDARILO JU JE DRVO I…” Ovo je trudnica (29) koja je POGINULA U POPLAVAMA u BiH: Svekar u suzama govorio o nezapamćenoj tragediji: “Bila je tu sa unukom…”

Objavio: RHT
05/10/2024 6:48 PM

“UDARILO JU JE DRVO I…” Ovo je trudnica koja je POGINULA U POPLAVAMA u BiH: Svekar u suzama govorio o nezapamćenoj tragediji: “Bila je tu sa unukom…”

U selu Zlate kod Jablanice, koje je pogođeno poplavama i klizištem, život je izgubila trudnica.

Svekar stradale trudnice Ibrahim Begić je kroz suze rekao da mu je nje najviše žao.

Udarilo ju je drvo
Foto:yt/hypebih/instagram:h8t3


Ne znam sam. Najviše mi je nje žao, ovo ostalo...”, rekao je Ibrahim Begić misleći pritom na sve uništeno u ovoj katastrofi.

Za sina, kojeg je takođe nosila voda, Begić je rekao da je on dobro.

“Ona je tu bila s unukom… Bila unuka s njom, udarilo je drvo i…”, rekao je isprekidano Begić piše Blic.

Trudnica koja je preminula imala je samo 29 godina.

“Udarilo ju je drvo…”Ovo je trudnica(29)koja je poginula u poplavama

Ona je među prvim žrtvama koje su pogodile ovo područje. Takođe, prema informacijama, skoro cele porodice su stradale.

Jedan bračni par pronađen je zagrljen u odronima u Donjoj Jablanici. Stradao je još jedan, takođe, bračni par s ovog područja.

Mnogo nastradalih i nestalih

Najmanje 21 osoba izgubila je život u poplavama u BiH, 16 ih se smatra nestalima.

– Najmanje 16 osoba s područja severne Hercegovine trenutno se vodi nestalima nakon što je potvrđeno kako ih je isto toliko smrtno stradalo samo na području Jablanice. – rekao je predsednik vlade Federacije BiH Nermin Nikšić, prenosi Avaz.

Meteorolozi nisu predvideli katastrofu

Prema njenim rečima, meteorolozi nisu predvideli ovaj scenario.

– Upozorili su na malo padavina u oktobru, rekli su da će jesen biti topla i sa malo kiše, međutim, desilo se to što se desilo. – kaže novinarka TV BHT 1 Dragana Kusmuk Stanišić.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto: promo

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ Blic/Avaz/SrbijaDanas/M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner