Background adbanner
calendar

Petak 4. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“IZDAO JE ČLANA PORODICE, KAKO NE BI I MILICU?!” Terzina brat brutalno opleo po njemu, pa otkrio njegove mračne tajne iz prošlosti! KIM KARDAŠIJAN PODRŽAVA BRAĆU MENENDEZ?! Starleta se zalaže za oslobađanje dva momka koja su brutalno ub*la svoje roditelje?! U zatvoru su od 1996. godine! (FOTO) I ONA JE U TAKIJEM ZAGRLJAJU! Isplivala skandalozna fotka rijaliti učesnice! Teodora će da pobesni kada sazna! (FOTO) ISPLIVALI NOVI DETALJI IZ ZATVORA! Paf Didi spreman na sve samo da ga puste?! Evo šta je reper tražio! ZDRAVKO ČOLIĆ HITNO POSLAO POMOĆ POPLAVLJENIMA BIH! Gest pevača oduševio mnoge! ISPLIVALA MILIČINA PREPISKA SA TERZINOM TETKOM! Sada je jasno ko laže! Zbog ove rečenice će brujati cela nacija! “PRED ĆERKOM NE PRIČAM LOŠE O BIVŠOJ ŽENI! Kada poraste sama će shvatiti PRAVU ISTINU” Ekskluzivno u emisiji “ShowBLIZ”, Stanislav Krofak progovorio o odnosu sa Vanesom “NISAM JE PROGANJAO!” Stanislav Krofak prvi put PROGOVORIO o OPTUŽBAMA Nataše Moskve “Ona je bila moja kratkotrajna ŠEMA” “MALO SMO SE BACILI VIŠE NA MUZIKU!” Aca Lukas EKSKLUZIVNO o premijeri filma “Stravično” i koncertu koji svi željno iščekuju! (VIDEO) (PREMIJERA) “NISAM ZNAO DA LI JE TRUDNA” Stanislav Krofak o TUČI sa Majom Marinković! Ekskluzivno progovorio o RAZLOGU RASKIDA “SELJAČINA, NEMA KER ZA ŠTA DA GA UJEDE” Marija Kulić proključala od besa “Niko ga ne bi pogledao na ulici” REDITELJKA SUZANA PURKOVIĆ EKSKLUZIVNO OTKRILA DETALJE DRUGOG DELA FILMA O ACI LUKASU! “Njegov boravak na klinici, period njegovog lečenja…!” OSVANULA MISTERIOZNA PORUKA FILIPA CARA! Nakon priče da se pomirio sa Majom, ovim je samo povećao nagađanja!? (FOTO) MILAN STANKOVIĆ UHVAĆEN U DRUŠTVU OVIH PEVAČICA! Da li se to pevač vraća na javnu scenu!? Isplivala ova fotka! (FOTO) ŽENA FUDBALERA SE KAJE ZBOG ESTETSKIH INTERVENCIJA! Hitno se oglasila, pa objasnila o čemu se radi! Zbog ovoga prošla kroz pakao! “NISU MENE VODILI KAO MEČKU PO RAZLIČITIM CENTRIMA…” Vučić u nekoliko rečenica urnisao Aleksića (VIDEO)

10 NAJBOGATIJIH GLUMACA NA SVETU! Nikada ne biste pogodili ko je na PRVOM MESTU 

Objavio: RHT
04/10/2024 7:27 PM

10 NAJBOGATIJIH GLUMACA NA SVETU! Nikada ne biste pogodili ko je na PRVOM MESTU

Na osnovu istraživanja Celebriti Net Vorth-a i Business Outreach-a ovih 10 glumaca su se. Zahvaljujući talentu, ali i osećaju za biznis, našli na top listi 10 najbogatijih na svetu.

Na osnovu lista Business Outreach-a i Celebriti Net Vorth-a, ovo je deset najbogatijih glumaca u 2024. godini.

10 najbogatijih
Foto:Pixabay

10 NAJBOGATIJIH GLUMACA NA SVETU! Nikada ne biste pogodili ko je na PRVOM MESTU


1. Tajler Peri – 1,4 milijarde dolara

Tajler Peri nije samo veliki američki glumac, on je i talentovan producent i reditelj, osnovao je “Tiler Perri Studios”. Najpoznatiji je po svojoj franšizi “Madea”.


2. Arnold Švarceneger – 1 milijarda dolara

Zvezda “Terminatora” i “Predatora” Arnold Švarceneger, svrstan je među najbogatije poznate ličnosti na svetu. Njegovo bogatstvo dolazi iz različitih izvora. Uključujući glumu, bodibilding, politiku i biznis. Nije ni čudo što je postao milioner sa 25 godina, samo pet godina po dolasku iz Austrije u SAD.

3. Džeri Sejnfeld – 950 miliona dolara

Džeri Sejnfeld je jedan od komičara sa liste A. Njegovo najpozantije ostavrenje je sitkom “Seinfeld”. Iako se serija ne emituje od 1998. godine, on i dalje dobija veliki novac od ugovora o strimingu.

4. Dvejn Džonson “Stena” – 800 miliona dolara

Nakon što je stekao ime kroz svoju rvačku karijeru, Dvejn Džonson je sada jedan od najistaknutijih glumaca na svetu. Sa neto vrednošću od 800 miliona dolara, The Rock je glumio u mnogim filmovima visokog profila, uključujući “Džumadži”, “Moana” i “Brzi i žestoki”. Odlično zarađuje i od svoje kompanije “Teremana Tekuila”, koja je prodala 300.000 boca već u prvoj godini poslovanja.

5. Shahrukh Khan – 770 miliona dolara

Kralj Bolivuda, Shahrukh Khan našao se na listi najbogatijih svetski poznatih ličnosti. Debitovao je 1992. godine filmom “Ludi svet”, a do sada je osvoji 300 nagrada za svoje neverovatne uloge. Glumac poseduje i produkcijsku kompaniju “Red Chillies Entertainment” i investirao je u IPL franšizu, Kolkata Knight Riders (premijer liga Indije).

FOTO: Printscreen

6. Tom Kruz – 600 miliona dolara

Tom Kruz je svet osvojio ulogama u ostavrenjima “Top Gun”, “Nemoguća misija” i “Džek Ričer”. Poštovan je ne samo zbog glume, već i zbog insistiranja da sam izvodi razne vratolomije.

7. Džordž Kluni – 500 miliona dolara

Ovaj 63-godišnji američki glumac i po mnogima jedan od najzgodnijih muškaraca na svetu se oprobao i u produkciji, režiji i pisanju scenarija. On je, takođe ambasador brenda Nespress i plaćen je 40 miliona dolara za njihovu TV reklamu.

10 NAJBOGATIJIH

Foto: Pinterest

8. Robert de Niro – 500 miliona dolara

Sa 50 godina izuzetne glume, Robert De Niro je postao legendarni glumac u Holivudu. Pokazao je talenat u raznim žanrovima, od drame “Stažist” do trilera “Džoker” i misterije “Ubice cvetnog meseca”, što mu je pomoglo da osvoji dve Oskara. Osim glumom, Robert de Niro je svoje bogatstvo izgradio kroz svoje poslove u Nobu Hospitaliti i Tribeca Grill.

9. Kevin Hart – 450 miliona dolara

Kevin Hart se proslavio kao jedan od najuspešnijih komičara u Holivudu. Poznat je po energičnim nastupima i Hartovim stand-up specijalma i komedijama kao što su “Džumandži – Dobrodošli u džunglu” i “Centralna obaveštajna služba”. Osim glume, dokazao se i u biznisu i to ulaganjem u brendove velnesa (VitaHustle) i digitalnoj mreži “Laugh Out Loud”.

10. Adam Sandler – 440 miliona dolara

Adam Sandler je mnogima omiljeni komičar, poznat po kultnim filmovima kao što su “Srećni Gilmor” i “Odrasli”. Tokom godina, prešao je put od glumca do velikog producenta i pisca.

Sandler je potpisao unosan ugovor od 250 miliona dolara sa Netfliksom i producirao je nekoliko uspešnih komedija za platformu za striming. Njegova producentska kuća “Happi Madison Productions”, odigrala je glavnu ulogu u stvaranju komičnih filmova i televizijskih emisija, obezbeđujući mu uticajnu poziciju u industriji zabave.

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

foto: promo

PRODAJA KARATA ZA KONCERT I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/ M.A./N.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner