Background adbanner
calendar

Petak 4. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“SVE SAM SNIMIO, TUŽIĆU IH, PRIREDILI SU MI STRES I PONIŽENJE” MC Stojan doživeo neviđenu uvredu! Drama na aerodromu! Evo šta se dogodilo! (FOTO) VUČIĆ U GORNJEM MILANOVCU: “Ovo je i Miloš Obrenović želeo”! “JA SAM UPIŠANA TRČALA DO PUMPE GDE SU ME SAKRILI I ZVALI POLICIJU” Ivana Keneški progovorila o STRAVIČNOM BEKSTVU IZ RIJALITIJA Predsednik Vučić kritikovao fudbalere Zvezde! “Sramota je izgubiti 4:0 pa reći da nisi fasciniran rivalom!” “Svi smo mi ALAPAČE!” Žaklina – Stefan Usiljanin i Stojanka – Jovana Petronijević o NOVOM PROJEKTU HYPE TV: “Saša Mirković je ODIGRAO VAŽNU ULOGU” (VIDEO) NOVA GENERACIJA KOJA ĆE OBLIKOVATI NAŠE POLICAJCE Dačić: “Uz odlučnost i posvećenost možete ostvariti velike ciljeve” ŠOK! POMIRILI SE MAJA i CAR?! Filip se oglasio i otkrio sočne detalje, svi čekaju reakciju Aleks Nikolić! “NIJE NORMALNO BITI GEJ!” Mali Bobi RAZVEZAO JEZIK u CarCastu sa Va Vanom: “To bi bilo kao da se ja sada DRO*IRAM pred TOBOM!” PREDSEDNIK VUČIĆ POSLAO JAKU PORUKU: Samo verujući u sebe i svoje sposobnosti možemo da gradimo modernu Srbiju! (VIDEO) Oglasio se tim Riblje Čorbe! Poslali jasnu poruku nakon što je rokerova supruga Dubravka stopirala projekciju dokumentarca! DRAMATIČAN SNIMAK HAPŠENJA NA VRAČARU! Nasrnuo na policiju iz mračnog hodnika (VIDEO) Oglasio se i Vučić povodom katastrofalnih poplava u BiH! Predsednik Srbije ponudio pomoć! (VIDEO) “Čist BEZOBRAZLUK je PARKIRATI SE NA ULAZU U VRTIĆ!” Sramno ponašanje na Voždovcu! (FOTO) OPŠTI HAOS U BiH! Stanje nesreće zbog obilnih padavina proglašeno u opštinama Kiseljak i Vareš! Pokrenut i apel za pomoć ugroženima! (VIDEO) “OPERACIJA JE KOMPLIKOVANA, MORAMO DA JE ODLOŽIMO!” Rijaliti učesnik prolazi pakao! Uz njega su ŽENA I BEBA (FOTO) PEVAČU OTKAZALI ORGANI! Zbog korišćenja narkotika bio na ivici života! Sada su isplivali svi detalji zdravstvenog stanja!

POVREĐEN VOJA BRAJOVIĆ! Glumac pao na snimanju filma, a ovo su svi detalji nesreće!

Objavio: RHT
04/10/2024 12:24 PM

POVREĐEN VOJA BRAJOVIĆ!

Brajović je prošao kroz pravu dramu kada je pao sa konja i uganuo nogu.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voja Brajović je svojevremeno doživeo nezgodu na snimanju filma “Boj na Kosovu”. Glumac je prošao kroz pravu dramu kada je pao sa konja i tom prilikom srećom samo uganuo nogu. 

POVREĐEN VOJA BRAJOVIĆ

– Žurili smo da snimimo film u što kraćem roku, da bi bio spreman za proslavu 600 godina od Kosovskog boja. Zbog toga je čitava filmska ekipa bila pod pritiskom, koji je nama glumcima baš smetao. U jednoj sceni moj junak je jurišao da zapali turski logor i desilo se da je konj koga sam jahao iznenada skrenuo desno. Pao sam i uganuo nogu – ispričao je Voja i dodao:

– Užasno me je bolela noga. Dali su mi da pijem neke analgetike, ali mi ništa to nije pomoglo. I dalje je bolelo i imao sam veliki otok. Na kraju mi je pomogao neki Bugarin koji je radio kao rekviziter. On mi je namestio nogu i zahvaljujući njemu sam nastavio sa snimanjem.

BONUS VIDEO:

Hypetv.rs/informer/J.V.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner