Background adbanner
calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Uklonila obe dojke, izvadila jajnike i matericu, a sve se dodatno pogoršalo: Poznata glumica i danas bije najteže bitke “NEKE KOLEGINICE SU ME SABOTIRALE!” Indira Radić progovorila o sujeti na estradi EKSKLUZIVNO za Hype TV! “TEŠKO JE NAĆI PRAVU PESMU ZA DUET SA NIKOLIJOM!” Vesna Zmijanac EKSKLUZIVNO za Hype TV progovorila o planovima, pa svojim udvaračima poručila samo jedno! KIŠA ĆE ZAHVATITI CELU SRBIJU! RHMZ se hitno oglasio, noćas kreće zaoštravanje “PESMA LUDILO MOJE JE PRVO MENI PONUĐENA” Emir Lapsus nikad iskreniji, priznao šok detalje: “Moja najveća ljubav je bila moj fan” Ako MAČKA uradi OVO u vašoj blizini – IMAĆETE BRDO LOVE! Neverovatno! SAMIR RAMOVIĆ OTPUŠTEN IZ BOLNICE! Poznato u kom je stanju nakon teške operacije! DRAMA NA AERODROMU, EKSPLODIRAO KOFER! Vlasnik prtljaga leteo za Beč “BIO SAM SA PREKO 350 ŽENA, SPAVAO SAM I SA CRNKINJAMA!” Darko Lazić šokirao izjavom iz svog intimnog života! Otkrio i više nego što je trebalo! Aca Lukas posetio je gradsku kuću u Ljubljani! Svi detalji konferencije za štampu LJUBAVNICI BEZ IMALO STIDA! Ostavio trudnu ženu koja se RAZARA NAKON PREVARE, a on javno naskače na drugu, gledaoci šokirani prizorima! “POSTOJI RIZIK DA NAŠA EVROPA UMRE” Nikad dramatičnije upozorenje Makrona – bloku se crno piše?! JODŽIR U ZAGRLJAJU NAJPOŽELJNIJIH SRPSKIH STARLETA! Poznati influenser usijao društvene mreže novom objavom! Ovaj trio niko nije očekivao! (FOTO) UPRAVO SAOPŠTENO! Tojota investira 500 miliona dolara u električne taksije! HYPE PAPARAZZO! Snežana Đurišić napravila HAOS U CENTRU GRADA?! ŠOK SNIMAK (VIDEO) “BIO SAM NA DIDIJEVOJ ŽURCI KADA SAM IMAO ŠEST GODINA..” Ispovest mladića od kojeg ćete se naježiti! Do detalja opisao sve!

“BIO SAM NA DIDIJEVOJ ŽURCI KADA SAM IMAO ŠEST GODINA..” Ispovest mladića od kojeg ćete se naježiti! Do detalja opisao sve!

Objavio: RHT
03/10/2024 8:58 PM

“BIO SAM NA DIDIJEVOJ ŽURCI KADA SAM IMAO ŠEST GODINA..” Ispovest mladića od kojeg ćete se naježiti! Do detalja opisao sve!

Profimedia

Šestogodišnje dete prisustvovalo je Paf Dedijevoj “Beloj zabavi” u Hemptonsu 1990-ih. I bilo je šokirano neprikladnim scenama koje su bile izložene.

Džastin Litovski, koji sada ima 30 godina, rekao je da je sa svojom majkom otišao na „popodnevni roštilj“ koji je organizovao hip hop mogul. Koji trenutno čeka na suđenje zbog optužbi za s*ksualnu trgovinu.

„Sećam se mnogo trave i gomile žena u toplesu u bazenu i oko bazena“, rekao je za Njujork post.

Rekao je da je tada bio nesvestan i da je samo ‘želeo da pliva’. Dodajući: ‘Nisam znao da li je t**s dobra ili loša stvar. Ali nadao sam se da ću uskočiti.’

“BIO SAM NA DIDIJEVOJ ŽURCI KADA SAM IMAO ŠEST GODINA..” Ispovest mladića od kojeg ćete se naježiti! Do detalja opisao sve!

Njegova majka Maja Litovski je rekla: „Svuda je bilo flaša i golih žena. Nisam bila sigurana da li je ovo prikladno ili normalno. Pitala sam se kako je deci dozvoljeno da uđu na zabavu za početak.’

Mama, sada uticajna, rekla je da je porodica otišla u 21:30 nakon što je popodne provela izbegavajući pušenje trave i žene u toplesu.

Zloglasne bele žurke su bile dobro dokumentovane sa zvezdanim spiskovima gostiju, uključujući Džej-Zija, Dženifer Lopez, Bilija Zejna i Saru Džesiku Parker.

Na kasnijim događajima, Šon ‘Didi’ Kombs bi uveo ‘policijski čas za decu’ za svoje razvratne događaje.

Slike koje je ekskluzivno dobio DailiMail.com pokazuju neke ludorije sa događaja tokom godina, sa šampanjcem koji se slobodno polio po zvezdama obučenim u bikini, neke u toplesu, dok muškarci obučeni u belo zabavljaju se na balkonima.

Kako su izgledale Dedijeve “Bele žurke”

Na slikama snimljenim na Dedijevoj pretposlednjoj zabavi 2008. godine, oskudno odevene devojke u bazenu dok se po njihovim telima sipa šampanjac. U drugim se dve devojke, koje nose samo donji deo bikinija, ljube dok im šampanjac teče preko gole kože.

Prema bivšem insajderu muzičke industrije Tomu Svupu, koji je ispričao svoja sećanja na ‘preživeo’ tokom Dedijeve žurke na svom Jutjub kanalu, ‘First Off In Mi Opinion: Stori Time’, žurke su podeljene u ‘stepenove’ pristupa.

Postojao je ‘opšti prijem’, a zatim niz ‘slojeva’ koji se završavao ulaskom u unutrašnje svetište gde se odvijala ‘prava’ zabava. To je navodno uključivalo seksualno ponižavanje muških i ženskih gostiju uz obećanje o ugovorima o pločama ili novcu.

Svoope i drugi su govorili o drogama koje su bile prisutne – ekstazi, kokain – koje su ušmrkane sa svih vrsta površina, uključujući tela gostiju.

U godinama nakon toga, Dedi je bio pogođen nizom optužbi.

Kako je Dedi došao na sumnjivu listu

Krajem 2023. godine, bivša partnerka Kesi Ventura podnela je višemilionsku tužbu za seksualni napad protiv njega, pre nego što su tužioci podneli još 11 građanskih tužbi koji su tvrdili da su bili napadnuti između 1991. i 2009. U martu je policija izvršila raciju ‘vojnih snaga’ u njegovoj kući. Diddi je negirao sve optužbe za zlo.

Nedavno se javilo dodatnih 120 žrtava koje su optužile repera za seksualno zlostavljanje u periodu od 25 godina, među kojima je i nekoliko maloletnih žrtava.

Tvrdnje je izneo teksaški advokat Toni Bazbi koji je najavio da zastupa 120 novih žrtava za koje veruje da imaju legitimne slučajeve protiv repera koji je postao medijski mogul.

Od 120 novih žrtava, 25 je bilo maloletno kada se navodno zlostavljanje dogodilo između 1991. i tek ove godine, otkrio je Bazbi.

Najmlađe žrtve su imale 9, 14, 15 godina kada su bile viktimizovane, saopštio je visoki advokat na konferenciji za novinare u Hjustonu u utorak.

Hypetv.rs/Kurir/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner