Background adbanner
calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ako MAČKA uradi OVO u vašoj blizini – IMAĆETE BRDO LOVE! Neverovatno! SAMIR RAMOVIĆ OTPUŠTEN IZ BOLNICE! Poznato u kom je stanju nakon teške operacije! DRAMA NA AERODROMU, EKSPLODIRAO KOFER! Vlasnik prtljaga leteo za Beč “BIO SAM SA PREKO 350 ŽENA, SPAVAO SAM I SA CRNKINJAMA!” Darko Lazić šokirao izjavom iz svog intimnog života! Otkrio i više nego što je trebalo! LJUBAVNICI BEZ IMALO STIDA! Ostavio trudnu ženu koja se RAZARA NAKON PREVARE, a on javno naskače na drugu, gledaoci šokirani prizorima! “POSTOJI RIZIK DA NAŠA EVROPA UMRE” Nikad dramatičnije upozorenje Makrona – bloku se crno piše?! JODŽIR U ZAGRLJAJU NAJPOŽELJNIJIH SRPSKIH STARLETA! Poznati influenser usijao društvene mreže novom objavom! Ovaj trio niko nije očekivao! (FOTO) UPRAVO SAOPŠTENO! Tojota investira 500 miliona dolara u električne taksije! HYPE PAPARAZZO! Snežana Đurišić napravila HAOS U CENTRU GRADA?! ŠOK SNIMAK (VIDEO) “BIO SAM NA DIDIJEVOJ ŽURCI KADA SAM IMAO ŠEST GODINA..” Ispovest mladića od kojeg ćete se naježiti! Do detalja opisao sve! ANELI NAPUŠTA RIJALITI?! Donela neočekivanu odluku! Ne može više da izdrži! Sada je konačno! (VIDEO) KRAJ DRAME NA VRAČARU! Muškarac pretio da će dići ruku na sebe, napao radnike, a potom i policiju! TRUDNA MILICA HITNO MORALA NA ULTRAZVUK! Evo u kakvom je stanju njena beba nakon stresa koji proživljava svakodnevno zbog sramne javne prevare! (FOTO) HORMON RASTA ZA DECU STIGAO U SRBIJU! Oglasio se RFZO, pa objasnio zbog čega se desila nestašica ovog leka u apotekama! NOVI DETALJI AFERE “JAHTA”! Evo kako je navodno Boba Živojinović dva puta prodao isto plovilo zbog čega je saslušan u tužilaštvu! LJUBA PANTOVIĆ BILA MUŠKARAC DO 17. GODINE?! Dobila i poziv za vojsku, a kada je otišla na porođaj doživela je ŠOK!

KAZNE ZA ZVEZDU I PARTIZAN! Večiti rivali sankcionisani nakon incidenata na derbiju! Platiće debelu kaznu, ovo je nedopustivo!

Objavio: RHT
03/10/2024 7:21 PM

KAZNE ZA ZVEZDU I PARTIZAN! Večiti rivali sankcionisani nakon incidenata na derbiju! Platiće debelu kaznu, ovo je nedopustivo!

FOTO: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije izrekla je kazne Partizanu i Crvenoj zvezdi zbog incidenata tokom 174. večitog derbija. Ukupno, dva najveća srpska kluba moraće da plate 550.000 dinara.

Crno-beli su prošli nešto teže, jer su kažnjeni sa 350.000 dinara, dok će Crvena zvezda platiti 200.000 dinara.

Razlog za veće kazne Partizanu leži u ponašanju njihovih navijača, koji su nakon utakmice ispoljili nasilničko ponašanje, pa čak ugrozili trenera Aleksandra Stanojevića i njegove igrače. Jedan od navijača je tokom meča ušao u ograđeni deo terena, dok su pirotehnička sredstva više puta korišćena, što je dodatno podiglo “ceh”.

KAZNE ZA ZVEZDU I PARTIZAN! Večiti rivali sankcionisani nakon incidenata na derbiju! Platiće debelu kaznu, ovo je nedopustivo!

Na drugoj strani, navijači Crvene zvezde su se istakli vatrometom na severnoj tribini stadiona u Humskoj, što je rezultiralo kaznom od 200.000 dinara.

Pored ovih kazni, niški Radnički će morati da plati 60.000 dinara zbog šest žutih kartona, dok će prvoligaš Radnik platiti 40.000 dinara.

Takođe, disciplinske mere pogađaju i igrače: Sambu Sisoko (Čukarički), Mateja Đorđević i trener Luka Pavlović (TSC) propustiće po jedan meč, a isti tretman čeka i asistenta u stručnom štabu Radnika, Predraga Ranđelovića.

Ove odluke donete su na sednici u četvrtak, od strane članova Disciplinske i etičke komisije FSS.

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner