Background adbanner
calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
Ako MAČKA uradi OVO u vašoj blizini – IMAĆETE BRDO LOVE! Neverovatno! SAMIR RAMOVIĆ OTPUŠTEN IZ BOLNICE! Poznato u kom je stanju nakon teške operacije! DRAMA NA AERODROMU, EKSPLODIRAO KOFER! Vlasnik prtljaga leteo za Beč “BIO SAM SA PREKO 350 ŽENA, SPAVAO SAM I SA CRNKINJAMA!” Darko Lazić šokirao izjavom iz svog intimnog života! Otkrio i više nego što je trebalo! LJUBAVNICI BEZ IMALO STIDA! Ostavio trudnu ženu koja se RAZARA NAKON PREVARE, a on javno naskače na drugu, gledaoci šokirani prizorima! “POSTOJI RIZIK DA NAŠA EVROPA UMRE” Nikad dramatičnije upozorenje Makrona – bloku se crno piše?! JODŽIR U ZAGRLJAJU NAJPOŽELJNIJIH SRPSKIH STARLETA! Poznati influenser usijao društvene mreže novom objavom! Ovaj trio niko nije očekivao! (FOTO) UPRAVO SAOPŠTENO! Tojota investira 500 miliona dolara u električne taksije! HYPE PAPARAZZO! Snežana Đurišić napravila HAOS U CENTRU GRADA?! ŠOK SNIMAK (VIDEO) “BIO SAM NA DIDIJEVOJ ŽURCI KADA SAM IMAO ŠEST GODINA..” Ispovest mladića od kojeg ćete se naježiti! Do detalja opisao sve! ANELI NAPUŠTA RIJALITI?! Donela neočekivanu odluku! Ne može više da izdrži! Sada je konačno! (VIDEO) KRAJ DRAME NA VRAČARU! Muškarac pretio da će dići ruku na sebe, napao radnike, a potom i policiju! TRUDNA MILICA HITNO MORALA NA ULTRAZVUK! Evo u kakvom je stanju njena beba nakon stresa koji proživljava svakodnevno zbog sramne javne prevare! (FOTO) HORMON RASTA ZA DECU STIGAO U SRBIJU! Oglasio se RFZO, pa objasnio zbog čega se desila nestašica ovog leka u apotekama! NOVI DETALJI AFERE “JAHTA”! Evo kako je navodno Boba Živojinović dva puta prodao isto plovilo zbog čega je saslušan u tužilaštvu! LJUBA PANTOVIĆ BILA MUŠKARAC DO 17. GODINE?! Dobila i poziv za vojsku, a kada je otišla na porođaj doživela je ŠOK!

ŠERIFOVIĆEVA USIJALA MREŽE FOTKOM SINA! Evo šta Mario radi dok je kod baba Verice, pevačica automatski reagovala kada je videla HAOS koji je napravio!

Objavio: RHT
03/10/2024 6:27 PM

Marija Šerifović šokirala je sve fotografijom koju je okačila na svojoj drušvenoj mreži!

FOTO: Instagram printscreen/serifovic

Ona skoro svakodnevno na društvenim mrežama pokazuje svakodnevne trenutke, a trenucima sa naslednikom Mariom obraduje sve.

Pevačica je nedavno u šaljivom maniru otkrila da ne može Verici da oprosti što je privrženija unuku, i otkrila da odbija da napusti njen stan i da je opsednuta Mariom.

Marija Šerifović šokirala fotografijom sina!

Šerifovićeva je sada na svom Instagram nalogu u okviru priče objavila snimak i pokazala šta Verica radi sa Mariom u trenucima dok je ona odsutna. 

Verica je otkrila kako se sprema za prvi rođendan malog Maria. Pevačica je unuku pustila narodnu muziku. 

– Opa Miki, vežbamo za drugi decembar. Ljubi te baba, punu kesu para ću da spremim. Hop, hop, opa Miki – govorila je Verica unuku. 

Marija
foto: instagram.com / serifovic

– Evo šta radi baba kad je dete kod nje – napisala je Marija u opisu snimka Verice sa Mariom. 

Marija: “Baba zna da pređe svoje granice”

Marija Šerifović početkom decembra dobila je sina preko surogat majke, a sada je otkrila kako se njena majka, Verica, snalazi u ulozi bake. 

– On je jedna beskrajno nasmejana beba i najviše me raduje što je već sa jednim mikrokarakterom koji mi se dopada. Kada pomislim da nešto ne mogu ili da sam preumorna pošto više niko ne spava u kući i ne radi ništa osim što sedi pored njega, onda me pogleda, iskezi se i onda se mi upiškimo u gaće – počinje Marija na svom Jutjub kanalu i dodaje:

– Baba je dobra, zna da pređe svoje granice, granice koje se zovu baba, ali ona je Devica. Još uvek joj ništa ne zameram. Do sada za ovih šest meseci smo imale jedan duel.

– Želja za potomstvom je bila mnogo velika i to se očekivalo i iščekivalo i Bogu hvala, desilo se. Marija je toliko srećna, ma presrećna. Maria mogu da nunaju i žene i babe, al’ onog trenutka kad je na njenim grudima, to treba videti – kaže Verica.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Hypetv.rs/N.A/M.A.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner