Background adbanner
calendar

Četvrtak 3. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
KO JE DESINGERIČINA ŽENA SA KOJOM JE 11 GODINA?! Nevena je bila deo rijalitija, muvao je i Gastozz, a evo čime se bavi! “OSETILA SAM NEŠTO ČUDNO NA DOJCI” Snajka Teodore Džehverović imala ozbiljne probleme “Neće me POBEDITI oni koji su NAJGORI U OVOJ ZEMLJI!” Vučić o novim Đilasovim izjavama “KADA BUDE VIDEO DETE SHVATIĆE ŠTA JE IZGUBIO!” Milica brutalno isprozivala Terzu, pa otkrila da ga neće upisati kao oca deteta! Naša pevačica prošetala BRUTALNU haljinu, pa šokirala torbicom od 1.500 dinara Brza pruga Novi Sad-Subotica velika stvar! Za dve godine Beograd-Budimpešta za 2 sata i 40 minuta HOSPITALIZOVANA TEREZA KESOVIJA! Evo u kakvom je stanju KAKO JE SMRŠALA ADRIJANA LIMA?! Ovo je tajna manekenkinog uspeha! Reč je o režimu koji se lako prati i garantuje uspeh! NEOČEKIVANO! Udovica Bore Đorđevića stopirala projekciju dokumentarca o Ribljoj čorbi “Razumem PROSVETARE, REĆI ĆU JA SAM KRIV!” Vučić uporedio PLATU PROSVETARA u 2012. godini sa sadašnjom! “ISPAO MI JE TELEFON I TU JE BIO KRAJ!” Lazar Jeremić EKSKLUZIVNO ZA HYPE TV se oglasio nakon JEZIVE SAOBRAĆAJNE NESREĆE “Ogroman podsticaj saradnji i daljem razvoju između Mađarske i Srbije!” Vučić OBIŠAO ZAVRŠNE RADOVE na staničnoj zgradi! POTRESNE REČI NOVAKA ĐOKOVIĆA! Teniser skrhan zbog smrti trenera (FOTO) SKANDAL! SOFIJA I TERZA IMALI VRELU AKCIJU! Dok trudna Milica prolazi kroz PAKAO, oni pred kamerama podivljali i zatresli sve! (FOTO) “Danas je IZVRŠEN ATENTAT na mene”: Desingerica se oglasio i šokirao priznanjem, ovo su detalji… VUČIĆ SAOPŠTIO EKSKLUZIVNU VEST: “Svi znaju kako se troše pare, videli ste kakvih je bilo budala, tražili da se povećava sve živo”

PREMINULA ZVEZDA SERIJE KOJA JE UŠLA U GINISOVU KNJIGU REKORDA! Uzrok smrti pod velom tajne

Objavio: RHT
03/10/2024 12:53 PM

PREMINULA ZVEZDA SERIJE KOJA JE UŠLA U GINISOVU KNJIGU REKORDA!

Čuveni glumac Ron Hejl, koji se proslavio ulogom u kultnoj seriji “General hospital” preminuo je u 78. godini.

Foto Pixabay

Ron Hejl je glumio i u ABC sereiji “Ryan’s Hope”, od prve do poslednje epizode, a onda je u “General Hospital” dobio ulogu koja je takođe obeležila njegovu karijeru. Uzrok smrti još nije utvrđen, ova holivudska zvezda preminula je 27. avgusta, ali se tek sada saznalo za ovu tužnu vest, koju prenose brojni svetski mediji.

PREMINULA ZVEZDA SERIJE

Kolege iz čuvene sapunice “General hospital”, koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao najduža američka serija, opraštaju se od glumca potresnim rečima.

Cela porodica serije “General hospital” tužna je zbog smrti Rona Hejla. Želeli bismo da uputimo saučešće njegovim voljenima u ovom teškom trenutku. Bio je neverovatan glumac i nezaboravan kolega. Neka počiva u miru – navodi se na X mreži.

Čuveni glumac je od 1975. do 1989. glumio u “Ryan’s Hope”, a onda je od 1995. do 2010. bio deo glumačke ekipe “General hospital”, od 1997. do 2000. glumio je u “Port Charles”, navodi People.

Pohađao je Furman univerzitet, a pre pojavljivanja na malim ekranima, glumio je u pozorištu. Igrao je i u filmu “All The President’s Men” i drami “Trial by Jury”. Bio je dva puta nominovan za Emi nagradu za ulogu u “Ryan’s Hope”, 1979. i 1980. godine.

Hypetv.rs/republika/J.V.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner