Background adbanner
calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ČULA SAM…” Ana Ćurčić se oglasila za Hype TV nakon vesti da je Aca Bulić postao OTAC: Evo šta je poručila TINEJDŽERKA (13) NASMRT IZBOLA SESTRU (7) Bizarna reakcija nakon što je došla policija! ACA BULIĆ POSTAO TATA PO TREĆI PUT! Objavio prvu fotku bebe i podelio radosne vesti! (FOTO) “KAD TE BIVŠA OPERE, A OPET TE SRAMOTA” Janjuš van sebe zbog Aneli, hitno se oglasio i izblamirao je javno! OŽENIO SE LEGENDARNI GOLMAN U 47. GODINI! Fatalna novinarka ga zaludela! (FOTO) NAKON ČETIRI GODINE OD NJEGOVE SMRTI! Iskopava se telo Dijega Maradone, evo i zašto MOŽE DA IZAZOVE VELIKE ZDRAVSTVENE PROBLEME: Deklaracija na hrani mora da sadrži petnaest obaveznih podataka! ALEKSANDRA U SUZAMA! PRVI PLES! Zastaje dah! Zvanice u transu, prizor za pamćenje MEGAEKSKLUZIVNO “SHOWBLIZ” U ZAGREBU: “Jedan udarac u bradu i on je PATOS! Vozi onaj star auto” Stanislav Krofak žestoko o Ša i Mioni “Ona je svoju karijeru ZAVRŠILA čim je ušla ponovo u rijaliti” DRAMA NA GRANIČNOM PRELAZU BAJAKOVO – BATROVCI! Vatra guta kamion, prisutni uznemireni! (VIDEO) “UDARIO MI JE ŽENU PESNICOM I RASKRVARIO JOJ USNU” Desingerica o sukobu nasred ulice sa starijim čovekom DANAS TAČNO U 20.45 ČASOVA STIŽE NEVEROVATAN DOGAĐAJ! Pomračenje Sunca donosi životni preokret i menja sudbinu ova 4 znaka “UDALA SAM SE ZA ČOVEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” ZAVIRITE NA GLAMUROZNO VENČANJE! Od pogleda zastaje dah! (FOTO+VIDEO) KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove reči govore sve! POZNATI STIGLI NA VENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO)

CITY HYPE: Marko i Luna otkrili u kakvim su odnosima sa komšilukom! Ilda Šaulić pred koncert evocirala uspomenu na pokojnog oca Šabana

Objavio: RHT
02/10/2024 4:44 PM

CITY HYPE

CITY HYPE

U današnjem izdanju emisije City Hype gledaćete:

-Luna i Marko napravili trostruko slavlje, te su nam otkriliu kakvom su danas odnosu sa komšijom koji je Marka prijavio policiji!

-U rubrici ’Šuškanja’ saznaćete kome su došle rode, ko danas staje na ludi kamen i još puno toga!

-Ilda Šaulić se priprema za solistički koncert, te se sa nostalgijom prisetila pokojnog oca Šabana Šaulića!

-Bivša rijaliti zvezda i pevačica Simonida Ačević, priznala nam je da li joj se udvarao Ivan Marinković!

-Slušamo Maru i pesmu ’Opekotina’!

-Dobrodošli u City Hype!

Luna Đogani: foto Hypetv.rs

CITY HYPE: rubrika ‘Šuškanja’

Aleksandra Bursać danas će izgovoriti  sudbonosno “da” svom izabraniku, deset godina mlađem kolegi Stevanu Sekuliću. Kod pevačice je veselo od ranog jutra, a pripreme pred samo venčanje su uveliko u toku. Hype TV ekskluzivno donosi snimke sa lica mesta, kao i kako teku pripreme, ali i kako izgleda mlada u venčanici.

foto: hypetv.rs

Pevačica Nadica Ademov porodila se juče i na svet donela zdravog dečaka.Naime, kako prenose domaći mediji porođaj je došao u 37 nedelji u privatnoj klinici, sve je proteklo u najboljem redu,a  mama i beba se osećaju dobro dok je tata Damir  van sebe od radosti.

Nadica Ademov: foto Hypetv.rs

Ana Korać već neko vreme je u braku sa mužem kojeg ne eksponira u javnosti, ali zato često objavi sliku na kojoj su zajedno, mada ga uvek zamagli ili polovično slika. Sada je objavila sliku iz kreveta, gde je pokazala kako uživaju u noći dok im sobu obasjava spoljašnja svetlost. A njih dvoje su se zagrlili i pokrili mekanim ćebetom kako bi se utoplili i zagrejali.

Instagram

Kristina Spalević imala je saobraćajnu nesreću u kojoj je njen automobil pretrpeo veliku materijalnu štetu!Ona se ekskluzivno za Hype TV portal oglasila i objasnila šta se tačno desilo, kolika je šteta na autu, ali i gde su bila njena deca Konstantin i Kiril.

Kristina Spalević: foto Hypetv.rs

CITY HYPE PROMO

Hypetv.rs/V.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner