Background adbanner
calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
“ČULA SAM…” Ana Ćurčić se oglasila za Hype TV nakon vesti da je Aca Bulić postao OTAC: Evo šta je poručila TINEJDŽERKA (13) NASMRT IZBOLA SESTRU (7) Bizarna reakcija nakon što je došla policija! ACA BULIĆ POSTAO TATA PO TREĆI PUT! Objavio prvu fotku bebe i podelio radosne vesti! (FOTO) “KAD TE BIVŠA OPERE, A OPET TE SRAMOTA” Janjuš van sebe zbog Aneli, hitno se oglasio i izblamirao je javno! OŽENIO SE LEGENDARNI GOLMAN U 47. GODINI! Fatalna novinarka ga zaludela! (FOTO) NAKON ČETIRI GODINE OD NJEGOVE SMRTI! Iskopava se telo Dijega Maradone, evo i zašto MOŽE DA IZAZOVE VELIKE ZDRAVSTVENE PROBLEME: Deklaracija na hrani mora da sadrži petnaest obaveznih podataka! ALEKSANDRA U SUZAMA! PRVI PLES! Zastaje dah! Zvanice u transu, prizor za pamćenje MEGAEKSKLUZIVNO “SHOWBLIZ” U ZAGREBU: “Jedan udarac u bradu i on je PATOS! Vozi onaj star auto” Stanislav Krofak žestoko o Ša i Mioni “Ona je svoju karijeru ZAVRŠILA čim je ušla ponovo u rijaliti” DRAMA NA GRANIČNOM PRELAZU BAJAKOVO – BATROVCI! Vatra guta kamion, prisutni uznemireni! (VIDEO) “UDARIO MI JE ŽENU PESNICOM I RASKRVARIO JOJ USNU” Desingerica o sukobu nasred ulice sa starijim čovekom DANAS TAČNO U 20.45 ČASOVA STIŽE NEVEROVATAN DOGAĐAJ! Pomračenje Sunca donosi životni preokret i menja sudbinu ova 4 znaka “UDALA SAM SE ZA ČOVEKA KOJEG NAJVIŠE VOLIM” Mladenci ekskluzivno za Hype TV: “Odmah smo znali da je to to” ZAVIRITE NA GLAMUROZNO VENČANJE! Od pogleda zastaje dah! (FOTO+VIDEO) KRISTIJAN SAZNAO DA JE KRISTINA IMALA SAOBRAĆAJNU NESREĆU! Evo kako je reagovao! Njegove reči govore sve! POZNATI STIGLI NA VENČANJE ALEKSANDRE BURSAĆ! Pevačice u izazovim kombinacijama, šokirale priznanjima! (FOTO)

“TATA, MOŽE LI MALO HLEBA?” Otac optužen da je izgladnjivao sina (4) do sm*ti i terao ga da spava u sopstvenim izlučevinama! Majka već osuđena za isti zločin!

Objavio: RHT
02/10/2024 4:24 PM

“TATA, MOŽE LI MALO HLEBA?” Otac optužen da je izgladnjivao sina (4) do sm*ti i terao ga da spava u sopstvenim izlučevinama! Majka već osuđena za isti zločin!

photo: printscreen/Facebook/Brandon Cervera

Bendžamin Čevera (4) izgledao je uplašeno i gladno na snimku iz jula 2021. godine, koji je prikazan na suđenju njegovom ocu Brendonu Čeveri zbog nasilja na decom.

Tata, tata, može li malo hleba“, čuje se kako izgovara dečak.

“TATA, MOŽE LI MALO HLEBA?” Otac optužen da je izgladnjivao sina (4) do sm*ti i terao ga da spava u sopstvenim izlučevinama! Majka već osuđena za isti zločin!

Dečak, poznat kao Bendži, umro je manje od mesec dana kasnije, a imao je samo 12 kilograma, prenosi Daily mail. Rečeno je da ga je porodica naterala da pije sredstvo za dezinfekciju ruku i da jede mrvice hleba sa poda porodičnog kupatila bez upotrebe ruku.

U snimku, koji je objavio KSAT, čuje se kako njegov otac i maćeha Miranda ubeđuju policajce da se dečak sam povredio.

Gura prsti u oči i u uvo“, snimljen je kako Brendon Čevera govori policiji.

Miranda, koja je osuđena na 25 godina zatvora ranije ove godine zbog zlostavljanja Bendžija, takođe se pojavljuje u snimku.

Na nekim snimcima vidi se kako dečak noću pokušava da u frižideru pronađe malo hrane, dok je na drugom videu dečak ozbiljno pretučen.

“Ima probleme sa ponašanje. Ustaje noću i odlazi u kuhinju i jede”, rekla je ona.

Takođe se vidi da je gaza zalepljena za jedno od Bendžijevih ušiju. Zastrašujuće, dečak je snimljen kako uzastopno traži od oca hranu, ali je odbijen.

Bendži je bio jedini član njegove porodice koji nije imao krevet. Naterali su ga da spava na dušeku sa ćebetom natopljenim mokraćom.

Dečak je bio zaključan u svojoj sobi, a kućni frižider i kuhinjski ormarići takođe su bili zaključani kako ne bi uzeo hranu, preneo je San Antonio-Express News.

Samo 25 dana kasnije dečak je bio mrt*v, dva meseca pre svog petog rođendana. Policajci i socijalne službe suočavaju se sa pitanjima zašto je Bendži ostavljen da umre.

Brendon Čevera negira da je naneo povrede detetu i suočava se sa doživotnim zatvorom ako bude osuđen.

Hypetv.rs/Alo/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner