Background adbanner
calendar

Sreda 2. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
TERZINA LJUBAVNICA SE, BEZ SRAMA, JAVNO OBRATILA TRUDNOJ MILICI! Nakon što su ozvaničili vezu, Sofija poručila Veličkovićevoj samo jedno! KAKO JE NIJE SRAMOTA?! SVI DETALJI VEZANI ZA MARIJU KARAN! Malo ko je znao ovo! TRUDNA MILICA IZBACILA NAPOLJE TERZINE STVARI IZ STANA! Drama u domu, haos ne prestaje nakon njegove javne prevare, ONA VAN SEBE CITY HYPE: Marko i Luna otkrili u kakvim su odnosima sa komšilukom! Ilda Šaulić pred koncert evocirala uspomenu na pokojnog oca Šabana KO JE PO*NO GLUMICA KOJA JE IZDALA KNJIGU U BEOGRADU?! Saznajte šta je navelo da krene da piše (FOTO) “TATA, MOŽE LI MALO HLEBA?” Otac optužen da je izgladnjivao sina (4) do sm*ti i terao ga da spava u sopstvenim izlučevinama! Majka već osuđena za isti zločin! OGLASIO SE DAČIĆ IZ MEKSIKA: Ministar na inauguraciji novoizabrane predsednice Sjedinjenih Meksičkih Država! “OBJAVIĆEMO IMENA I OSTALIH JAVNIH LIČNOSTI, ŠOKIRAĆE VAS!” Advokat žrtava sa Paf Didijevih “žurki” javno zapretio! SPREMA SE HAOS! Karlos Alkaraz pobedio Janika Sinera! Španac osvojio ATP turnir u Pekingu (foto) JELISAVETA ORAŠANIN OPET PROVOCIRA! Glumica sve iznenadila novim slikama IZ NOĆNOG PROVODA (FOTO) SVI MUŽEVI ZLATE PETROVIĆ! Pevačica sve oduševila:”Sa sigurnošću to tvrdim da su mi bivši muževi pravi prijatelji” UMRO POBEDNIK EVROVIZIJE! Evo od čega je IZNENADA preminuo POTRESNA ISPOVEST MAJKE DONE ARES! Sedam godina od smrti pevačice:  “Ovo su dani kada vrištim u sebi” BIH POGODIO ZEMLJOTRES! Epicentar blizu Sarajeva DANAS U 20.45 ČASOVA STIŽE POMRAČENJE SUNCA! Spremite se, jer se menja sudbina 4 horoskopska znaka ISPLIVALE STANIJINE FOTKE! Nećete verovati da je ovo ona! Jedan detalj posebno zanimljiv! (FOTO)

MILICA VELIČKOVIĆ RASKRINKALA TEODORU DELIĆ! Sve iz Teodorine prošlosti je istina?! Ovo je dokaz, a Bebica nema pojma?! SKANDAL! (FOTO)

Objavio: RHT
02/10/2024 12:45 PM

MILICA VELIČKOVIĆ RASKRINKALA TEODORU DELIĆ! Sve iz Teodorine prošlosti je istina?! Ovo je dokaz, a Bebica nema pojma?! SKANDAL!

foto: prinscreen/youtube/zadrugaofficial

Trudna Milica Veličković ne prestaje da objavljuje šokatne detalje iz prošlosti i intimnog života trenutnih rijaliti učesnka. Ona je nakon sto je njen bivši verenik, sa kojim čeka dete, Borislav Terzić Terza javno ustao i sramno izjavio da je ostavlja jer se zaljubio u ljubavnicu sa kojom obitava od kada je ušao u novu sezonu rijalitija, te da njegova porodica nikada nije ni prihvatila Milicu.

Nakon ovoga Veličkovićeva je objavila rane radove njegove ljubavnice, te njene eksplicitne fotke pustila u javnost i napisala “Ovu će tati sigurno da podrži ljubavi”!

Sada je odlučila da javno raskrinka i svoju bivšu prijateljicu Teodoru Delić iz razloga što nije uopšte reagovala kada ju je Terza javno prevario i ostavio!

MILICA VELIČKOVIĆ RASKRINKALA TEODORU DELIĆ! Sve iz Teodorine prošlosti je istina?! Ovo je dokaz, a Bebica nema pojma?! SKANDAL!

Kako je javnosti dobro poznato, Teodora Delić se “proslavila” ulaskom u prošlu sezonu rijalitija na konto toga da je, navodno, bila sa Radomirom Marinkovćem Takijem, a da ga je upoznala tako što je došla na njegov rođendan, te se narod, opravdano pitao kako je uopšte bila pozvana na rođendan, ako ga pre toga nije poznavala?!

photo: printscreen/Instagram/

U prošloj sezoni rijalitija Teodora Delić je ušla u romatični odnos sa Nenadom Macanovićem Bebicom, koji traje i danas, mada, iz više razloga, može se zaključiti da on ne poznaje Teodoru i njenu prošlost u potpunosti.

Kako se navodi, Teodora je svog bivšeg dečka prevarila sa Nenadom Marinkovićem Gastozzom, koji je trenutno u rijalitiju, a iz onoga što je predstavljeno njen sadašnji dečko Bebica, za to ne zna.

Milica je objavila fotografiju Teodore Delić u više nego prisnom izdanju sa menadžerom Nenada Marinkovća Gastozza, a kako se može videti, fotografija je nastala pre par godina, jer Teodora nije operisana kao što je danas!

Hypetv.rs/M.K.

PRODAJA KARATA ZA KONCERT ACE LUKASA I EVROPSKU PREMIJERU FILMA “STRAVIČNO” KLIK OVDE

SVE VESTI O “IMANJU”, NAJVEĆEM RIJALITI FORMATU NA BALKANU, ČITAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK

ČITAJTE NAS I NA HYPETV KANALIMA WHATSAPPVIBER I TELEGRAM.

Čitajte Hypetv.rs portal, najbrži portal u Srbiji i regionu sa najvećim rastućim rezultatima i ekskluzivnim vestima. Zapratite nas i na InstagramuFacebookThreads!

BONUS VIDEO:

SVE! SAD! VAŠ HYPE TV

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner