Background adbanner
calendar

Utorak 1. Oktobar, 2023

aktuelno ikonica Aktuelno
SVI DETALJI O ŽIVOTU ALEKSANDRE NIKOLIĆ! Priča ledi krv u žilama, niko nije znao da je imala ZDRAVSTVENE PROBLEME OGLASIO SE IDF! Izdato saopštenje: “Napad je završen” VIRUS KOJI NAPADA DECU SKRAĆUJE IM IMUNITET! Ordinacije su pune, a evo šta roditelji kažu lekarima “MOJE DETE IMA PROGRESIVAN TUMOR KOJI JAKO BRZO RASTE! MORAM DA JE SPASIM!” Potresna ispovest roditelja male Nine čija borba JOŠ UVEK TRAJE USKORO SE POMERA SAT! Poznato kada se tačno prelazi na zimsko računanje vremena VUČIĆ U ŽENEVI, PRISUSTVOVAO OBELEŽAVANJU 70 GODINA CERN-a: “Ponosan na Srbiju i zadivljen onime što sam video” POTRESNA PRIČA MARIJE KULIĆ O OCU ALKOHOLIČARU : “Za njega su sve žene bile k*rve, pa je mislio da ću i ja to biti” Ekskluzivno! “Duško Tošić i ja NISMO U VEZI!” Ina Gardijan nikad iskrenija: “To je izmišljena priča!” (VIDEO) NADICA ADEMOV SE PORODILA! Nasledniku dala ime koje ima snažnu simboliku NAŠA VOLJENA “ČAROLIJA” SLAVI 18. GODINA! Pridružite se proslavi nezaboravnog punoletstva! PRVE FOTKE PAKLA! Eksplozije odjekuju iznad Tel Aviva, presretnuti iranski projektili, STRAVIČNE SCENE! NESTALA IZBAČENA UČESNICA RIJALITIJA?! Nakon diskvalifikacije od nje ni traga ni glasa, oglasio se njen prijatelj za HYPE TV! Hit film zasnovan na motivima života srpskog pevača kojeg obožavaju Hrvati, dobio je nastavak! Najveći deo radnje u zatvoru… SKANDAL! ANELI AHMIĆ PRE OPERACIJA! Fotka koja do sada nije viđena, njen bivši svekar SVE OBJAVIO JAVNO! GAĐALA GA ŠOLJOM, LOMILA SVE PO RIJALITIJU! Skandalozno ponašanje izbačene učesnice u programu uživo, gledaoci u šoku SREĆA I RADOST U DOMU MARIJE ŠERIFOVIĆ! Evo šta je njen sin nasledio od bake!

CITY HYPE: Aca Živanović ekskluzivno za Hype otkrio da čeka treće dete! Prvi intervju Vladimira Tomovića, nakon medijske ilegale

Objavio: RHT
01/10/2024 5:15 PM

CITY HYPE

City Hype

U današnjem izdanju emisije City Hype gledaćete:

-Aca Živanović odgovorio na spekulacije da njegova supruga liči na bivšu Tamaru Đurić!

-Showbiz aktuelnosti čekaju vas u rubrici ’Šuškanja’!

-Ina Gardijan otkrila sve o odnosu sa Duškom Tošićem!

-Vladimir Tomović izrazio kajanje zbog učešća u rijalitiju!

-Slušamo Seku Aleksić i pesmu ’Ti i ja’!

-Dobrodošli u City Hype!

Aca Živanović: Hypetv.rs

CITY HYPE: Rubrika ‘Šuškanja’

Nakon ogromnog uspeha filma “Pokidan” koji je oborio rekorde gledanosti širom regiona, Hype produkcija i Telekom Srbija sa ponosom predstavljaju nastavak triologije “Kafana na Balkanu”, film “Stravično”. Premijera filma “Stravično” očekuje vas 19. novembra od 20 časova u Sava Centru. U velelepnoj sali koja je renovirana i koja izgleda svetski. Dođite da zajedno uživamo u jedinstvenom spoju filma i muzike. A sve to uz spektakularni koncert Ace Lukasa i njegovog Folk Haus benda. Nemojte da čekate poslednji sekund, već na vreme nabavite karte za ovaj jedinstven i neponovljiv događaj. Prodaja ulaznica na ticket.rs ili na svim tiket prodajnim mestima. Posle Beograda sledi premijera u Areni Stožice u Ljubljani, 23. novembra. A sve poklonike Ace Lukasa nakon premijere očekuje spektakularni koncert i najveća žurka u Evropi koju svi jedva čekaju. Inače, film je nastao po motivima života muzičke zvezde Aleksandra Vuksanovića poznatijeg kao Aca Lukas.

Haris Džinović razveo se od supruge Meline Džinović 28. marta ove godine, a sudski spor oko podele imovine još uvek traje. Pevač i njegova bivša žena su se juče u prepodnevnim satima pojavili u sudnici kako bi nastavili proces borbe za vilu na Dedinju.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Porodica Džehverović trenutno prolazi kroz težak period. Sin Goce i brat pevačice Teodore Džehverović, iznenada se preselio iz Srbije sa ženom Adrianom i ćerkom Doroteom. I to ne u drugi grad, već u Emirate, Tačnije u Dubai. Posle Gocinih teških reči i suza, jer ne može da se sastavi sa činjenicom da su joj sin, snajka i unuka otišli tako daleko. Oglasila se Adriana, njena snajka i to na svom profilu na Instgramu i podelila video sa suprugom Savom i ćerkicom.

CITY HYPE PROMO:

Hypetv.rs/V.T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ZABRANJENO PREUZIMANJE BEZ NAVODJENJA IZVORA I AUTORA

PRATITE NAS

HYPE TELEVIZIJA JE DOSTUPNA ZA KORISNIKE MTS IRIS TV, M:SAT TV NA POZICIJAMA 146 I 295, I BROJU 46 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE, KAO I NA APLIKACIJI ARENA CLOUD. HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE U CRNOJ GORI KORISNICIMA M:TEL KABLOVSKE MREŽE NA KANALU 173 I M:SAT NA POZICIJI 54. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE TELEVIZIJA DOSTUPNA JE NA MREŽI M:TEL NA POZICIJI 43, KAO I IPTV NA KANALU 606.
HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE ZA KORISNIKE MTS IRIS TV NA KANALU 604, KAO I NA BROJU 702 ZA KORISNIKE SUPERNOVA KABLOVSKE TELEVIZIJE. U BOSNI I HERCEGOVINI HYPE 2 TELEVIZIJA DOSTUPNA JE KORISNICIMA M:SAT MREŽE NA POZICIJI 60.
Background adbanner